CAT CAST

BARNATRESC
Presencials i Virtuals

Properes caminades: consulteu l'apartat "propera caminada"
Telèfon per a informació 616 672 173 del dilluns al divendres, de 10 a 14 i de 17 a 20 hores. Fes clic aquí

Properes activitats  
Barnatresc

Organització i voluntariat:

Associació d'Entitats Excursionistes del Barcelonès

Organització i patrocini:

ATENCIÓ: LA PROPERA CAMINADA A HORTA - GUINARDÓ DEL 13 DE FEBRER SERÀ PRESENCIAL

Cal tenir en compte que la realització del Barnatresc Virtual es fa per compte i risc i sota la responsabilitat exclusiva del participant i que cal respectar en tot moment les disposicions de les autoritats sanitàries, que les podeu consultar directament a través del PROCICAT.


Com que la situació sanitària actual no ens permet organitzar les caminades del Barnatresc en les condicions en que les havíem fet al llarg de més de 20 anys, hem cercat alguns mecanismes per poder-vos oferir la possibilitat de continuar fent les caminades per Barcelona

La nostra proposta es concreta en tres sistemes:

1) Barnatresc Presencial,, quan la pandemia ho permeti CLICAR AQUÍ
2) Barnatresc Senyalitzat, amb la senyalització temporal pròpia del Barnatresc CLIQUEU AQUÍ
3) Barnatresc Virtural, sense senyalització i a través d'una aplicació informàtica pel vostre mòbil CLIQUEU AQUÍ

Els tres sistemes us permetran el mateix objectiu: Fer caminades del Barnatresc. Cal tenir en compte que la seva realització es fa per compte i risc i sota la responsabilitat exclusiva del participant.
La idea és que les caminades del Barnatresc Senyalitzat que es pugui fer en un cap de setmana concret la mateixa també es pugui fer al llarg de les dues setmanes següents pel sistema del Barnatresc Virtual.
Podreu repetir tantes vegades com vulgueu la realització d'un itinerari per qualsevol dels dos sistemes, però cal que tingueu en compte que les activitats del Barnatresc Virtual (a través de l'APP) comptaran (solament per una participació, encara que es faci diverses vegades) per a l'obtenció del pin anual i que les que es facin a través del Barnatresc Senyalitzat no comptaran per aquesta finalitat.
Aquesta diferenciació està justificada pel fet que les participacions al Barnatresc Virtual queden enregistrades per un sistema informàtic (abans d'iniciar la caminada cal enregistrar amb l'escàner de l'App a través del mòbil el carnet Barnatresc del participant), la qual cosa fa que es pot verificar la participació, cosa que no passa amb el Barnatresc Senyalitzat on no existeix aquesta possibilitat.

Cal tenir en compte que als itineraris no hi haurà WC, ni serveis sanitaris, ni orientadors, ni avituallaments, ni sorteigs, ni es repartirà documentació escrita.
Tota la informació es rebrà a través de l'aplicació quan es faci el Barnatresc Virtual o s'haurà pogut consultar i obtenir prèviament en aquest web.

PER TENIR ACCÉS A LES ACTIVITATS PREVISTES PODEU
CLICAR AQUI


Per tal d’aprofitar les noves tecnologies, com hem fet amb el Barnatresc Virtual, per ampliar les possibilitats de fer-vos arribar les nostres novetats i activitats hem obert una pàgina del Barnatresc a Fecebook. Per poder accedir a la nostra pàgina heu d'emprar la paraula: Barnatresc. Qui no disposi d'una pàgina al Facebook a través d'internet trobarà les instruccions per donar-se d'alta en aquesta xarxa social.

BARNATRESC PRESENCIAL

Serà en diumenge, amb control de sortida i d'arribada, servei sanitari, amb la senyalització pròpia del Barnatresc i WC (la inscripció prèvia, el control de pas, orientadors, sorteigs folletos, etc. sols existiran si les condicions sanitàries ho permeten o ho exigeixen).
Aquesta versió del Barnatresc, mentre duri la pandèmia, s'efectuarà en la forma el màxim de semblant del que era el Barnatresc abans de la pandèmia.
Quan les limitacions de la pandèmia desapareguin es deixarà de fer la versió Senyalitzada i es procedirà amb el mateix procediment que s'aplicava abans de la pandèmia.
La participació en aquesta versió del Barnatresc, com que es controla la sortida i l’arribada a través de la lectura del codi de barres del carnet Barnatresc, si que compta per al còmput de participacions per a optar al pin anual.

