CAT ES

BARNATRESC
Senyalitzades i Virtuals

Properes caminades: consulteu l'apartat "propera caminada"
Telèfon per a informació 616 672 173 del dilluns al divendres, de 10 a 14 i de 17 a 20 hores. Fes clic aquí

Properes activitats  
Barnatresc per barris

Organització i voluntariat:

Associació d'Entitats Excursionistes del Barcelonès

Organització i patrocini:

Atenció

Cal tenir en compte que la realització d'aquestes activitatas es fa per compte i risc i sota la responsabilitat exclusiva del participant i que cal respectar en tot moment les disposicions de les autoritats sanitàries, que les podeu consultar directament a través del PROCICAT.


Com que la situació sanitària actual no ens permet organitzar les caminades del Barnatresc en les condicions en que les havíem fet al llarg de més de 20 anys, hem cercat alguns mecanismes per poder-vos oferir la possibilitat de continuar fent les caminades per Barcelona

La nostra proposta es concreta en dos sistemes:

1) Barnatresc Virtural, sense senyalització i a través d'una aplicació informàtica pel vostre mòbil CLIQUEU AQUÍ
2) Barnatresc Senyalitzat, amb la senyalització temporal pròpia del Barnatresc CLIQUEU AQUÍ

Els dos sistemes us permetran el mateix objectiu: Fer caminades del Barnatresc. Cal tenir en compte que la seva realització es fa per compte i risc i sota la responsabilitat exclusiva del participant.
Per tal de que us pugueu organitzar hem confeccionat un calendari amb les dates de realització dels dos sistemes.

Per ampliar cliqueu sobre les imatges
Atenció: Aquest calendari podria tenir alguna modificació; cas de produir-se algun canvi es farà constar en aquest web.

La idea és que les caminades del Barnatresc Senyalitzat que es pugui fer en un cap de setmana concret la mateixa també es pugui fer al llarg de les dues setmanes següents pel sistema del Barnatresc Virtual.
Podreu repetir tantes vegades com vulgueu la realització d'un itinerari per qualsevol dels dos sistemes, però cal que tingueu en compte que les activitats del Barnatresc Virtual (a través de l'APP) comptaran (solament per una participació, encara que es faci diverses vegades) per a l'obtenció del pin anual i que les que es facin a través del Barnatresc Senyalitzat no comptaran per aquesta finalitat.
Aquesta diferenciació està justificada pel fet que les participacions al Barnatresc Virtual queden enregistrades per un sistema informàtic (abans d'iniciar la caminada cal enregistrar amb l'escàner de l'App a través del mòbil el carnet Barnatresc del participant), la qual cosa fa que es pot verificar la participació, cosa que no passa amb el Barnatresc Senyalitzat on no existeix aquesta possibilitat.

Cal tenir en compte que als itineraris no hi haurà WC, ni serveis sanitaris, ni orientadors, ni avituallaments, ni controladors de sortida/arribada, ni es repartirà documentació escrita.
Tota la informació es rebrà a través de l'aplicació quan es faci el Barnatresc Virtual o s'haurà pogut consultar i obtenir prèviament en aquest web.
Solament estaran senyalitzats els itineraris en la versió Barnatresc Senyalitzat.

PER TENIR ACCÉS A LES ACTIVITATS DISPONIBLES PODEU
CLICAR AQUI


Per tal d’aprofitar les noves tecnologies, com hem fet amb el Barnatresc Virtual, per ampliar les possibilitats de fer-vos arribar les nostres novetats i activitats hem obert una pàgina del Barnatresc a Fecebook. Per poder accedir a la nostra pàgina heu d'emprar la paraula: Barnatresc. Qui no disposi d'una pàgina al Facebook a través d'internet trobarà les instruccions per donar-se d'alta en aquesta xarxa social.

