CAT CAST

BARNATRESC
Presencials i Virtuals

Properes caminades: consulteu l'apartat "propera caminada"
Telèfon per a informació 616 672 173 els dilluns feiners de 17 a 21 hores. Fes clic aquí

Properes activitats  
Barnatresc

Organització i voluntariat:

Associació d'Entitats Excursionistes del Barcelonès

Organització i patrocini:

Cal tenir en compte que la realització del Barnatresc Virtual es fa per compte i risc i sota la responsabilitat exclusiva del participant i que cal respectar en tot moment les disposicions de les autoritats sanitàries, que les podeu consultar directament a través del PROCICAT.

Com que la situació sanitària actual no ens permet organitzar les caminades del Barnatresc en les condicions en que les havíem fet al llarg de més de 20 anys, hem cercat alguns mecanismes per poder-vos oferir la possibilitat de continuar fent les caminades per Barcelona

La nostra proposta es concreta en dos sistemes:

1) Barnatresc Presencial,, quan la pandemia ho permeti CLICAR AQUÍ
2) Barnatresc Virtural, sense senyalització i a través d'una aplicació informàtica pel vostre mòbil CLIQUEU AQUÍ

Els dos sistemes us permetran el mateix objectiu: fer caminades del Barnatresc. Cal tenir en compte que la seva realització es fa per compte i risc i sota la responsabilitat exclusiva del participant.
La idea és que les caminades del Barnatresc Presencial que es puguin fer qualsevol diumenge també es puguin fer al llarg de les dues setmanes següents pel sistema del Barnatresc Virtual.
Podreu repetir tantes vegades com vulgueu la realització d'un itinerari pel sistema Virtual (a través de l'APP) però solament comptarà com una participació (encara que es faci diverses vegades) per a l'obtenció del pin anual.
Tota la informació es rebrà a través de l'aplicació quan es faci el Barnatresc Virtual o s'haurà pogut consultar i obtenir prèviament en aquest web.


Per tal d’aprofitar les noves tecnologies, com hem fet amb el Barnatresc Virtual, per ampliar les possibilitats de fer-vos arribar les nostres novetats i activitats hem obert una pàgina del Barnatresc a Fecebook. Per poder accedir a la nostra pàgina heu d'emprar la paraula: Barnatresc. Qui no disposi d'una pàgina al Facebook a través d'internet trobarà les instruccions per donar-se d'alta en aquesta xarxa social.

BARNATRESC PRESENCIAL

Serà en diumenge, amb control de sortida, de pas i d'arribada, servei sanitari, megafonia, amb la senyalització pròpia del Barnatresc i WC.
Aquesta versió del Barnatresc, mentre duri la pandèmia, s'efectuarà en la forma el màxim de semblant del que era el Barnatresc abans de la pandèmia.
De moment no hi harà orientadors, sorteigs, folletos, etc.
La participació en aquesta versió del Barnatresc, com que es controla la sortida, el control de pas i l’arribada a través de la lectura del codi de barres del carnet Barnatresc, si que compta per al còmput de participacions per a optar al pin anual. NO HI HA INSCRIPCIÓ PRÈVIA

2021


Caminada de Sants

Caminda de Montjuïc

Caminada de Nadal2022


Caminada de Sant Martí

Caminda a Horta-Guinardó

Caminada a Sant Andreu
Caminada a Vallcarca
Ruta Olimpíada Cultural


Caminada ELA
Façana Litoral Sud
Caminada de Barcelona
Caminada Façana Litoral Nord

Caminada a l'Área Metropolitana

Caminada a Montjuïc
Caminada del Nadal Solidari

2023


Caminada de Sant Martí
Caminda a Horta-Guinardó Caminada a Sant Andreu Caminada Llobregat-Besòs Caminada Olimpisme

Activitats previstes
Caminada a Sant Martí de Provençals (Versió virtual)

del 23 de gener al 3 de febrer del 2023

ÉS IMPRESCINDIBLE QUE EN DECIDIR EL MOMENT EN QUE ES VULGUI REALITZAR LA CAMINADA EN LA VERSIÓ VIRTUAL ES TINGUIN EN COMPTE ELS HORARIS D'OBRIR i DE TANCAR QUE TENEN ELS PARCS MUNICIPALS TANCATS.

