CAT ES

BARNATRESC

Propera caminada: Barnatresc NADAL SOLIDARI
Dia 15 de desembre 2019

Fes clic aquí

Propera Caminada Barnatresc

Autorització per rebre informació

Des del mes de maig de 2018 no s'envia correspondència per correu ordinari (paper), solament es pot rebre informació a través de correu electrònic.
Les persones que ja formen part de la base de dades del Barnatresc (que tenen el carnet del Barnatresc) i volen donar la seva autorització per continuar rebent per correu electrònic la informació de les activitats de la nostra associació (AEEB) i dels seus membres i també si volen donar el seu consentiment a l'Institut Barcelona Esports (IBE) de l'Ajuntament de Barcelona per enviar informació del Barnatresc i altres informacions esportives, poden fer-nos arribar aquesta autorització a través d'un correu electrònic a l'adreça: asenexba@euro-senders.com.
En el redactat d'aquest correu electrònic cal que quedi evident la seva voluntat de donar la seva autorització en els dos aspectes indicats (AEEB i IBE) i hi han de fer constar el seu nom complet (tal com figura al seu DNI) i el número del codi de barres del carnet.
Això mateix han de fer les persones que no ens hagin facilitat la seva adreça electrònica per rebre la informació per aquest mitjà i que ara volen rebre la informació per correu elecrònic.

BARNATRESC CURIÓS

Es tracta d’una nova iniciativa dins de l’organització del Barnatresc que pretén ampliar el contingut cultural i cívic de les caminades. Per a més informació CLICA AQUÍ.

L'accés al formulari per inscriure's pel mes de desembre encara no està disponible


CAMINADA DEL NADAL SOLIDARI

15 de desembre

Realització:

Organització i voluntariat:
Associació
d'Entitats
Excursionistes
del Barcelonès
qr

Codi QR

Si vols tenir accés a aquesta pàgina des del teu telèfon mòbil
en qualsevol moment escaneja aquest codi.

Organització i patrocini:

NOUS SISTEMA DE PARTICIPACIÓ

Podeu tenir accés a la informació i al formulari de petició si CLIQUEU AQUÍ

Notes:

FITXA TÈCNICA

Lloc de sortida i d’arribada:
Parc de la Ciutadella (pg. dels Til·lers, prop de l’estàtua del general Prim) (Metro L1 Arc de Triomf i L4 Barceloneta).
Hora sortida: De les 9:00 a les 9:30 h
Hora límit d’arribada: 13 h
Distància: 10,6 km aprox.
Durada aproximada: 3:30 hores
Control de pas i avituallament: Parc Joan Miró (de 10 a 11:30 h)

Recorregut previst:
Parc de la Ciutadella (#), pg. Picasso, c. Ribera, El Born Centre Cultural (1), c. Comerç, c. Davant del Portal Nou, c. Rec Comtal, pl. Sant Pere , sant Pere de les Puelles (2), c. Sant Pere Més Alt, Palau de la Música Catalana (3), Via Laietana, c. Magdalenes, pl. dels Peixos, c. Duran i Bas, av. Portal de l’Àngel, pl. Cucurulla, c. Portaferrissa, c. Carme, c. Riera Alta, c. Tamarit, Mercat de Sant Antoni (4), av. Mistral, c. Vilamarí, parc Joan Miro (control de pas i avituallament), c. Vilamarí, av. Roma, c. València, pg. de Gràcia, Casa Milà (5), c. Provença, av. Diagonal, c. Girona, ronda de Sant Pere, Monument a Rafael de Casanovas (6), Monument a Lluís Companys (7), arc de Triomf, pg. Lluís Companys i parc de la Ciutadella (#).

MAPA DE L'ITINERARI

PERFIL DE DESNIVELLSEQUIP ESCOMBRA

L’equip escombra procedirà a retirar la senyalització a partir del moment que es tanqui el punt de sortida. Els punts de control i el d’arribada es tancaran a l’hora establerta o en el moment que hi arribi l’equip escombra, encara que sigui abans de l’hora límit establerta.

NADAL SOLIDAR

Per tal de contribuir a cobrir les necessitats dels més necessitats, s’ha arribat a un acord amb CÀRITAS per instal·lar a la sortida de la caminada un punt de recollida d’aliments (es prega de concentrar les ofrenes en: Llet normal, llet sense lactosa, llet per nadons, conserves, llegum cuit en pots de vidre, llegum cru, embotits al buit, galetes, oli, sucre i pasta. Es demana la col·laboració de tots els participants en l’aportació d’aquest tipus d’ajuda i s’apel·la a la sensibilitat de les festes nadalenques perquè la generositat sigui significativa.

Per tractar-se de la caminada del nadal solidari, s’ha decidit destinar l’import del menjar de l’avituallament i de l’arribada, a la compra d’aliments per col·laborar en la recapta.