BARNATRESC Virtual

Presentació

Aquesta sí que és una novetat que pot donar molt de “joc” per fer caminades encara que s’hagin de mantenir les limitacions sanitàries.
La idea és oferir-vos un sistema fàcil, còmode i a l'abast de tothom per realitzar les caminades del Barnatresc.
El sistema virtual permet fer l'activitat el dia que es vulgui (dins el període establert), a l'hora que es vulgui (de dia o de nit) i que la pot fer qualsevol persona que faria el Barnatresc presencial, amb la possibilitat de que el pot fer una persona sola o amb la companyia que desitgi d'amics, familiars o coneguts (sempre atenent a les indicacions sobre aquest tema que puguin establir les autoritats sanitàries.
Un altre aspecte que considerem molt positiu d'aquest nou sistema és el de que les persones que no puguin assistir a les caminades del Barnatresc Senyalitzat o a les presencials que s'organitzaran, o que per les limitacions d'assistència i d'inscripció que ens imposi la normativa vigent no tinguin plaça per assistir-hi, les puguin fer per aquest sistema virtual.
La qual cosa els permetrà que els computin com a participacions als efectes de l'obtenció del pin anual, ja que l'App té uns mecanismes de control que permeten verificar que el participant ha seguit correctament l’itinerari.
Però caldrà tenir en compte que les repeticions d'una mateixa caminada sols comptarà com una participació.


Com "baixar-se" l'App

Teniu dues opcions
1) Accediu al "Play Store" del vostre mòbil Android o a l'"App Store" en cas de que feu servir Iphone. En el cercador d'aplicacions escriviu Barnatresc, quan el tingueu a la vista cliqueu sobre aquest nom i després cliqueu al botó corresponent per iniciar la instal·lació.
2) Accediu-hi directament a través d'aquests enllaços:

Android
: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.barnatresc

IOS: https://apps.apple.com/app/barnatresc/id1555951124Quan tingueu instal·lada l'APP veureu a la vostra pantalla aquesta icona:

Si cliqueu sobre ella s'obrirà l'aplicació directament

Com participar a les activitats virtuals

Un cop triada l'activitat en aquest web cal acudir al punt d'inici de la caminada (que s'indica a la fitxa tècnica corresponent al nostre web), posar en funcionament el mòbil i obrir l'aplicació "Barnatresc (i altres caminades)", a continuació cal triar la caminada que es vol fer, prémer el botó "iniciar caminada", i seguir les indicacions per iniciar la localització.
Cal tenir en compte que els itineraris no estaran senyalitzats.

Per poder participar hi ha tres condicions ineludibles per a cada persona:
1) Estar en possessió del carnet Barnatresc. Qui no disposi del carnet Barnatresc el pot demanar tot clicant AQUÍ
2) Disposar d'un smartphone amb Android o IOS i connexió a dades.
3) Baixar-se l'App del Barnatresc

En el punt de sortida, previ a la validació del carnet Barnatresc a través del mòbil amb el lector de la pròpia aplicació, es rebrà tota la informació de la caminada triada.
Per tant, cada persona per poder participar haurà de disposar d'un mòbil i de la seva targeta Barnatresc en el punt de sortida.

En el moment de validar la sortida amb l'escàner de la pròpia aplicació es donen tres opcions:

1) Escanejar codi de barres.- En aquest cas heu de posar el codi de barres del vostre carnet darrer del mòbil perquè l'escàner el llegeixi (us sortirà la conformitat a la pantalla).
2) Introduir codi.- En aquest cas, donat que el l'escàner no llegeix el vostre codi de barres, us donarà la opció d'introduir a mà els 10 dígits que hi ha sota de les barres.
3) Introduir codi més tard.- En aquest cas el sistema compta amb una funció que permet poder participar i validar la caminada més tard.
Per poder validar la caminada i que se us computi com una activitat realitzada tindreu dues opcions:
a) En qualsevol moment que tingueu una participació activa però que no s'hagi validat podreu entrar a la pantalla d'aquella caminada i apareixerà una alerta que donarà l'opció de validar la caminada.
b)Si s'ha acabat la caminada apareixerà un botó que donarà la mateixa opció de validar la caminada. En prémer aquest botó es passarà a la pantalla de validar on es podrà introduir el núm. del codi de barres de forma manual o bé amb l'ajut de l'escàner de carnets.