Ficha Técnica
Punt de sortida i d'arribada: Pl. de les Glòries Catalanes, a la part oposada de l'esplanada que hi ha al costat del Museu del Disseny, junt a la boca de metro que hi ha al xamfrar de l’av. Meridiana amb el carrer Àlaba (Metro L-1 Glòries).
Distància aproximada: 13,400 km.
Duració aproximada: 3.30 h.
Desnivels: inapreciables.

Itinerari: Pl. Glòries Catalanes (#), av. Meridiana, c. Castillejos, c. Ribes, pl. André Malreaux (1), av. Vilanova, c. Roger de Flor, pg. Pujades, c. Wellington, av. Icària, c. Marina, pl. Voluntaris Olímpics (2), parc dels Port Olímpic, pg. Marítim Nova Icària, pg. Marítim Bogatell, Façana marítima (3), pg. Marítim de la Mar Bella, platja de Llevant, parc del Camp de la Bota, Fòrum (pl. Leonardo da Vinci) , pl. de Llevant, rambla Prim (5), rambla Guipúscoa, c. Agricultura, parc de Sant Martí, Sant Martí de Provençals (6), pl. Ignasi Juliol, c. Fondal de Sant Martí, c. Menorca, ronda Sant Martí, c. Felip II, Pont de Calatrava (7), c. Clot, c. València, c. Enamorats, c. Dos de Maig i pl. Glòries Catalanes (#).

Track Caminada a Sant Martí de Provençals
Si CLIQUEU AQUÍ en els dies que estigui accesible aquesta activitat, us podreu baixar a "descargas" del vostre ordinador un document en versió .rar (winRAR) que quan s'obre us prosa comprar el programa però no cal fer-ho.
Quan l'obriu trobadeu dues versions del track, la de la versió KML que per obrir-lo cal disposar del Google Earth i la versiò GPX, que no necessita cap programa específic per obrir-lo.Caminada a Horta - Guinardó (Versió presencial)

(5 de febrer del 2023)

Fitxa Tècnica
Lloc de sortida i arribada: Plaça Salvador Riera (Metro L4 Guinardó - Hospital de Sant Pau) (Vegeu mapa d'accés)
Hora de sortida: de les 9 a les 9.30h.
Hora límit d'arribada: 13:00 hores
Distancia aproximada: 11,000 km.
Durada aproximada: 4.00 h.
Control de pas i avituallament: Centre Municipal d’Esports Olímpics (de 10 a 11:00 h).
Desnivells acumulats: de pujada 275 m, de baixada 275 m.

Nota: L’Equip Escombra procedirà a retirar la senyalització a partir del moment que es tanqui el punt de sortida. El punt de control i el d’arribada es tancaran a l’hora que hi arribi l’Equip Escombra, encara que sigui abans de l’hora límit establerta.

Itinerari: Plaça Salvador Riera (#), c. Antic del Guinardó, ronda del Guinardó, c. Cartagena, av. Mare de Déu de Montserrat, pl. Nen de la Rutlla (1), font del Cuento (2), parc del Guinardó, mirador de la Lluna (3), c. Panorama, c. Labèrnia, c. Mühlberg, jardins Juan Ponce, mirador Joan Sales (4), Camí Can Móra, c. Portell, Mare de Déu del Coll (5), c. Santuari, c. Lorda, camí Àngels, c. Castellbisbal, c. Fastenrath, c. Arenys, Penitents (6), pg. Vall d’Hebron, Centre Municipal d’Esports Olímpics (control) (7), Pas Isadora Ducan, av. Martí Codolar, pl. de la Clota, c. Coll i Alentorn, c. Cortada, parc dels Garrofers (8), escales de Santa Rosalia, c. Santa Rosalia, c. Ramon Rocafull, c. Llobregós, rambla Carmel, c. Pedrell, Sant Antoni de Pàdua (9), c. Garriga i Roca, ptg. Garrofers i pl. Salvador Riera (#).