2021


Caminada de Sants

Caminda de Montjuïc

Caminada de Nadal


BARNATRESC SENYALITZAT

PARTICIPANTS 2021


Sant Martí de Provençals

Horta - Guinardó

Sant Andreu de Palomar

Barcelona

Pedralbes-Sarrià

Façana Litoral

Collserola Primer tram

Collserola Segon tram

Si cliqueu sobre les imatges s'ampliaran

PRESENTACIÓ

Es dissenyen uns itineraris a la ciutat de Barcelona que se senyalitzaran amb les fletxes tradicionals del Barnatresc.
L’accés aquest itineraris estarà limitat a un cap de setmana, de les 9 h. del matí del dissabte a les 19 h del diumenge, durant aquest temps es podrà realitzar el dia que es vulgui a l’hora que es vulgui. No hi haurà control de sortida, ni de pas, ni d’arribada, sols hi haurà la senyalització indicada, que es retirarà a les 19 h del diumenge.
Sols els participants en aquesta versió del Barnatresc podreu participar en el sorteig que es farà en acabar l’any de quatre targetes regal de Decathlon per un import de 50 euros cada una.

Per participar en aquest sorteig sols es demana que qui participi ens faci arribar, dins de la primera setmana següent al cap de setemana de la caminada, un correu electrònic a l’adreça: asenexba@euro-senders.com al qual fareu constar:
- Les dades personals (nom complet, adreça i telèfon) solament del titular del carnet.
- El número del codi de barres del carnet Barnatresc (10 dígits) del titular del carnet
- La data en que s'ha efectuat la caminada.

També s'hi hauran d'adjuntar 3 fotografies (selfie) de quan es faci el recorregut (que s'identifiqui que corresponen al recorregut realitzat i amb la imatge del titular del carnet).
Si es fa l’activitat amb companyia caldrà enviar un correu per separat amb les dades indicades de cada una de les persones (fotos incloses).
Qui no disposi del carnet Barnatresc el pot obtenir tot clicant CLICAR AQUÍ.
Si en el decurs de l’activitat observeu alguna anomalia en la senyalització (en el cas del Barnatresc Senyalitzat) agrairem que ens ho feu saber amb el màxim de detall.
Activitats previstes


En aquest apartat trobareu la relació d'activitats que estan o estaran disponibles per realitzar-les en qualsevol dels dos sistemes, amb les seves característiques: mapa, fitxa tècnica, perfil de desnivells i el track, d'aquesta manera podreu fer la tria de la que més us interessi.

ÉS IMPRESCINDIBLE QUE EN DECIDIR EL MOMENT EN QUE ES VULGUI REALITZAR QUALSEVOL DE LES VERSIONS DE LA CAMINADA ES TINGUIN EN COMPTE ELS HORARIS D'OBRIR i TANCAR QUE TENEN ELS PARCS MUNICIPALS TANCATS, TAMBÉ CAL TENIR EN COMPTE LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES.


Caminada a Sant Martí de Provençals


CAMINADA PRESENCIAL AMB SORTIDA CONJUNTA (SENSE TORNS NI INSCRIPCIONS)BARNATRESC CURIÓS

Es tracta de recuperar aquesta iniciativa dins de l’organització del Barnatresc que pretén ampliar el contingut cultural i cívic de les caminades. Per a més informació CLICA AQUÍ.