Manual

Podeu consultar el manual CLICANT AQUÍ

Política de Privacitat

Podeu consultar el text corresponent a aquest tema CLICANT AQUÍ

BARNATRESC Senyalitzat

PARTICIPANTS


Sant Martí de Provençals

Horta - Guinardó

Sant Andreu de Palomar

Barcelona

Pedralbes-Sarrià

Façana Litoral

Si cliqueu sobre les imatges s'ampliaran

PRESENTACIÓ

Es dissenyen uns itineraris per barris a la ciutat de Barcelona que se senyalitzaran amb les fletxes tradicionals del Barnatresc.
L’accés aquest itineraris estarà limitat a un cap de setmana, de les 9 h. del matí del dissabte a les 19 h del diumenge, durant aquest temps es podrà realitzar el dia que es vulgui a l’hora que es vulgui. No hi haurà control de sortida, ni de pas, ni d’arribada, sols hi haurà la senyalització indicada, que es retirarà a les 19 h del diumenge.
Sols els participants en aquesta versió del Barnatresc podreu participar en el sorteig que es farà en acabar l’any de quatre targetes regal de Decathlon per un import de 50 euros cada una.
Per participar en aquest sorteig sols es demana que qui participi ens faci arribar, dins de la primera setmana següent al cap de setemana de la caminada, un correu electrònic a l’adreça: asenexba@euro-senders.com al qual fareu constar:
- Les dades personals (nom complet, adreça i telèfon) solament del titular del carnet.
- El número del codi de barres del carnet Barnatresc (10 dígits) del titular del carnet
- La data en que s'ha efectuat la caminada.

També s'hi hauran d'adjuntar 3 fotografies (selfie) de quan es faci el recorregut (que s'identifiqui que corresponen al recorregut realitzat i amb la imatge del titular del carnet).
Si es fa l’activitat amb companyia caldrà enviar un correu per separat amb les dades indicades de cada una de les persones (fotos incloses).
Qui no disposi del carnet Barnatresc el pot obtenir tot clicant CLICAR AQUÍ.
Si en el decurs de l’activitat observeu alguna anomalia en la senyalització (en el cas del Barnatresc Senyalitzat) agrairem que ens ho feu saber amb el màxim de detall.

Activitats disponibles


En aquest apartat trobareu la relació d'activitats que estan o estaran disponibles per realitzar-les en qualsevol dels dos sistemes, amb les seves característiques: mapa, fitxa tècnica, perfil de desnivells i el track, d'aquesta manera podreu fer la tria de la que més us interessi.

ÉS IMPRESCINDIBLE QUE EN DECIDIR EL MOMENT EN QUE ES VULGUI REALITZAR QUALSEVOL DE LES DUES VERSIONS DE LA CAMINADA ES TINGUIN EN COMPTE ELS HORARIS D'OBRIR I TANCAR QUE TENEN ELS PARCS MUNICIPALS TANCATS, TAMBÉ CAL TENIR EN COMPTE LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES.

Caminada
per la Façana Litoral

Fitxa Tècnica
Lloc de sortida: Av. Paral·lel (estàtua Raquel Meller) (Metro L2 i L3 Paral·lel)
Lloc d'arribada: Pl. de Llevant, Tramvia T4 i metro L4 Maresme/Fòrum.
Distància: 10,0 km aprox.
Durada aproximada: 3.00 h
Desnivells: inapreciables

Itinerari:Av. Paral·lel (1), pl. Drassanes, pg. Josep Carner, porta de la Pau (Colom(2)), pg. Colom, Museu d’Història de Catalunya (3), pg. Joan de Borbó, pl. del Mar (4), pg. Marítim de la Barceloneta, port Olímpic (5), pg. Marítim del Port Olímpic, pg. Marítim de la Nova Icària, pg. Marítim del Bogatell, pg. Marítim de la Mar Bella, Poliesportiu Mar Bella (6) pg. Moll de la Vela, Moll de la Vela, pèrgola Fotovoltaica del Fòrum (7), Parapet de les afusellades i afusellats (1939-1952) al Camp de la Bota (8), Museu de Ciències i pl. de Llevant (9).