CARNET BARNATRESC
- Les persones que no tinguin carnet o que l’hagin perdut, robat, etc. prèviament a la inscripció l’han de demanar per internet.
- Per tenir accés al formulari per sol·licitar el carnet CLICAR AQUÍ.
- Per correu electrònic es rebrà un arxiu .pdf en el qual hi ha una representació del carnet Barnatresc, cal imprimir (tantes vegades com es vulgui) aquesta representació.
- Cal tenir en compte que ara ja podem llegir el carnet en la pantalla del mòbil, es recomana usar alguna de les aplicacions que hi ha a internet per introduir el carnet al mòbil i així es podrà llegir millor.
- També es recomana que fins que no es tingui la certesa de que el vostre carnet el podem llegir al mòbil porteu el carnet físic, ja sigui de plàstic o de paper.
- Per a més informació consultar l’apartat “carnet Barnatresc” del web: www.euro-senders.com/barnatresc
- Al punt de sortida no es faran ni es lliuraran carnets del Barnatresc.

GUIA

Podreu obtenir el fulletó i la descripció detallada de l'itinerari CLICANT AQUÍ.

BARNATRESC CURIÓS

Aquesta activitat, dins el context de la caminada del dia, pretén ampliar el contingut cultural i cívic de les caminades.
Per participar en aquesta activitat cal fer una inscripció prèvia. L'activitat s'iniciarà a les 9,00 h. Per a més informació CLICAR AQUÍ.

Mapa (cliqueu sobre la imatge per ampliar-la).

Accés al punt de sortida i arribada

Perfil dels desnivells

Track Caminada a la caminada a Horta-Guinardó
Si CLIQUEU AQUÍ en els dies que estigui accesible aquesta activitat, us podreu baixar a "descargas" del vostre ordinador un document en versió .rar (winRAR) que quan s'obre us prosa comprar el programa però no cal fer-ho.
Quan l'obriu trobadeu dues versions del track, la de la versió KML que per obrir-lo cal disposar del Google Earth i la versiò GPX, que no necessita cap programa específic per obrir-lo.

Avituallament
En el punt de sortida hi haurà WC, serveis mèdics i megafonia.
En el punt de control hi haurà, aigua, avituallament i WC.
En el punt d'arribada hi haurà serveis mèdics, WC, aigua i megafonia.

RESIDUS=ZERO
L’organització del Barnatresc vol continuar contribuint a la campanya de reducció/eliminació de residus i més concretament dels envasos de plàstic usats en el subministrament de l'aigua que es dona les caminades.
És per això que tant als punts d'avituallament com a l'arribada l'aigua se subministra en dispensadors..

Tot seguint en aquest objectiu, a partir de la caminada del mes de gener del 2023 sols se subministrarà l'aigua a les persones que portin un envàs propi (got, cantimplora, etc.)

Participació
Per validar la caminada caldrà fer tres lectures del codi de barres del carnet Barnatresc (sortida-control-arribada).
També cal recordar que la realització d'aquestes activitats s'efectua per compte i risc dels participants; que cal disposar d'una pòlissa d'assegurança adecuada i respectar en tot moment les normes del Prosicat.
No es facilitarà documentació escrita als participants en el punt de sortida, els participants es poden baixar d'aquest web tota la informació que necessitin.

Equip Escombra
L’equip escombra procedirà a retirar la senyalització a partir del moment que es tanqui el punt de sortida.
En el control i al punt d’arribada es tancarà a l’hora establerta o en el moment que hi arribi l’equip escombra, encara que sigui abans de l’hora límit establerta.Senyalització del Barnatresc

Per tractar-se d'una caminada del calendari Barnatresc, la senyalització serà la habitual d'aquesta activitat, és a dir, serà a base de fletxes de plàstic.

Informació
L’Ajuntament de Barcelona, l'Associació d’Entitats Excursionistes del Barcelonès i la Secció Excursionista del Foment Martinenc no es fan responsables en cap aspecte dels danys i/o perjudicis que els/les participants es puguin causar a si mateixos i/o a terceres persones.

Caminada a Horta - Guinardó (Versió virtual)

Del 6 al 19 de febrer del 2023)

ÉS IMPRESCINDIBLE QUE EN DECIDIR EL MOMENT EN QUE ES VULGUI REALITZAR LA CAMINADA EN LA VERSIÓ VIRTUAL ES TINGUIN EN COMPTE ELS HORARIS D'OBRIR i DE TANCAR QUE TENEN ELS PARCS MUNICIPALS TANCATS.

