CAT CAST

BARNATRESC
Presencials i Virtuals

Properes caminades: consulteu l'apartat "propera caminada"
Telèfon per a informació 616 672 173 els dilluns feiners de 17 a 21 hores. Fes clic aquí

Properes activitats  
Barnatresc

Organització i voluntariat:

Associació d'Entitats Excursionistes del Barcelonès

Organització i patrocini:

Cal tenir en compte que la realització del Barnatresc Virtual es fa per compte i risc i sota la responsabilitat exclusiva del participant

Per tal de donar més facilitats als participants al Barnatresc hem cercat alguns mecanismes per poder-vos oferir la possibilitat de continuar fent les caminades per Barcelona

La nostra proposta es concreta en dos sistemes:

1) Barnatresc Presencial,, quan la pandemia ho permeti CLICAR AQUÍ
2) Barnatresc Virtural, sense senyalització i a través d'una aplicació informàtica pel vostre mòbil CLIQUEU AQUÍ

Els dos sistemes us permetran el mateix objectiu: fer caminades del Barnatresc.
La idea és que les caminades del Barnatresc Presencial que es puguin fer qualsevol diumenge també es puguin fer al llarg de les dues setmanes següents pel sistema del Barnatresc Virtual.
Podreu repetir tantes vegades com vulgueu la realització d'un itinerari pel sistema Virtual (a través de l'APP) però solament comptarà com una participació (encara que es faci diverses vegades) per a l'obtenció del pin anual.
Tota la informació es rebrà a través de l'aplicació quan es faci el Barnatresc Virtual o s'haurà pogut consultar i obtenir prèviament en aquest web.


Per tal d’aprofitar les noves tecnologies, com hem fet amb el Barnatresc Virtual, per ampliar les possibilitats de fer-vos arribar les nostres novetats i activitats hem obert una pàgina del Barnatresc a Fecebook. Per poder accedir a la nostra pàgina heu d'emprar la paraula: Barnatresc. Qui no disposi d'una pàgina al Facebook a través d'internet trobarà les instruccions per donar-se d'alta en aquesta xarxa social.

BARNATRESC PRESENCIAL

Serà en diumenge, amb control de sortida, de pas i d'arribada, servei sanitari, megafonia, amb la senyalització pròpia del Barnatresc i WC.
Aquesta versió del Barnatresc, mentre duri la pandèmia, s'efectuarà en la forma el màxim de semblant del que era el Barnatresc abans de la pandèmia.
De moment no hi harà orientadors, sorteigs, folletos, etc.
La participació en aquesta versió del Barnatresc, com que es controla la sortida, el control de pas i l’arribada a través de la lectura del codi de barres del carnet Barnatresc, si que compta per al còmput de participacions per a optar al pin anual. NO HI HA INSCRIPCIÓ PRÈVIA

2021


Caminada de Sants

Caminada de Montjuïc

Caminada de Nadal2022


Caminada de Sant Martí

Caminada a Horta-Guinardó

Caminada a Sant Andreu
Caminada a Vallcarca
Ruta Olimpíada Cultural


Caminada ELA
Façana Litoral Sud
Caminada de Barcelona
Caminada Façana Litoral Nord

Caminada a l'Área Metropolitana

Caminada a Montjuïc
Caminada del Nadal Solidari

2023


Caminada de Sant Martí

Caminada a Horta-Guinardó

Caminada a Sant Andreu

Llobregat-Besòs Rambla Badal

Olimpisme

Eixample

Nocturna

Badalona
L'Hospitalet
Montjuïc
Nadal  

Activitats previstes)

Caminada a Horta - Guinardó (Versió presencial)

(11 de febrer del 2024)