Període de vigència establert:
Per al Barnatresc Presencial: el 16 de gener
Per al Barnatresc Virtual: del 17 al 30 de gener

FITXA TÈCNICA
Lloc de sortida i arribada: Pl. de les Glòries Catalanes, a la part oposada de l’esplanada que hi ha al costat del Museu del Disseny, junt a la boca de metro que hi ha al xamfrà de l’av. Meridiana amb el carrer Àlaba (Metro L-1 Glòries).
Hora de sortida: Sortida conjunta (no hi ha torns ni inscripcions) de les 8.30 a les 9.30
Hora límit d'arribada: 13:00 hores
Distància: 13,3 km aprox.
Durada aproximada: 4.00h
Desnivells: Molt poc significatius
Itinerari:Pl. de les Glòries Catalanes (1), La Gran Clariana, av. Meridiana, c. Rogent, Foment Martinenc (2), c. Freser, pg. Maragall, c. Escornalbou, ptg. Garcini, c. Llívia, c. Oblit, c. Pare Roldós, c. Francesc Tàrrega, c. Garcilaso, pl. dels Indians (3), c. Felip II, pont de Calatrava (4), c. Bac de Roda, c. Perú, c. Espronceda, parc del Centre del Poblenou, av. Diagonal, Museu de Ciències, pl. Llevant, pl. Fòrum, Parapet de les afusellades i afusellats (1939-1952) al Camp de la Bota (5), pèrgola Fotovoltaica del Fòrum (6), Moll de la Vela, pg. Moll de la Vela, platja de Llevant, platja de la Mar Bella, parc del Poblenou (7), rambla del Poblenou (8), c. Pere IV, c. Llacuna, c. Sancho de Àvila, c. Roc Boronat, jardins de Ca l’Aranyó (9), c, Bolívia, c, Àvila, jardins d’Elisava i pl. de les Glòries Catalanes (10).

PARTICIPACIÓ: No hi ha torns, la sortida és una sola per tothom, però per poder participar és imprescindible estar en possessió del carnet Barnatresc

CARNET BARNATRESC
Les persones que no tinguin carnet o que l’hagin perdut, robat, etc. prèviament a la inscripció l’han de demanar per internet.
Per tenir accés al formulari per sol·licitar el carnet CLICAR AQUÍ.
Per correu electrònic es rebrà un arxiu .pdf en el qual hi ha una representació del carnet Barnatresc, cal imprimir (tantes vegades com es vulgui) aquesta representació.
Cal tenir en compte que la fotografia i/o la reproducció en el mòbil no les poden llegir els nostres lectors.
Per a més informació consultar l’apartat “carnet Barnatresc” del web: www.euro-senders.com/barnatresc
Al punt de sortida no es faran ni es donaran carnets del Barnatresc.

Podrà consultar la descripció detallada de l'itinerari CLICANT AQUÍ

Mapa (cliqueu sobre la imatge per ampliar-la)

Perfil de desnivells (cliqueu sobre la imatge per ampliar-la)


Track Caminada de Sant Martí de Provençals

Si CLIQUEU AQUÍ us podreu baixar a "descargas" del vostre ordinador un document en versió .rar (winRAR) que quan s'obre us prosa comprar el programa però no cal fer-ho.
Quan l'obriu trobadeu dues versions del track, la de la versió KML que per obrir-lo cal disposar del Google Earth i la versiò GPX, que no necessita cap programa específic per obrir-lo.

INFORMACIÓ MOLT IMPORTANT
Al punt de sortida/arribada hi haurà serveis mèdics i sanitaris (wc)
No es facilitarà documentació escrita als participants en el punt de sortida, els participants es poden baixar d'aquest web tota la informació que necessitin.

Equip Escombra
L’equip escombra procedirà a retirar la senyalització a partir del moment que es tanqui el punt de sortida. El punt d’arribada es tancarà a l’hora establerta o en el moment que hi arribi l’equip escombra, encara que sigui abans de l’hora límit establerta.

Avituallament
Es recorda que en cap punt de l'itinerari hi haurà serveis (ambulàncies, WC), ni avituallaments, ni controls de cap mena.
Els participants hauran de proveir-se, segons les seves necessitats, de l’aigua i el menjar necessari per realitzar l’activitat.Senyalització del Barnatresc

Per tractar-se d'una caminada del calendari Barnatresc, la senyalització serà la habitual d'aquesta activitat, és a dir, serà a base de fletxes de plàstic.