Lloc de sortida i arribada: Plaça Salvador Riera (Metro L4 Guinardó - Hospital de Sant Pau) (Vegeu mapa d'accés)
Distancia aproximada: 11,000 km.
Durada aproximada: 4.00 h.
Desnivells acumulats: de pujada 275 m, de baixada 275 m.
Itinerari: Plaça Salvador Riera (#), c. Antic del Guinardó, ronda del Guinardó, c. Cartagena, av. Mare de Déu de Montserrat, pl. Nen de la Rutlla (1), font del Cuento (2), parc del Guinardó, mirador de la Lluna (3), c. Panorama, c. Labèrnia, c. Mühlberg, jardins Juan Ponce, mirador Joan Sales (4), Camí Can Móra, c. Portell, Mare de Déu del Coll (5), c. Santuari, c. Lorda, camí Àngels, c. Castellbisbal, c. Fastenrath, c. Arenys, Penitents (6), pg. Vall d’Hebron, Centre Municipal d’Esports Olímpics (control) (7), Pas Isadora Ducan, av. Martí Codolar, pl. de la Clota, c. Coll i Alentorn, c. Cortada, parc dels Garrofers (8), escales de Santa Rosalia, c. Santa Rosalia, c. Ramon Rocafull, c. Llobregós, rambla Carmel, c. Pedrell, Sant Antoni de Pàdua (9), c. Garriga i Roca, ptg. Garrofers i pl. Salvador Riera (#).

Track Caminada a Horta - Guinardó
Si CLIQUEU AQUÍ, en els dies que estigui accesible aquesta activitat, us podreu baixar a "descargas" del vostre ordinador un document en versió .rar (winRAR) que quan s'obre us prosa comprar el programa però no cal fer-ho.
Quan l'obriu trobadeu dues versions del track, la de la versió KML que per obrir-lo cal disposar del Google Earth i la versiò GPX, que no necessita cap programa específic per obrir-lo.

NOTA: Si es realitza aquesta caminada en la versió presencial i en la versió virtual sols comptarà com una participació als efectes del pin anual.

Caminada a Sant Andreu de Palomar (Versió presencial)

(12 de març del 2023)

Fitxa Tècnica
Lloc de sortida i d’arribada: Plaça Can Fabra (Metro Sant Andreu - L 1).
Hora de sortida) de les 9.00 a les 9.30h.
Hora límit d'arribada: 13:00 hores
Distància: 11,400 km aprox.
Durada aproximada: 3.30 h
Control de pas: Parc Central de Nou Barris de les 10.00 a les 11.00h
Desnivells: Molt poc significatius.

Nota: L’Equip Escombra procedirà a retirar la senyalització a partir del moment que es tanqui el punt de sortida. El punt de control i el d’arribada es tancaran a l’hora que hi arribi l’Equip Escombra, encara que sigui abans de l’hora límit establerta.

Itinerari: Pl. Can Fabra (#), c. Segre, pl. Pere Falqués, c. Josep Soldevila, pl.  Can Portabella, c. Virgili, c. Pare Manyanet, pl. Dr. Cararach, parc de la Pegaso (1), pl. Nadal, c. Nadal, c. Monges, c. Llenguadoc, c. Gran de Sant Andreu, c. Mercat, pl. Mercadal (2), c. Montpelier, c. Basconia, c. Pare Secchi, pl. Palmeres, c. Sòcrates, c. Concepción Arenal, rambla Fabra i Puig, Estació Sant Andreu Comtal (3), rambla Fabra i Puig, Santa Eulàlia de Vilapicina (4), ptg. Grau, c. Rosario, c. Aneto, c. Vila-Seca, c. Darnius, pg. Urrutia, parc Central de Nou Barris (5) (Control de pas i avituallament),  c. Albert Einstein, pl. Major de Nou Barris, c. Dr. Pi i Molist,  pl. de las Madres de la Plaza de Mayo, c. Deià, parc Plaça de Sóller (6), pg. Ciutat de Mallorca, c. Piferrer, Centre Comercial Heron City, pl. Luís Buñuel, c. Pintor Alsamora, av. Meridiana, parc Esportiu Can Dragó (7), pg. Valldaura, pl. Miquel Casablancas,  c. Dragó,  c. Agustí Milà, c. Grau,  c. Gran de Sant Andreu, c. Residència, c. Estefania de Requesens, c. Fernando Pessoa,  c. Palomar, Centre Comercial La Maquinista (8),  c. Sao Paulo, c. Ferran Junoy, Pont passatge d'Isabel, pg. Coberta Vies Tren, Nova Estació Sant Andreu de Palomar, pl. Estació, c. del Pont, pl. Orfila, pg. Torras i Bages, església de Sant Andreu (9) i pl. Can Fabra (#).