Fitxa Tècnica
Lloc de sortida i arribada: Plaça Alfons X (Metro L4 Alfons X). 
Hora de sortida: de les 9 a les 9.30h.
Hora límit d'arribada: 13:00 hores
Distancia aproximada: 13,150 km.
Durada aproximada: 3.30 h.
Control de pas i avituallament: Parc de les Rieres d’Horta de 10,3 a 11:30 h.
Desnivells acumulats: 450 m de pujada i 450 m de baixada.
Itinerari: Plaça Alfons el Savi(#), ronda Guinadó, c. Mas Casanovas, c. Sant Quintí, c. Gènova, av. Verge Montserrat, c. Amilcar, pl. Catalana, c. Amilcar, pg. Fabra i Puig, Santa Eulàlia de Vilapiscina (1), c. Doctor Pi i Molist, pl. Major Nou Barris, parc Central de Nou Barris (2), pg. Valldaura, av. Estatut Catalunya, c. Església, c. Jerez, parc de les Rieres d’Horta (control i avituallament) (3), c. Juan de Ávila, Camí de Sant Genís a Horta (4), av. Martí i Codolar, pl. de la Clota, c. Pantà de Tremp, c. Llobregós, c. Santuari, pl. Salvador Allende, Mare de Déu del Coll (5) c. Portell, mirador Joan Sales, camí per la muntanya, jardins de Juan Ponce, santuari de la Mare de Déu del Mont Carmel (6), c. Mühlberg, pont de Mühlberg (7), c. Panorama, pl. Sant Joan de les Abadesses, esplanada, c. Budapest, c. Francesc Alegre, av. Verge de Montserrat, c. Torrent de Melis, jardins doctor Pla i Armengol (8), c. Niça, c. Pere Costa, c. Thous i pl. Alfons el Savi (#).

Nota: L’Equip Escombra procedirà a retirar la senyalització a partir del moment que es tanqui el punt de sortida. El punt de control i el d’arribada es tancaran a l’hora que hi arribi l’Equip Escombra, encara que sigui abans de l’hora límit establerta.

Mapa de la caminada (cliqueu sobre la imatge per ampliar-la)

Perfil dels desnivells (cliqueu sobre la imatge per ampliar-la)

Track de l'itinerari de la Caminada a Horta - Guinardó
Si CLIQUEU AQUÍ,
en els dies que estigui accesible aquesta activitat, us podreu baixar a "descargas" del vostre ordinador un document en versió .rar (winRAR) que quan s'obre us prosa comprar el programa però no cal fer-ho.
Quan l'obriu trobadeu dues versions del track, la de la versió KML que per obrir-lo cal disposar del Google Earth i la versiò GPX, que no necessita cap programa específic per obrir-lo.

CARNET BARNATRESC
- Les persones que no tinguin carnet o que l’hagin perdut, robat, etc. prèviament a la inscripció l’han de demanar per internet.
- Per tenir accés al formulari per sol·licitar el carnet CLICANT AQUÍ
- Per correu electrònic es rebrà un arxiu .pdf en el qual hi ha una representació del carnet Barnatresc, cal imprimir (tantes vegades com es vulgui) aquesta representació.
- Cal tenir en compte que ara ja podem llegir el carnet en la pantalla del mòbil, es recomana usar alguna de les aplicacions que hi ha a internet per introduir el carnet al mòbil i així es podrà llegir millor.
- També es recomana que fins que no es tingui la certesa de que el vostre carnet el podem llegir al mòbil porteu el carnet físic, ja sigui de plàstic o de paper.
- Per a més informació consultar l’apartat “carnet Barnatresc” del web: www.eurosen-ders.com/barnatresc
- Al punt de sortida no es faran ni es lliuraran carnets del Barnatresc.

GUIA
Podreu obtenir el fulletó de l'itinerari CLICANT AQUÍ.

DESCRIPCIÓ
Podreu obtenir la descripció detallada de l'itinerari CLICANT AQUÍ.

BARNATRESC CURIÓS

Aquesta activitat, dins el context de la caminada del dia, pretén ampliar el contingut cultural i cívic de les caminades.
Per participar en aquesta activitat cal fer una inscripció prèvia. L'activitat s'iniciarà a les 9,00 h. Per a més informació CLICAR AQUÍ.

AVITUALLAMENT
Com que no hi ha inscripció prèvia l’organització no pot saber amb anticipació el nombre de participants que hi haurà, per tant, la distribució de líquids i/o sòlids s’efectuarà mentre hi hagi disponibilitat de les previsions efectuades. Els participants hauran de proveir-se, segons les seves necessitats, de l'aigua i el menjar necessari per realitzar l'activitat, ja que el que es pugui donar al llarg de l’itinerari són solament ingestes de manteniment.