Aquest itinerari us permetrà conèixer llocs interessants com la font de "la Violetera", el Museu de la Història de Catalunya, la façana litoral de la ciutat, la pèrgola Fotovoltaica i el Parapet de les afusellades i afusellats al Camp de la Bota entre 1939 i 1952.

Podeu consultar la descripció detallada de l'itinerari CLICANT AQUÍ

Mapa (cliqueu sobre les imatges per ampliar-les)


Track Façana Litoral

Si CLIQUEU AQUÍ us baixareu a "descargas" del vostre ordinador un document en versió .rar (winRAR) que quan s'obre us prosa comprar el programa però no cal fer-ho.
quan l'obriu trobadeu dues versions del track, la de la versió KML que per obrir-lo cal disposar del Google Earth i la versiò GPX, que no necessita cap programa específic per obrir-lo

Període de vigència establert:
Per al Barnatresc Senyalitzat: el 24 i 25 de juliol
Per al Barnatresc Virtual: del 26 de juliol al 8 d'agost

Caminada a Sants - Les Corts - Sarrià

Fitxa Tècnica
Lloc de sortida i arribada: Pg. Sant Antoni - Drac (entre l'estació de Sants i el parque de l’Espanya Industrial) (Metro L3 i L5 Sants-Estació). 
Distancia aproximada: 10,500 km.
Durada aproximada: 3:00 h.
Desnivells: poco significativos

Itinerari: Estació de Sants (Drac) (1), pg. Sant Antoni,  pl. Joan Peiró, c. Vallespir, pl. del Centre, c. Berlín, c. Nicaragua, parc de les Corts (2), travessera de les Corts, pl. Dr. Ignasi Barraquer, c. Fra Luis de Granada, av. Diagonal, pl. Francesc Macià, av. Pau Casals, jardins Eduardo Marquina (Turó Park) (3), c. Francesc Pérez Cabrero, pl. Sant Gregori Taumaturg, c. Nou Mèxic, c. Dr. Fleming,  av. Sarrià, pl. Prat de la Riba (4), jardins Joan Vinyoli, pg. Sant Joan Bosco, c. Bonaplata, c. Caponata, c. Trinquet, jardins Vil·la Cecília (5), jardins Vil·la Amèlia (6), c. Eduardo Conde, c. Manuel Girona, c. Jiménez i Iglesias (Jardins Font dels Ocellets (7) , pl. Pius XII, av. Joan XXIII, Camp Nou (8),c. Arístides Maillol, c. Riera Blanca, carretera de Sants, c. Sugranyes, pl. Olivereta (9), c. Sugranyes, c. Antoni de Capmany, rampa a la rambla de Badal, jardins de la rambla de Sants (parc elevat sobre el ferrocarril) (10), placeta de Ramon, c. de Sants, pg. Sant Antoni, pl. Joan Peiró i Estació de Sants (Drac)(11)

Aquest itinerari us permetrà conèixer, diversos jardins molt interessants, com els jardins Vinyoli, jardins Eduardo Marquina (Tutó Park), jardins Vil·la Cecília, jardins Vil·la Amèlia, jardins Font dels Ocells i els jardins de la rambla de Sants.

Podeu consultar la descripció detallada de l'itinerari CLICANT AQUÍ

Mapa (cliqueu sobre les imatges per ampliar-les)


Track Sants-Les Corts-Sarrià

Si CLIQUEU AQUÍ us baixareu a "descargas" del vostre ordinador un document en versió .rar (winRAR) que quan s'obre us prosa comprar el programa però no cal fer-ho.
quan l'obriu trobadeu dues versions del track, la de la versió KML que per obrir-lo cal disposar del Google Earth i la versiò GPX, que no necessita cap programa específic per obrir-lo

Perfil de desnivellsTrack Sants

Si CLIQUEU AQUÍ us baixareu a "descargas" del vostre ordinador un document en versió .rar (winRAR) que quan s'obre us prosa comprar el programa però no cal fer-ho.
quan l'obriu trobadeu dues versions del track, la de la versió KML que per obrir-lo cal disposar del Google Earth i la versiò GPX, que no necessita cap programa específic per obrir-lo.