CARNET BARNATRESC
- Les persones que no tinguin carnet o que l’hagin perdut, robat, etc. prèviament a la inscripció l’han de demanar per internet.
- Per tenir accés al formulari per sol·licitar el carnet CLICAR AQUÍ.
- Per correu electrònic es rebrà un arxiu .pdf en el qual hi ha una representació del carnet Barnatresc, cal imprimir (tantes vegades com es vulgui) aquesta representació.
- Cal tenir en compte que ara ja podem llegir el carnet en la pantalla del mòbil, es recomana usar alguna de les aplicacions que hi ha a internet per introduir el carnet al mòbil i així es podrà llegir millor.
- També es recomana que fins que no es tingui la certesa de que el vostre carnet el podem llegir al mòbil porteu el carnet físic, ja sigui de plàstic o de paper.
- Per a més informació consultar l’apartat “carnet Barnatresc” del web: www.euro-senders.com/barnatresc
- Al punt de sortida no es faran ni es lliuraran carnets del Barnatresc.

GUIA

Podreu obtenir el fulletó i la descripció detallada de l'itinerari CLICANT AQUÍ.

BARNATRESC CURIÓS

Aquesta activitat, dins el context de la caminada del dia, pretén ampliar el contingut cultural i cívic de les caminades.
Per participar en aquesta activitat cal fer una inscripció prèvia. L'activitat s'iniciarà a les 9.00 h. Per a més informació CLICAR AQUÍ.

Mapa (cliqueu sobre la imatge per ampliar-la)

Accés al punt de sortida i d'arribada

Track Caminada a Sant Andreu de Palomar
Si CLIQUEU AQUÍ, en els dies que estigui accesible aquesta activitat, us podreu baixar a "descargas" del vostre ordinador un document en versió .rar (winRAR) que quan s'obre us prosa comprar el programa però no cal fer-ho.
Quan l'obriu trobadeu dues versions del track, la de la versió KML que per obrir-lo cal disposar del Google Earth i la versiò GPX, que no necessita cap programa específic per obrir-lo.

Avituallament
En el punt de sortida hi haurà WC, serveis mèdics i megafonia
En el punt de control hi haurà avituallament, aigua i WC.
En el punt d'arribada hi haurà serveis mèdics, WC, avituallament, aigua i megafonia.

RESIDUS=ZERO
Tot seguint en aquest objectiu, a partir de la caminada del mes de gener sols se subministrarà l'aigua a les persones que portin un envàs propi (got, cantimplora, etc.)

Participació
Per validar la caminada caldrà fer tres lectures del codi de barres del carnet Barnatresc (sortida-control-arribada)
També cal recordar que la realització d'aquestes activitats s'efectua per compte i risc dels participants; que cal disposar d'una pòlissa d'assegurança adecuada i respectar en tot moment les normes del Prosicat.
No es facilitarà documentació escrita als participants en el punt de sortida, els participants es poden baixar d'aquest web tota la informació que necessitin.

Equip Escombra
L’equip escombra procedirà a retirar la senyalització a partir del moment que es tanqui el punt de sortida.
En el control i al punt d’arribada es tancarà a l’hora establerta o en el moment que hi arribi l’equip escombra, encara que sigui abans de l’hora límit establerta.Senyalització del Barnatresc

Per tractar-se d'una caminada del calendari Barnatresc, la senyalització serà la habitual d'aquesta activitat, és a dir, serà a base de fletxes de plàstic.