En el punt de sortida hi haurà WC, serveis mèdics i megafonia
En el punt de pas hi haurà avituallament, aigua i WC.
En el punt d'arribada hi haurà serveis mèdics, WC, avituallament, aigua i megafonia.

RESIDUS=ZERO
Tot seguint en aquest objectiu, a partir de la caminada del mes de gener sols se subministrarà l'aigua a les persones que portin un envàs propi (got, cantimplora, etc.)

Participació.-
Per validar la caminada caldrà:

Fer tres lectures del codi de barres del carnet Barnatresc (sortida, control i arribada).

Documentació
No es facilitarà documentació escrita als participants en el punt de sortida, els participants es poden baixar d'aquest web tota la informació que necessitin.

Informació
L’Ajuntament de Barcelona, l'Associació d’Entitats Excursionistes del Barcelonès i la Unió Excursionistas de Catalunya d'Horta no es fan responsables en cap aspecte dels danys i/o perjudicis que els caminadors es puguin causar a si mateixos i/o a terceres persones.
La direcció de la caminada podrà no autoritzar la participació a aquelles persones que el seu equipament i/o que les seves condicions físiques no responguin, segons el seu criteri, als mínims que la caminada requereix.

Equip Escombra
L’equip escombra procedirà a retirar la senyalització a partir del moment que es tanqui el punt de sortida.
En el control i al punt d’arribada es tancarà a l’hora establerta o en el moment que hi arribi l’equip escombra, encara que sigui abans de l’hora límit establerta.Senyalització del Barnatresc

Per tractar-se d'una caminada del calendari Barnatresc, la senyalització serà la habitual d'aquesta activitat, és a dir, serà a base de fletxes de plàstic.


Caminada a Horta - Guinardó (Versió Virtual)

(del 12 al 25 de febrer del 2024)

ÉS MOLT RECOMANABLE QUE EN DECIDIR EL MOMENT EN QUE ES VULGUI REALITZAR LA CAMINADA EN LA VERSIÓ VIRTUAL ES TINGUIN EN COMPTE ELS HORARIS D'OBRIR i DE TANCAR DELS PARCS MUNICIPALS TANCATS.

Fitxa Tècnica
Lloc de sortida i arribada: Plaça Alfons X (Metro L4 Alfons X). 
Distancia aproximada: 13,150 km.
Durada aproximada: 3.30 h.
Itinerari: Plaça Alfons el Savi(#), ronda Guinadó, c. Mas Casanovas, c. Sant Quintí, c. Gènova, av. Verge Montserrat, c. Amilcar, pl. Catalana, c. Amilcar, pg. Fabra i Puig, Santa Eulàlia de Vilapiscina (1), c. Doctor Pi i Molist, pl. Major Nou Barris, parc Central de Nou Barris (2), pg. Valldaura, av. Estatut Catalunya, c. Església, c. Jerez, parc de les Rieres d’Horta (control i avituallament) (3), c. Juan de Ávila, Camí de Sant Genís a Horta (4), av. Martí i Codolar, pl. de la Clota, c. Pantà de Tremp, c. Llobregós, c. Santuari, pl. Salvador Allende, Mare de Déu del Coll (5) c. Portell, mirador Joan Sales, camí per la muntanya, jardins de Juan Ponce, santuari de la Mare de Déu del Mont Carmel (6), c. Mühlberg, pont de Mühlberg (7), c. Panorama, pl. Sant Joan de les Abadesses, esplanada, c. Budapest, c. Francesc Alegre, av. Verge de Montserrat, c. Torrent de Melis, jardins doctor Pla i Armengol (8), c. Niça, c. Pere Costa, c. Thous i pl. Alfons el Savi (#)

Mapa de la caminada (cliqueu sobre la imatge per ampliar-la)

Perfil dels desnivells (cliqueu sobre la imatge per ampliar-la)

GUIA
Podreu obtenir el fulletó de l'itinerari CLICANT AQUÍ.