Període de vigència establert:
Per al Barnatresc senyalitzat: el 11 i 12 de setembre
Per al Barnatresc Virtual: del 13 de setembre al 26 de setmbre

ESTÀ PREVIST QUE AQUESTA CAMINADA, SI LES CONDICIONS SANITÀRIES HO PERMETEN, ES PUGUI FER DE FORMA PRESENCIAL

Si no fos possible fer-la presencial es faria com totes les que hem fet anteriorment, és a dir, els dies 11 i 12 de setembre en la versió Senyalitzada i del 13 al 26 de setembre en la versió Virtual.

Si es pot fer de forma presencial (també es podrà fer en la versió Virtual entre el 13 i el 26 de setembre) tindrà les següents característiques:

DATA DE REALITZACIÓ DE LA VERSIÓ PRESENCIAL:: 12 de setembre
TORNS DE SORTIDES
Hi haurà quatre torns de sortida, cada un com a màxim serà de 500 persones
Els participants evitaran arribar al punt de sortida amb massa anticipació per evitar l'acumulació de persones

FITXA TÈCNICA
Lloc de sortida i arribada: Pg. Sant Antoni - Drac (entre l'estació de Sants i el parque de l’Espanya Industrial) (Metro L3 i L5 Sants-Estació). 
Hores de sortida: primer torn de 8.00 a 8.30h, segon de 8.30 a 9.00, tercer de 9.00 a 9.30 i quart de 9.30 a 10h (en el moment de fer la inscripció caldrà concretar el torn escollit).
Hora límit d'arribada: 14:00 hores
Distància: 10,5 km aprox.
Durada aproximada: 3:00 h
Desnivells: molt poc significatius

PARTICIPACIÓ: Per poder participar és imprescindible:
1) Estar en possessió del carnet Barnatresc
2) Inscriure’s

INSCRIPCIONS: Sols es poder fer per internet
El dia 30 d'agost a partir de les 9 h el formulari d'inscripcions estarà accessible. Restarà obert a tothom fins que s'esgotin les places disponibles o, com màxim, fins a les 20 hores del dia 9 de setembre.
Per tenir accés al formulari d’inscripcions CLICAR AQUÍ (encara no està activat).
Tot seguit es tindrà accés al formulari que us demanarà unes dades imprescindibles per poder-lo cursar (nom complert (segons consti al DNI), domicili, districte postal, telèfon, codi de barres del carnet Barnatresc, correu electrònic i torn de sortida triat.
Un cop reomplert el formulari caldrà trametre'l i esperar-ne la confirmació, que serà imprescindible presentar a la sortida per poder participar. Si no es rep aquesta confirmació mireu a la bústia de brossa del vostre correu, si no l'heu rebut vol dir que la inscripció no s’ha realitzat.
El formulari solament permetrà realitzar la inscripció individual .
Si en efectuar la inscripció no s'inclou el codi de barres del carnet Barnatresc el sistema no admetrà la inscripció.

CARNET BARNATRESC
Les persones que no tinguin carnet o que l’hagin perdut, robat, etc. prèviament a la inscripció l’han de demanar per internet.
Per tenir accés al formulari per sol·licitar el carnet clicant AQUÍ.
Per correu electrònic es rebrà un arxiu .pdf en el qual hi ha una representació del carnet Barnatresc, cal imprimir (tantes vegades com es vulgui) aquesta representació.
Cal tenir en compte que la fotografia i/o la reproducció en el mòbil no les poden llegir els nostres lectors.
Per a més informació consultar l’apartat “carnet Barnatresc” del web: www.euro-senders.com/barnatresc
Al punt de sortida no es faran ni es donaran carnets del Barnatresc.