Informació
L’Ajuntament de Barcelona, l’Associació d’Entitats Excursionistes del Barcelonès i la Secció Excursionista del Foment Martinenc, no es fan responsables en cap aspecte dels danys i/o perjudicis que els/les participants es puguin causar a si mateixos i/o a terceres persones.
La direcció de la caminada podrà no autoritzar la participació a aquelles persones que el seu equipament i/o que les seves condicions físiques no responguin, segons el seu criteri, als mínims que la caminada requereix.

Barnatresc Virtual: del 13 al 26 de desembre

Lloc de sortida i arribada: Parc de la Ciutadella (pg. dels Til·lers, prop de l’estàtua del general Prim) (Metro L1 Arc de Triomf i L4 Barceloneta).
Distància: 10,5 km aprox.
Durada aproximada: 3.00h
Desnivells: Molt poc significatius

NOTA: Si es realitza aquesta caminada en la versió presencial i en la versió virtual sols comptarà com una participació als efectes del pin anual.

Track Sant Martí de Provençals
Si CLIQUEU AQUÍ us baixareu a "descargas" del vostre ordinador un document en versió .rar (winRAR) que quan s'obre us prosa comprar el programa però no cal fer-ho.
quan l'obriu trobadeu dues versions del track, la de la versió KML que per obrir-lo cal disposar del Google Earth i la versiò GPX, que no necessita cap programa específic per obrir-lo.

NOTA: Si es realitza aquesta caminada en la versió presencial i en la versió virtual sols comptarà com una participació als efectes del pin anual.


Caminada a Horta-Guinardó

CAMINADA PRESENCIAL AMB SORTIDA CONJUNTA (SENSE INSCRIPCIÓ NI TORNS)


BARNATRESC CURIÓS

Es tracta de recuperar aquesta iniciativa dins de l’organització del Barnatresc que pretén ampliar el contingut cultural i cívic de les caminades. Per a més informació CLICA AQUÍ.

Període de vigència establert:
Per al Barnatresc Presencial: el 13 de febrer
Per al Barnatresc Virtual: del 14 al 27 de febrer

FITXA TÈCNICA
Lloc de sortida i arribada: Plaça Salvador Riera (Metro L4 Guinardó - Hospital de Sant Pau). 
Hora de sortida: Sortida conjunta (no hi ha torns ni inscripcions) de les 8.30 a les 9.30
Hora límit d'arribada: 13:00 hores
Distància: 11,4 km.
Durada aproximada: 4 hores
Desnivells: de pujada: 210 m i 210 m de baixada.
Itinerari: Pl. Salvador Riera, c. Maspons i Labrós, c. Sales i Ferré, c. Ercilla, pg. Ercilla, c. Garriga i Roca, c. Aguilar, c. Alt de Pedrell, c. Pedrell, Rambla del Carmel, parc de la Boca Nord, c. de les Lletres, pg. Tossa i escales de Tossa, c. Lisboa, Baixada de la Plana, c. Pere Pau, pl. Eivissa, c. Horta, c. Vent, c. Chapí, c. Campoamor, c. Lloret de Mar, c. Coimbra, c. Porto, parc de les Rieres d’Horta, av. de l’Estatut, c. Jorge Manrique, av. Cardenal Vidal i Barraquer, c. Pare Mariana, av. Martí Codolar, c. dels Cortada, c. Josep Santgenís, pg. Mare de Déu del Coll, c. Santuari, c. Ceuta, c. Portell, camí de Can Mòra, mirador del Parc Güell, jardins Joan Ponce, c. Mühlberg, c. Panorama, parc del Guinardó, jardins Forrestier, font del Cuento, pl. Nen de la Rutlla, av. Mare de Déu de Montserrat, c. Torrent d’en Melis, ronda del Guinardó, c. Juliol i pl. Salvador Riera.