Informació
L’Ajuntament de Barcelona, l'Associació d’Entitats Excursionistes del Barcelonès i la Unió Excursionista de Catalunya d'Horta no es fan responsables en cap aspecte dels danys i/o perjudicis que els/les participants es puguin causar a si mateixos i/o a terceres persones.

INICIACIÓ A LA MARXA NÒRDICA

VOLEU INICIAR-VOS EN LA PRÀCTICA DE LA MARXA NÒRDICA?
Si voleu conèixer aquesta nova modalitat de caminar veniu a aquesta caminada del Barnatresc i us proporcionarem gratuïtament uns bastons i un monitor que us donarà les indicacions de com es practica i us acompanyarà al llarg de la caminada.
Per rebre les indicacions de l’instructor titulat, per recollir els bastons de l’organització i per constituir els grups de caminadors heu de venir a les 8.30 del matí.
Per recollir els bastons (haureu de deixar una fotocòpia del vostre DNI o carnet de conduir de dipòsit).
El nombre de bastons està limitat a 100 i s'adjudicaran per rigorós ordre d’arribada.

Recordeu que per participar a les caminades és imprescindible estar en possessió del carnet del Barnatresc, si no el teniu o l’heu perdut, el podeu demanar a través del formulari que trobareu tot CLICANT AQUÍ

Lloc de sortida i d’arribada: Plaça Can Fabra (Metro Sant Andreu - L 1).
Hora de sortida) de les 9.00 a les 9.30h.
Hora límit d'arribada: 13:00 hores
Distància: 7,000 km aprox.
Durada aproximada: 2.30 h
Control de pas: Parc Central de Nou Barris de les 10.00 a les 11.00h
Desnivells: Molt poc significatius.

Itinerari Marxa Nòrdica:

Pl. Can Fabra (#), c. Segre, pl. Pere Falqués, c. Josep Soldevila, pl.  Can Portabella, c. Virgili, c. Pare Manyanet, pl. Dr. Cararach, parc de la Pegaso (1), pl. Nadal, c. Nadal, rambla Fabra i Puig, Estació Sant Andreu Comtal (2), rambla Fabra i Puig, Santa Eulàlia de Vilapicina (3), ptg. Grau, c. Rosario, c. Aneto, c. Vila-Seca, c. Darnius, pg. Urrutia, parc Central de Nou Barris (4) (Control de pas i avituallament), c. Albert Einstein, pl. Major de Nou Barris, c. Dr. Pi i Molist,  pl. de las Madres de la Plaza de Mayo, c. Deià, parc Plaça de Sóller (5), pg. Ciutat de Mallorca, c. Piferrer, Centre Comercial Heron City, pl. Luís Buñuel, c. Pintor Alsamora, av. Meridiana, parc Esportiu Can Dragó (7).

Podreu obtenir el fulletó d'aquesta activitat tot CLICANT AQUÍ.

Caminada a Sant Andreu de Palomar (Versió virtual)

Del 13 al 26 de març del 2023)

ÉS IMPRESCINDIBLE QUE EN DECIDIR EL MOMENT EN QUE ES VULGUI REALITZAR LA CAMINADA EN LA VERSIÓ VIRTUAL ES TINGUIN EN COMPTE ELS HORARIS D'OBRIR i DE TANCAR QUE TENEN ELS PARCS MUNICIPALS TANCATS.

Lloc de sortida i arribada: Plaça Salvador Riera (Metro L4 Guinardó - Hospital de Sant Pau) (Vegeu mapa d'accés)
Distancia aproximada: 11,000 km.
Durada aproximada: 4.00 h.
Desnivells acumulats: de pujada 275 m, de baixada 275 m.
Itinerari: Plaça Salvador Riera (#), c. Antic del Guinardó, ronda del Guinardó, c. Cartagena, av. Mare de Déu de Montserrat, pl. Nen de la Rutlla (1), font del Cuento (2), parc del Guinardó, mirador de la Lluna (3), c. Panorama, c. Labèrnia, c. Mühlberg, jardins Juan Ponce, mirador Joan Sales (4), Camí Can Móra, c. Portell, Mare de Déu del Coll (5), c. Santuari, c. Lorda, camí Àngels, c. Castellbisbal, c. Fastenrath, c. Arenys, Penitents (6), pg. Vall d’Hebron, Centre Municipal d’Esports Olímpics (control) (7), Pas Isadora Ducan, av. Martí Codolar, pl. de la Clota, c. Coll i Alentorn, c. Cortada, parc dels Garrofers (8), escales de Santa Rosalia, c. Santa Rosalia, c. Ramon Rocafull, c. Llobregós, rambla Carmel, c. Pedrell, Sant Antoni de Pàdua (9), c. Garriga i Roca, ptg. Garrofers i pl. Salvador Riera (#).