INFORMACIÓ MOLT IMPORTANT
Cada persona inscrita rebrà la confirmació de la inscripció per correu electrònic, la qual serà imprescindible que es presenti al punt de sortida per participar. Conjuntament també rebran el fulletó informatiu de la caminada.
L’accés a la zona de sortida i la pròpia sortida estaran limitades a les persones que presentin la confirmació d’inscripció i el carnet Barnatresc. 
Serà imprescindible mantenir les distàncies establertes i portar la mascareta personal per participar
Al punt de sortida/arribada hi haurà serveis mèdics i sanitaris (wc)
No es facilitarà documentació escrita als participants, els quals a l’hora de gestionar la inscripció es podran baixar del web tota la informació que necessitin.

Equip Escombra
L’equip escombra procedirà a retirar la senyalització a partir del moment que es tanqui el punt de sortida. El punt d’arribada es tancarà a l’hora establerta o en el moment que hi arribi l’equip escombra, encara que sigui abans de l’hora límit establerta.

Avituallament

No hi haurà control de pas ni d’avituallament.
Els participants hauran de proveir-se, segons les seves necessitats, de l’aigua i el menjar necessari per realitzar l’activitat.

Senyalització del Barnatresc
Per tractar-se d'una caminada del calendari Barnatresc, la senyalització serà la habitual d'aquesta activitat, és a dir, serà a base de fletxes de plàstic.

Informació
L’Ajuntament de Barcelona, l’Associació d’Entitats Excursionistes del Barcelonès i l'Agrupació Excursionista Bufalà, no es fan responsables en cap aspecte dels danys i/o perjudicis que els/les participants es puguin causar a si mateixos i/o a terceres persones.
La direcció de la caminada podrà no autoritzar la participació a aquelles persones que el seu equipament i/o que les seves condicions físiques no responguin, segons el seu criteri, als mínims que la caminada requereix.

Caminada del Besós al Llobregat pel Parc Natural de Collserola
Tram 01 entre Montcada i Reixac i el Baixador de Vallvidrera

Fitxa Tècnica
Lloc de sortida: Montcada i Reixac (estació Manresa Rodalies R4) (Vegeu “mitjans de transport” al final del text)
Lloc d'arribada: Baixador de Vallvidrera (FGC).
Distància: 17,7 km aprox.
Durada aproximada: 5:00 h
Recorregut previst: Montcada i Reixac (estació Rodalies Montcada i Reixac-Manresa) (1), cementiri de Montcada, parc Turó de Montcada-Santa Maria, polígon industrial can Vilatort, coll de Montcada (rotonda) (2), pont Autopista A-18, serra de Llagat, can Catà (3), Sant Iscle de les Feixes (4), serra d’en Ferrer, coll d’en Fotja (5), casa Juaco, portell de Valldaura (6), coll entre el turó de la Magarola i el turó de Sant Cebrià, carrer Aladern, Vista Rica, coll de l'Erola (7), font de la Salamandra (8), coll de la Vinassa (9), camí de Sant Cugat, camí de la Sibina, turó d’en Ferrer, camí del Salze, Centre d'Informació del Parc de Collserola, Vila Joana (10) i Baixador de Vallvidrera (11).

Aquest itinerari us permetrà conèixer llocs interessants del Parc Natural de Collserola com Can Catà, Sant Iscle de les Feixes, el coll s'Erola i la Vil·la Joana.

Podeu consultar la descripció detallada de l'itinerari CLICANT AQUÍ

Mapa (cliqueu sobre les imatges per ampliar-les)

Perfil de desnivells


Track Montcada i Reixac - Baixador de Vallvidrera

Si CLIQUEU AQUÍ us baixareu a "descargas" del vostre ordinador un document en versió .rar (winRAR) que quan s'obre us prosa comprar el programa però no cal fer-ho.
quan l'obriu trobadeu dues versions del track, la de la versió KML que per obrir-lo cal disposar del Google Earth i la versiò GPX, que no necessita cap programa específic per obrir-lo

Període de vigència establert:
Per al Barnatresc Senyalitzat: el 16 i 17 d'octubre
Per al Barnatresc Virtual: del 18 al 31 d'octubre

OBSERVACIONS IMPORTANTS
Es recorda que en cap punt dels itineraris hi haurà serveis (ambulàncies, WC), ni avituallaments, ni controls de cap mena.
Per tant tots els/les caminadors/es han de preveure portar l’alimentació i la beguda que els pugui caldre en qualsevol dels itineraris.
Cal recordar que l’inici dels itineraris 1 i 3 és a l’estació “Montcada i  Reixac - Manresa”.
També cal recordar que la realització d’aquestes activitats es fa per compte i risc dels participants; que cal disposar d’una pòlissa d’assegurança adequada i respectar en tot moment les normes del Prosicat i del Parc Natural de Collserola.