PARTICIPACIÓ: No hi ha torns, la sortida és conjunta per a tothom, però per poder participar és imprescindible estar en possessió del carnet Barnatresc

CARNET BARNATRESC
Les persones que no tinguin carnet o que l’hagin perdut, robat, etc. prèviament a la inscripció l’han de demanar per internet.
Per tenir accés al formulari per sol·licitar el carnet CLICAR AQUÍ.
Per correu electrònic es rebrà un arxiu .pdf en el qual hi ha una representació del carnet Barnatresc, cal imprimir (tantes vegades com es vulgui) aquesta representació.
Cal tenir en compte que la fotografia i/o la reproducció en el mòbil no les poden llegir els nostres lectors.
Per a més informació consultar l’apartat “carnet Barnatresc” del web: www.euro-senders.com/barnatresc
Al punt de sortida no es faran ni es donaran carnets del Barnatresc.

Podrà consultar la descripció detallada de l'itinerari CLICANT AQUÍ

Mapa (cliqueu sobre la imatge per ampliar-la)


Perfil de desnivells (cliqueu sobre la imatge per ampliar-la)


Track Caminada a Horta-Guinardó

Si CLIQUEU AQUÍ, en els dies que estigui accesible aquesta activitat, us podreu baixar a "descargas" del vostre ordinador un document en versió .rar (winRAR) que quan s'obre us prosa comprar el programa però no cal fer-ho.
Quan l'obriu trobadeu dues versions del track, la de la versió KML que per obrir-lo cal disposar del Google Earth i la versiò GPX, que no necessita cap programa específic per obrir-lo.

INFORMACIÓ MOLT IMPORTANT
Al punt de sortida/arribada hi haurà serveis mèdics i sanitaris (wc)
No es facilitarà documentació escrita als participants en el punt de sortida, els participants es podran baixar d'aquest web tota la informació que necessitin.

Equip Escombra
L’equip escombra procedirà a retirar la senyalització a partir del moment que es tanqui el punt de sortida. El punt d’arribada es tancarà a l’hora establerta o en el moment que hi arribi l’equip escombra, encara que sigui abans de l’hora límit establerta.

Avituallament
Es recorda que en cap punt de l'itinerari hi haurà serveis (ambulàncies, WC), ni avituallaments, ni controls de cap mena.
Els participants hauran de proveir-se, segons les seves necessitats, de l’aigua i el menjar necessari per realitzar l’activitat.Senyalització del Barnatresc

Per tractar-se d'una caminada del calendari Barnatresc, la senyalització serà la habitual d'aquesta activitat, és a dir, serà a base de fletxes de plàstic.

Informació
L’Ajuntament de Barcelona, l’Associació d’Entitats Excursionistes del Barcelonès i el Club Excursionista Pica d'Estats, no es fan responsables en cap aspecte dels danys i/o perjudicis que els/les participants es puguin causar a si mateixos i/o a terceres persones.
La direcció de la caminada podrà no autoritzar la participació a aquelles persones que el seu equipament i/o que les seves condicions físiques no responguin, segons el seu criteri, als mínims que la caminada requereix.

Barnatresc Virtual: del 14 al 27 de febrer

Lloc de sortida i arribada: Plaça Salvador Riera (Metro L4 Guinardó - Hospital de Sant Pau). 
Hora de sortida: Sortida conjunta (no hi ha torns ni inscripcions) de les 8.30 a les 9.30
Distància: 11,4 km.
Durada aproximada: 4 hores
Desnivells:
de pujada: 210 m i 210 m de baixada.
Itinerari: Pl. Salvador Riera, c. Maspons i Labrós, c. Sales i Ferré, c. Ercilla, pg. Ercilla, c. Garriga i Roca, c. Aguilar, c. Alt de Pedrell, c. Pedrell, Rambla del Carmel, parc de la Boca Nord, c. de les Lletres, pg. Tossa i escales de Tossa, c. Lisboa, Baixada de la Plana, c. Pere Pau, pl. Eivissa, c. Horta, c. Vent, c. Chapí, c. Campoamor, c. Lloret de Mar, c. Coimbra, c. Porto, parc de les Rieres d’Horta, av. de l’Estatut, c. Jorge Manrique, av. Cardenal Vidal i Barraquer, c. Pare Mariana, av. Martí Codolar, c. dels Cortada, c. Josep Santgenís, pg. Mare de Déu del Coll, c. Santuari, c. Ceuta, c. Portell, camí de Can Mòra, mirador del Parc Güell, jardins Joan Ponce, c. Mühlberg, c. Panorama, parc del Guinardó, jardins Forrestier, font del Cuento, pl. Nen de la Rutlla, av. Mare de Déu de Montserrat, c. Torrent d’en Melis, ronda del Guinardó, c. Juliol i pl. Salvador Riera.