Track Caminada a Horta - Guinardó
Si CLIQUEU AQUÍ, en els dies que estigui accesible aquesta activitat, us podreu baixar a "descargas" del vostre ordinador un document en versió .rar (winRAR) que quan s'obre us prosa comprar el programa però no cal fer-ho.
Quan l'obriu trobadeu dues versions del track, la de la versió KML que per obrir-lo cal disposar del Google Earth i la versiò GPX, que no necessita cap programa específic per obrir-lo.

NOTA: Si es realitza aquesta caminada en la versió presencial i en la versió virtual sols comptarà com una participació als efectes del pin anual.

BARNATRESC VIRTUAL

Presentació

Aquesta sí que és una novetat que pot donar molt de “joc” per fer caminades encara que s’hagin de mantenir les limitacions sanitàries.
La idea és oferir-vos un sistema fàcil, còmode i a l'abast de tothom per realitzar les caminades del Barnatresc.
El sistema virtual permet fer l'activitat el dia que es vulgui (dins el període establert), a l'hora que es vulgui (de dia o de nit) i que la pot fer qualsevol persona que faria el Barnatresc presencial, amb la possibilitat de que el pot fer una persona sola o amb la companyia que desitgi d'amics, familiars o coneguts (sempre atenent a les indicacions sobre aquest tema que puguin establir les autoritats sanitàries.
Un altre aspecte que considerem molt positiu d'aquest nou sistema és el de que les persones que no puguin assistir a les caminades del Barnatresc Presencial o al Senyalitzat que s'organitzaran, o que per les limitacions d'assistència i d'inscripció que ens imposi la normativa vigent no tinguin plaça per assistir-hi, les puguin fer per aquest sistema virtual.
La qual cosa els permetrà que els computin com a participacions als efectes de l'obtenció del pin anual, ja que l'App té uns mecanismes de control que permeten verificar que el participant ha seguit correctament l’itinerari.
Però caldrà tenir en compte que les repeticions d'una mateixa caminada sols comptarà com una participació.
Les caminades del Barnatresc en la versió Presencial o Senyalitzat que se puguin efectuar un diumenge o en un cap de semana concret també es podran efectuar al llarg de les dues setmanes següents per versió Virtual.


Com "baixar-se" l'App

Teniu dues opcions
1) Accediu al "Play Store" del vostre mòbil Android o a l'"App Store" en cas de que feu servir Iphone. En el cercador d'aplicacions escriviu Barnatresc, quan el tingueu a la vista cliqueu sobre aquest nom i després cliqueu al botó corresponent per iniciar la instal·lació.

Un cop triada l'activitat en aquest web cal acudir al punt d'inici de la caminada (que s'indica a la fitxa tècnica corresponent al nostre web), posar en funcionament el mòbil i obrir l'aplicació "Barnatresc (i altres caminades)", a continuació cal triar la caminada que es vol fer, prémer el botó "iniciar caminada", i seguir les indicacions per iniciar la localització.
Cal tenir en compte que els itineraris no estaran senyalitzats.
El sistema té prevista una forma de pausar la realització de l'itinerari, però per remprendre'l cal fer-ho des del mateix punt en que s'ha pausat.
L'itinerari no es pot fer a trossos en dies diferents, quan es comença cal acabar-lo, altrament no queda enregistrat.

