CAT ES

BARNATRESC

Properes caminades: El dia 20 de setembre.
Consulteu l'apartat "propera caminada"
Telèfon per a informació 616 672 173 del dilluns al divendres, de 10 a 14 i de 17 a 20 hores.Fes clic aquí

PER FI HEM POGUT PROGRAMAR LES PRIMERES CAMINADES DESPRÉS DEL CONFINAMENT.

EN AQUESTA PÀGINA TROBAREU LA PROPOSTA QUE HEM ELABORAT PER COMENÇAR A FER POSSIBLE, A PARTIR DEL SETEMBRE PROPER, QUE LA GRAN FAMILIA DEL BARNATRESC ENS PUGUEM RETROBAR i FER LES ACTIVITATS QUE ENS SÓN PRÒPIES.

US PREGUEM QUE LLEGIU AMB DETALL i ATENCIÓ LA INFORMACIÓ QUE TROBAREU EN AQUEST WEB i EL CONTINGUT DE LES PROPOSTES.

NECESSITEM QUE ENS AJUDEU A FER POSSIBLE QUE LES VOSTRES PARTICIPACIONS, A MÉS DE PLAENTS, SIGUIN RESPECTUOSES AMB LES NORMES ESTABLERTES, LA QUAL COSA HA DE REVERTIR EN EL BENEFICI DE TOTS i TOTES.

Proposta de caminades del Barnatresc per al mes de setembre

Per participar - Inscripcions - Carnet BarnatrescCliqueu sobre el tema que volgueu consultar

Degut a que no ha estat possible la realització de diverses caminades programades, s'ha dissenyat una forma per permetre que dins del mes de setembre se'n puguin "recuperar" algunes d'elles i així intentar reprendre aquesta activitat física tant sana i tant valorada per un gran nombre de persones.
La proposta és la realització de la caminada que el participant triï entre DUES opcions que se li ofereixen d'uns 8/9 km cada un per diferents zones de la ciutat.
Més avall trobareu la fitxa tècnica de cada itinerari, amb el mapa i la descripció corresponent per tal que podeu triar la que més un interessi.
Degut a tota la problemàtica de la COVID-19 es fa imprescindible establir unes normes i uns sistema de participació que res tenen a veure amb la forma tradicional que tenia aquesta activitat. Per tant, us preguem i recomanem que llegiu detalladament les normes que més avall trobareu ja que seran d'obligat i imprescindible compliment.

Sense prejudici de que en qualsevol moment es puguin establir altres normes, caldrà:

Si no hi ha canvis d’última hora, per al proper mes de setembre hem programat les activitats que detallem a continuació.
La idea és que el 20 de setembre s’organitzaran dues caminades simultàniament des d'uns punts concrets i diferents de la ciutat.
Els dos itineraris acabaran on comencen i estan pensats per oferir un nivell més suau a tots els participants, de manera que el “retorn” a aquesta activitat física sigui una mica progressiu.
Les persones que hi estiguin interessades hauran d’escollir un dels dos itineraris i procedir a inscriure’s tot seguint les indicacions que hi ha més avall.
Això vol dir que de les dues caminades solament se’n podrà fer una, que comptarà  per al còmput anual per a l'obtenció del pin. Per tant, segurament s’haurà de modificar, com ja està previst, el barem establert per aconseguir el pin anual del Barnatresc.
Si és possible es programaran per als mesos següents aquestes i altres caminades per donar la opció a la GRAN FAMÍLIA DEL BARNATRESC de realitzar les activitats que li són pròpies

Per participar serà imprescindible:

Inscripcions

Carnet Barnatresc

Observacions

 

Dia 20 de setembre
Organització i voluntariat:
Associació
d'Entitats
Excursionistes
del Barcelonès

Organització i patrocini:

Properes caminades Barnatresc

qr

Codi QR

Si vols tenir accés a aquesta pàgina des del teu telèfon mòbil
en qualsevol moment escaneja aquest codi.

CAMINADA DEL LITORAL

FITXA TÈCNICA
Inscripcions: A partir del 14 de setembre
Lloc de sortida i arribada: Pg. Lluís Companys (arc de Triomf) (Metro L1 Arc de Triomf)
Hores de sortida: primer torn de 8.00 a 8.30h i segon torn de 8.45 a 9.15 h
Hora límit d'arribada dels dos torns: 13:00 hores
Distància: 9,500 km aprox.
Durada aproximada: 3:00 h

Recorregut previst:
Pg. Lluís Companys, pg. Pujades, pg. Picasso, av. Marquès d’Argentera, pla de Palau, moll del Dipòsit, moll de la Barceloneta, pl. Miquel Tarradell, pl. del Mar, pg. Mare Nostrum, pl. Rosa dels Vents, Trencaones, pl. Rosa dels Vents, pg. Mare Nostrum, pl. del Mar, pg. Marítim de la Barceloneta, port Olímpic, pl. Campions, parc Nova Icària, Raspall del Vent, c. Salvador Espriu, c. Joan Oliver, av. Bogatell, pg. Pujades i pg. Lluís Companys (Arc de Triomf).

Mapa de l'Itinerari
Punt de sortida i d'arribada
CAMINADA DE L'ANELLA OLÍMPICA

FITXA TÈCNICA
Inscripcions: A partir del 14 de setembre
Lloc de sortida i arribada:
 Parc Joan Miró (estàtua Dona i ocell) (Metro L3 Tarragona)
Hores de sortida: primer torn de 8.00 a 8.30h i segon torn de 8.45 a 9.15 h
Hora límit d'arribada dels dos torns: 13:00 hores
Distància: 8,000 km aprox.
Durada aproximada: 2:30 h

Recorregut previst:
Parc Joan Miró, c. Tarragona, pl. Espanya, av. Maria Cristina, fonts de Montjuïc, mirador del palau Nacional, av. Muntanyans, av. de l’Estadi, anella Olímpic, Museu Olímpic, pg. Olímpic, c. Font i Quer, c. Valero, pg. Migdia, castell de Montjuïc, mirador de l’Alcalde, monument a la Sardana, jardins Joan Brossa, jardins Jacint Verdaguer, c. Tarongers, carretera Montjuïc, jardins Laribal, pg. Santa Madrona, c. Lleida, Gran Via Corts Catalanes, pl. Espanya, c. Tarragona i parc Joan Miró.

Mapa de l'Itinerari
Punt de sortida i d'arribada

EQUIP ESCOMBRA

Un equip escombra sortirà de l'inici de cada caminada un cop s'hagi tancat la sortida del darrer grup i retirarà la senyalització.
Els punts d’arribada es tancaran a l’hora establerta o quan hi arribi l’equip Escombra, encara que sigui abans de l’hora límit establerta.

SENYALITZACIÓ DEL BARNATRESC

Per tractar-se de caminades del Barnatresc, la senyalització serà la habitual d'aquesta activitat, és a dir, serà a base de cintes i fletxes de plàstic de color verd.ADVERTIMENTS

- L'Associació d’Entitats Excursionistes del Barcelonès i l’Ajuntament de Barcelona no es fan responsables en cap aspecte dels danys i/o perjudicis que els caminadors es puguin causar a si mateixos i/o a terceres persones.
- La direcció de cada caminada podrà no autoritzar la participació a aquelles persones que el seu equipament i/o les seves condicions físiques no responguin, segons el seu criteri, als mínims que la caminada requereixi.

Inici

MÉS INFORMACIÓ:

INFO-BARNATRESC Tel.: 616 672 173 (de 10 a 14 i de 17 a 21 hores)