DESCRIPCIÓ
Podreu obtenir la descripció detallada de l'itinerari CLICANT AQUÍ.

NOTA: Si es realitza aquesta caminada en la versió presencial i en la versió virtual sols comptarà com una participació als efectes del pin anual.

VERSIÓ VIRTUAL
Per obtenir la informació de com funciona la versió virtual podeu CLICAR AQUÍ

 


Caminada a Sant Andreu de Palomar (Versió presencial)

(24 de març del 2024)

Fitxa Tècnica
Lloc de sortida i d’arribada: Plaça Can Fabra (Metro Sant Andreu - L 1).
Hora de sortida) de les 9.00 a les 9.30h.
Hora límit d'arribada: 13:00 hores
Distància: 10,000 km aprox.
Durada aproximada: 3.30 h
Control de pas: Rambla Guipúscoa de les 10.00 a les 11.00h
Desnivells: Molt poc significatius.

Itinerari: Pl. Can Fabra (#), c. Sant Adrià, c. Ruben Dario, c. Vintró, mercat de Sant Andreu/pl. Mercadal (1), c. Vintró, c. Pons i Gallarza, c. Fraga, c. Matagalls, c. Servet, av. Meridiana, c. Concepción Arenal, c. Ignasi Iglesias, c. Pare Secchi, pl. Palmeres, c. Pare Secchi, c. Sòcrates, ptg. Sòcrates, ptg. Irlanda, c. Irlanda, pg. Fabra i Puig, c. Camil Fabra, c. Dublín, parc de la Pegaso (2), c. Portugal, c. Antonio Ricardos, pl. Assemblea de Catalunya, c. Coll, pl. Maçades, c. Monlau, c. Garcilaso, c. Sense Nom, Pont del Treball Digne (3), església Sant Martí de Provençals (4), pl. Ignasi Juliol, Ca l'Arno, p de Sant Martí, c. Treballs, rambla Guipúscoa, Control de pas i avituallament (metro La Pau), rambla Guipúscoa, c. Sant Adrià, c. Tibidabo, pont dels Passadors (Sant Adrià), riu Besòs, ptg. Pollancreda, ptg. Riu Besós, pont del Molinet (5), c. Arbeca, c. Mollerussa, c. Sas, c. Lima, c. Sao Paulo, c. Ferran Junoy, passarel·la la Maquinista, pg. Estació, estació Sant Andreu (6), pl. Estació, c. Cinca, pl. Ramon Riera i pl. Can Fabra (#).

Nota: L’Equip Escombra procedirà a retirar la senyalització a partir del moment que es tanqui el punt de sortida. El punt de control i el d’arribada es tancaran a l’hora que hi arribi l’Equip Escombra, encara que sigui abans de l’hora límit establerta.

Mapa (cliqueu sobre la imatge per ampliar-la)

Track de l'itinerari de la Caminada a Sant Andreu de Palomar
Si CLIQUEU AQUÍ,
en els dies que estigui accesible aquesta activitat, us podreu baixar a "descargas" del vostre ordinador un document en versió .rar (winRAR) que quan s'obre us prosa comprar el programa però no cal fer-ho.
Quan l'obriu trobadeu dues versions del track, la de la versió KML que per obrir-lo cal disposar del Google Earth i la versiò GPX, que no necessita cap programa específic per obrir-lo.

CARNET BARNATRESC
- Les persones que no tinguin carnet o que l’hagin perdut, robat, etc. prèviament a la inscripció l’han de demanar per internet.
- Per tenir accés al formulari per sol·licitar el carnet CLICAR AQUÍ.
- Per correu electrònic es rebrà un arxiu .pdf en el qual hi ha una representació del carnet Barnatresc, cal imprimir (tantes vegades com es vulgui) aquesta representació.
- Cal tenir en compte que ara ja podem llegir el carnet en la pantalla del mòbil, es recomana usar alguna de les aplicacions que hi ha a internet per introduir el carnet al mòbil i així es podrà llegir millor.
- També es recomana que fins que no es tingui la certesa de que el vostre carnet el podem llegir al mòbil porteu el carnet físic, ja sigui de plàstic o de paper.
- Per a més informació consultar l’apartat “carnet Barnatresc” del web:
www.euro-senders.com/barnatresc
- Al punt de sortida no es faran ni es lliuraran carnets del Barnatresc.