Per poder participar hi ha tres condicions ineludibles per a cada persona:
1) Estar en possessió del carnet Barnatresc. Qui no disposi del carnet Barnatresc el pot demanar tot CLICANT AQUÍ
2) Disposar d'un smartphone amb Android o IOS i connexió a dades.
3) Baixar-se l'App del Barnatresc


2) Accediu-hi directament a través d'aquests enllaços:

Android
: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.barnatresc

IOS: https://apps.apple.com/app/barnatresc/id1555951124Quan tingueu instal·lada l'APP veureu a la vostra pantalla aquesta icona:

Si cliqueu sobre ella s'obrirà l'aplicació directament

Com participar a les activitats virtuals

Un cop triada l'activitat en aquest web cal acudir al punt d'inici de la caminada (que s'indica a la fitxa tècnica corresponent al nostre web), posar en funcionament el mòbil i obrir l'aplicació "Barnatresc (i altres caminades)", a continuació cal triar la caminada que es vol fer, prémer el botó "iniciar caminada", i seguir les indicacions per iniciar la localització.
Cal tenir en compte que els itineraris no estaran senyalitzats.

Per poder participar hi ha tres condicions ineludibles per a cada persona:
1) Estar en possessió del carnet Barnatresc. Qui no disposi del carnet Barnatresc el pot demanar tot clicant AQUÍ
2) Disposar d'un smartphone amb Android o IOS i connexió a dades.
3) Baixar-se l'App del Barnatresc.

En el punt de sortida, previ a la validació del carnet Barnatresc a través del mòbil amb el lector de la pròpia aplicació, es rebrà tota la informació de la caminada triada.
Per tant, cada persona per poder participar haurà de disposar d'un mòbil i de la seva targeta Barnatresc en el punt de sortida.

En el moment de validar la sortida amb l'escàner de la pròpia aplicació es donen tres opcions:

1) Escanejar codi de barres.- En aquest cas heu de posar el codi de barres del vostre carnet darrer del mòbil perquè l'escàner el llegeixi (us sortirà la conformitat a la pantalla).
2) Introduir codi.- En aquest cas, donat que el l'escàner no llegeix el vostre codi de barres, us donarà la opció d'introduir a mà els 10 dígits que hi ha sota de les barres.
3) Introduir codi més tard.- En aquest cas el sistema compta amb una funció que permet poder participar i validar la caminada més tard.
Per poder validar la caminada i que se us computi com una activitat realitzada tindreu dues opcions:
a) En qualsevol moment que tingueu una participació activa però que no s'hagi validat podreu entrar a la pantalla d'aquella caminada i apareixerà una alerta que donarà l'opció de validar la caminada.
b)Si s'ha acabat la caminada apareixerà un botó que donarà la mateixa opció de validar la caminada. En prémer aquest botó es passarà a la pantalla de validar on es podrà introduir el núm. del codi de barres de forma manual o bé amb l'ajut de l'escàner de carnets.

Manual
Podeu consultar el manual Clicant AquíLICANT AQUÍ
Política de Privacitat
Podeu consultar el text corresponent a aquest tema Clicant Aqui Clicant aquíCLICANT AQUÍ
ADVERTIMENTS

1.- En tots sistemes serà imprescindible respectar sempre les normatives establertes per les autoritats sanitàries (mascareta, distància, nombre de persones, higiene, etc.)
2.- La realització d'aquestes activitats no té caràcter competitiu, cada persona participa al seu ritme, pel seu compte i risc i sota la seva responsabilitat.
3.- L'Associació d’Entitats Excursionistes del Barcelonès i l’Ajuntament de Barcelona no es fan responsables de:
- L’incompliment de les normatives esmentades
- Dels danys i/o perjudicis que els caminadors es puguin causar a si mateixos i/o a terceres persones.
- Dels possibles desperfectes que de forma aliena es pugui causar a la senyalització, la qual serà revisada periòdicament.

Si voleu caminar, fer salut, conèixer més a fons la ciutat de Barcelona, aquí teniu unes propostes que us permetran portar a terme els vostres desigs en les millors condicions ja que tenen el suport de les entitats excursionistes que formen l'Associació d'Entitats Excursionistes del Barcelonès (AEEB) i de l'Institut Barcelona Esports de l'Ajuntament de Barcelona.

qr
CODI QR Si voleu tenir accés a aquesta pàgina des del vostre telèfon mòbil en qualsevol moment escanegeu aquest codi.

MÉS INFORMACIÓ:

INFO-BARNATRESC Tel.: 616 672 173 (dilluns laborables de 17 a 21 hores)