Track Caminada a Horta-Guinardó

Si CLIQUEU AQUÍ, en els dies que estigui accesible aquesta activitat, us podreu baixar a "descargas" del vostre ordinador un document en versió .rar (winRAR) que quan s'obre us prosa comprar el programa però no cal fer-ho.
Quan l'obriu trobadeu dues versions del track, la de la versió KML que per obrir-lo cal disposar del Google Earth i la versiò GPX, que no necessita cap programa específic per obrir-lo.

NOTA: Si es realitza aquesta caminada en la versió presencial i en la versió virtual sols comptarà com una participació als efectes del pin anual.

BARNATRESC VIRTUAL

Presentació

Aquesta sí que és una novetat que pot donar molt de “joc” per fer caminades encara que s’hagin de mantenir les limitacions sanitàries.
La idea és oferir-vos un sistema fàcil, còmode i a l'abast de tothom per realitzar les caminades del Barnatresc.
El sistema virtual permet fer l'activitat el dia que es vulgui (dins el període establert), a l'hora que es vulgui (de dia o de nit) i que la pot fer qualsevol persona que faria el Barnatresc presencial, amb la possibilitat de que el pot fer una persona sola o amb la companyia que desitgi d'amics, familiars o coneguts (sempre atenent a les indicacions sobre aquest tema que puguin establir les autoritats sanitàries.
Un altre aspecte que considerem molt positiu d'aquest nou sistema és el de que les persones que no puguin assistir a les caminades del Barnatresc Presencial o al Senyalitzat que s'organitzaran, o que per les limitacions d'assistència i d'inscripció que ens imposi la normativa vigent no tinguin plaça per assistir-hi, les puguin fer per aquest sistema virtual.
La qual cosa els permetrà que els computin com a participacions als efectes de l'obtenció del pin anual, ja que l'App té uns mecanismes de control que permeten verificar que el participant ha seguit correctament l’itinerari.
Però caldrà tenir en compte que les repeticions d'una mateixa caminada sols comptarà com una participació.
Les caminades del Barnatresc en la versió Presencial o Senyalitzat que se puguin efectuar un diumenge o en un cap de semana concret també es podran efectuar al llarg de les dues setmanes següents per versió Virtual.


Com "baixar-se" l'App

Teniu dues opcions
1) Accediu al "Play Store" del vostre mòbil Android o a l'"App Store" en cas de que feu servir Iphone. En el cercador d'aplicacions escriviu Barnatresc, quan el tingueu a la vista cliqueu sobre aquest nom i després cliqueu al botó corresponent per iniciar la instal·lació.

Un cop triada l'activitat en aquest web cal acudir al punt d'inici de la caminada (que s'indica a la fitxa tècnica corresponent al nostre web), posar en funcionament el mòbil i obrir l'aplicació "Barnatresc (i altres caminades)", a continuació cal triar la caminada que es vol fer, prémer el botó "iniciar caminada", i seguir les indicacions per iniciar la localització.
Cal tenir en compte que els itineraris no estaran senyalitzats.