SENYALITZACIÓ

Es tracta d’un itinerari per la serra de Collserola que segueix el recorregut del GR 92 en aquest indret, per tant, s’han de seguir les marques que caracteritzen els Senders de Gran recorregut (GR), que són en color blanc i vermell, i que en el Parc Natural de Collserola estan representades amb  plaques clavades a pals indicadors del parc com aquesta

No s’ha de fer cas d’altres marques que les indicades.

Per especial recomanació del Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola, es recorda que en les activitats dins d’aquest parc natural, de característiques excepcionals, s’han d’efectuar tot seguint les següents Bones Pràctiques:

  • Recordar que s’està en un espai protegit, en el qual cal tenir una actitud respectuosa amb l’entorn.
  • Caminar pels camins senyalitzats, sense travessar per conreus i anar a camp a través.
  • Les ordenances del parc no permeten arrencar flors i/o plantes.
  • Cal mantenir discreció i silenci quan s’està al mig del bosc per no alterar la tranquil·litat de l’indret.
  • Emportar-se a casa les deixalles que es generin.

ADVERTIMENTS

  • Cal tenir present que la major part dels itineraris és fa per camins i pistes de muntanya sense asfaltar i que això requereix portar un calçat adequat.
  • S’ha de tenir en compte que, a més de la longitud del recorregut hi ha molt pocs trams a peu pla, que els desnivells acumulats arriben a ser considerables (fins a 400 de pujada i 200 de baixada) i que això requereix un entrenament i una condició física adequats a una activitat que requerirà un esforç important als/les caminadors/es.
  • L’ Associació d’Entitats Excursionistes del Barcelonès i l’Ajuntament de Barcelona no es fan responsables en cap aspecte dels danys i/o perjudicis que els/les caminadors/es es puguin causar a si mateixos i/o a terceres persones.

MITJANS DE TRANSPORT PÚBLIC

Accés a l’inici de l’itinerari a Montcada i Reixac- Manresa
Rodalies R4: estacions a Barcelona: Barcelona-Sants, Barcelona-Plaça de Catalunya, Barcelona-Arc de Triomf i Barcelona-Sant Andreu Arenal
Baixar a l’estació Montcada i Reixac-Manresa, aquest és el punt d’inici de l’itinerari.

 

ADVERTIMENTS

1.- En els dos sistemes serà imprescindible respectar sempre les normatives establertes per les autoritats sanitàries (mascareta, distància, nombre de persones, higiene, etc.)
2.- La realització d'aquestes activitats no té caràcter competitiu, cada persona participa al seu ritme, pel seu compte i risc i sota la seva responsabilitat.
3.- L'Associació d’Entitats Excursionistes del Barcelonès i l’Ajuntament de Barcelona no es fan responsables de:
- L’incompliment de les normatives esmentades
- Dels danys i/o perjudicis que els caminadors es puguin causar a si mateixos i/o a terceres persones.
- Dels possibles desperfectes que de forma aliena es pugui causar a la senyalització, la qual serà revisada periòdicament.

Si voleu caminar, fer salut, conèixer més a fons la ciutat de Barcelona, aquí teniu unes propostes que us permetran portar a terme els vostres desigs en les millors condicions ja que tenen el suport de les entitats excursionistes que formen l'Associació d'Entitats Excursionistes del Barcelonès (AEEB) i de l'Institut Barcelona Esports de l'Ajuntament de Barcelona.

qr
CODI QR Si voleu tenir accés a aquesta pàgina des del seu telèfon mòbil en qualsevol moment escanegi aquest codi.

MÉS INFORMACIÓ:

INFO-BARNATRESC Tel.: 616 672 173 (de 10 a 14 i de 17 a 21 hores)