Per aquest mateix motiu, a l’arribada no s’efectuaran els sorteigs que habitualment es fan i l’import dels que se sortejaria també serà destinat a la compra d’aliments per a la recapta.

SENYALITZACIÓ DEL BARNATRESC

Per tratar-se d'una caminada del calendari Barnatresc, la senyalització serà la habitual d'aquesta activitat, és a dir, serà a base de cintes i fletxes de plàstic

ADVERTIMENTS

L’Associació Excursionista d’Etnografia i Folklore, l’Ajuntament de Barcelona i l’Associació d’Entitats Excursionistes del Barcelonès no es fan responsables en cap aspecte dels danys i/o perjudicis que els caminadors es puguin causar a si mateixos i/o a terceres persones.

La direcció de la caminada podrà no autoritzar la participació a aquelles persones que el seu equipament i/o que les seves condicions físiques no responguin, segons el seu criteri, als mínims que la caminada requereix.

REDUÏM RESIDUS/NOVETAT

L’organització del Barnatresc vol continuar contribuint a la campanya de reducció de residus i vol facilitar el sistema d'obtenir l'aigua als caminants/es.
A partir de les properes caminades s'eliminaran els càntirs (en alguns casos són poc higiènics i complicats d'utilitzar per algunes persones) i seran substituïts per dispensadors aplicats directament a les garrafes d'aigua de l'organització als controls de pas i a l'arribada de cada caminada.
Per aquest motiu es demana a totes les persones participants que procurin portar una cantimplora o envàs on puguin recollir l'aigua dels dispensadors.

Això no obstant, l'organització posarà a disposició dels participants uns gots especialment fabricats amb material compostable que, fins i tot, han de ser dipositats al contenidor de color marró.

Inici

Per altra part, la substitució del correu ordinari pel correu electrònic representa un estalvi de paper equivalent a més de 255.000 folis, la qual cosa és un gran estalvi de consum de cel·lulosa.


Si tens fitxa a la base de dades del Barnatresc i encara no ens has facilitat la teva adreça de correu electrònic ho pots fer a través de: asenexba@euro-senders.com.


PROPERES CAMINADES (informació provisional)

Podeu consultar el calendari d'activitats a l'apartat "activitats programades"
Aquesta informació està subjecta a canvis, la informació oficial i el màxim d’actualitzada la trobareu en aquest web

Inici

NOU SISTEMA DE PARTICIPACIÓPer participar al Barnatresc cal estar en possessió del carnet oficial d'aquesta activitat.

COM ACONSEGUIR EL CARNET BARNATRESC
Ara hi ha dos procediments per obtenir el carnet:

1) El que ja existia, és a dir, obtenir-lo fent cua a la sortida de cada caminada.
2) Un nou sistema d'obtenir el carnet sense fer cues a la sortida a través d'internet.

Podeu tenir accés a la informació i al formulari de petició si CLIQUEU AQUÍ

La participació al Barnatresc és gratuïta i no s'ha de fer cap inscripció prèvia.
Per considerar vàlida una participació al Barnatresc cal que s'hagi llegit el codi de barres del carnet en els lectors situats a la sortida, als controls de pas i a l'arribada.
El carnet del Barnatresc no és d'un sol ús, el que es lliura als participants s'ha d'usar en totes les participacions posteriors.
Això sí: quan el tinguis i vinguis a les caminades no te'l deixis a casa i procura no perdre'l.

DiversosEl carnet té un codi de barres que és únic i si es participa sense fer les lectures d'aquest codi de barres la participació no computarà per al nombre de caminades de cada participant, que és el que donarà dret a obtenir el pin segons el nombre de participacions anuals.
Per tal de preservar la privacitat de les dades personals dels participants als llistas que periòdicament es publiquen en aquesta web en lloc de presentar la relació per noms s'efectuarà pel número de codi de barres que figura al carnet.
La possessió del carnet Barnatresc no representa cap cost per al titular ni tampoc representa el pertànyer a algun club o entitat de cap mena, tampoc representa cap vincle entre el titular i la organització de les caminades, tan sols és un instrument per a facilitar la participació a les caminades i per a simplificar el registre informàtic de les participacions.  
La participació a les caminades del Barnatresc no té caràcter competitiu, cada persona camina al seu ritme i s'aconsella no córrer per poder gaudir de les coses interessants que es trobaran al llarg de l'itinerari. Cal tenir en compte, però, que hi ha un horari límit per a l'arribada i uns horaris per accedir als controls de pas i avituallament que s'han de respectar.
Per tenir fitxa a la base de dades del Barnatresc i poder rebre la informació de les activitats, cal participar en alguna de les caminades programades tot seguint el procediment establert.

Inici

MÉS INFORMACIÓ:

INFO-BARNATRESC Tel.: 616 672 173 (solament els dilluns laborables de 17 a 21 hores)