Per poder participar hi ha tres condicions ineludibles per a cada persona:
1) Estar en possessió del carnet Barnatresc. Qui no disposi del carnet Barnatresc el pot demanar tot CLICANT AQUÍ
2) Disposar d'un smartphone amb Android o IOS i connexió a dades.
3) Baixar-se l'App del Barnatresc


2) Accediu-hi directament a través d'aquests enllaços:

Android
: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.barnatresc

IOS: https://apps.apple.com/app/barnatresc/id1555951124Quan tingueu instal·lada l'APP veureu a la vostra pantalla aquesta icona:

Si cliqueu sobre ella s'obrirà l'aplicació directament

Com participar a les activitats virtuals

Un cop triada l'activitat en aquest web cal acudir al punt d'inici de la caminada (que s'indica a la fitxa tècnica corresponent al nostre web), posar en funcionament el mòbil i obrir l'aplicació "Barnatresc (i altres caminades)", a continuació cal triar la caminada que es vol fer, prémer el botó "iniciar caminada", i seguir les indicacions per iniciar la localització.
Cal tenir en compte que els itineraris no estaran senyalitzats.

Per poder participar hi ha tres condicions ineludibles per a cada persona:
1) Estar en possessió del carnet Barnatresc. Qui no disposi del carnet Barnatresc el pot demanar tot clicant AQUÍ
2) Disposar d'un smartphone amb Android o IOS i connexió a dades.
3) Baixar-se l'App del Barnatresc.

En el punt de sortida, previ a la validació del carnet Barnatresc a través del mòbil amb el lector de la pròpia aplicació, es rebrà tota la informació de la caminada triada.
Per tant, cada persona per poder participar haurà de disposar d'un mòbil i de la seva targeta Barnatresc en el punt de sortida.

En el moment de validar la sortida amb l'escàner de la pròpia aplicació es donen tres opcions:

1) Escanejar codi de barres.- En aquest cas heu de posar el codi de barres del vostre carnet darrer del mòbil perquè l'escàner el llegeixi (us sortirà la conformitat a la pantalla).
2) Introduir codi.- En aquest cas, donat que el l'escàner no llegeix el vostre codi de barres, us donarà la opció d'introduir a mà els 10 dígits que hi ha sota de les barres.
3) Introduir codi més tard.- En aquest cas el sistema compta amb una funció que permet poder participar i validar la caminada més tard.
Per poder validar la caminada i que se us computi com una activitat realitzada tindreu dues opcions:
a) En qualsevol moment que tingueu una participació activa però que no s'hagi validat podreu entrar a la pantalla d'aquella caminada i apareixerà una alerta que donarà l'opció de validar la caminada.
b)Si s'ha acabat la caminada apareixerà un botó que donarà la mateixa opció de validar la caminada. En prémer aquest botó es passarà a la pantalla de validar on es podrà introduir el núm. del codi de barres de forma manual o bé amb l'ajut de l'escàner de carnets.

Manual
Podeu consultar el manual CLICANT AQUÍ
Política de Privacitat
Podeu consultar el text corresponent a aquest tema CLICANT AQUÍ
ADVERTIMENTS

1.- En tots sistemes serà imprescindible respectar sempre les normatives establertes per les autoritats sanitàries (mascareta, distància, nombre de persones, higiene, etc.)
2.- La realització d'aquestes activitats no té caràcter competitiu, cada persona participa al seu ritme, pel seu compte i risc i sota la seva responsabilitat.
3.- L'Associació d’Entitats Excursionistes del Barcelonès i l’Ajuntament de Barcelona no es fan responsables de:
- L’incompliment de les normatives esmentades
- Dels danys i/o perjudicis que els caminadors es puguin causar a si mateixos i/o a terceres persones.
- Dels possibles desperfectes que de forma aliena es pugui causar a la senyalització, la qual serà revisada periòdicament.

Si voleu caminar, fer salut, conèixer més a fons la ciutat de Barcelona, aquí teniu unes propostes que us permetran portar a terme els vostres desigs en les millors condicions ja que tenen el suport de les entitats excursionistes que formen l'Associació d'Entitats Excursionistes del Barcelonès (AEEB) i de l'Institut Barcelona Esports de l'Ajuntament de Barcelona.

qr
CODI QR Si voleu tenir accés a aquesta pàgina des del vostre telèfon mòbil en qualsevol moment escanegeu aquest codi.

MÉS INFORMACIÓ:

INFO-BARNATRESC Tel.: 616 672 173 (de 10 a 13 i de 17 a 21 hores)