GUIA
Podreu obtenir el fulletó de l'itinerari CLICANT AQUÍ.

DESCRIPCIÓ
Podreu obtenir la descripció detallada de l'itinerari CLICANT AQUÍ.

BARNATRESC CURIÓS

Aquesta activitat, dins el context de la caminada del dia, pretén ampliar el contingut cultural i cívic de les caminades.
Per participar en aquesta activitat cal fer una inscripció prèvia. L'activitat s'iniciarà a les 9,00 h. Per a més informació CLICAR AQUÍ.

Avituallament
En el punt de sortida hi haurà WC, serveis mèdics i megafonia.
En el punt de control hi haurà, aigua, avituallament i WC.
En el punt d'arribada hi haurà serveis mèdics, WC, aigua i megafonia.

RESIDUS=ZERO
Tot seguint en aquest objectiu, a partir de la caminada del mes de gener sols se subministrarà l'aigua a les persones que portin un envàs propi (got, cantimplora, etc.)

Documentació
No es facilitarà documentació escrita als participants en el punt de sortida, els participants es poden baixar d'aquest web tota la informació que necessitin.

Participació
Per validar la caminada caldrà fer tres lectures del codi de barres del carnet Barnatresc (sortida-control-arribada).
També cal recordar que la realització d'aquestes activitats s'efectua per compte i risc dels participants; que cal disposar d'una pòlissa d'assegurança adecuada i respectar en tot moment les normes del Prosicat.
No es facilitarà documentació escrita als participants en el punt de sortida, els participants es poden baixar d'aquest web tota la informació que necessitin.

Equip Escombra
L’equip escombra procedirà a retirar la senyalització a partir del moment que es tanqui el punt de sortida.
En el control i al punt d’arribada es tancarà a l’hora establerta o en el moment que hi arribi l’equip escombra, encara que sigui abans de l’hora límit establerta.Senyalització del Barnatresc

Per tractar-se d'una caminada del calendari Barnatresc, la senyalització serà la habitual d'aquesta activitat, és a dir, serà a base de fletxes de plàstic.

Informació
L’Ajuntament de Barcelona, l'Associació d’Entitats Excursionistes del Barcelonès i la Agrupació Excursionista Muntanya no es fan responsables en cap aspecte dels danys i/o perjudicis que els caminadors es puguin causar a si mateixos i/o a terceres persones.
La direcció de la caminada podrà no autoritzar la participació a aquelles persones que el seu equipament i/o que les seves condicions físiques no responguin, segons el seu criteri, als mínims que la caminada requereix.MARXA NÒRDICA

VOLEU PRACTICAR LA MARXA NÒRDICA?
Si voleu conèixer aquesta nova modalitat de caminar veniu a aquesta caminada del Barnatresc i us proporcionarem gratuïtament uns bastons i un monitor que us donarà les indicacions de com es practica i us acompanyarà al llarg de la caminada.
- Per rebre les indicacions de l’instructor titulat i per recollir els bastons de la organització heu de venir a les 8 del matí i haureu de deixar una fotocòpia del vostre DNI o carnet de conduir de dipòsit.
- El nombre de bastons està limitat a 100 i s'adjudicaran per rigorós ordre d’arribada.
- Tindrà el mateix recorregut que l’itinerari normal de la caminada.

Què és la marxa nòrdica?
En la societat actual el sedentarisme i l'estrès tenen una gran incidència en les nostres vides i això ens perjudica la salut. Per trencar aquest cercle viciós, el millor que es pot fer és incorporar l’exercici físic a la rutina setmanal.
La marxa nòrdica és segurament l'activitat física més completa. Afavoreix el bon funcionament de la majoria de sistemes i funcions corporals, tant locomotrius, metabòliques, com de circulació, etc...
És una activitat física saludable, apta per a tothom, que consisteix en incorporar uns bastons específics a la manera natural de caminar.
Per ser una activitat física poc agressiva i amb un nivell d’esforç que determina el propi practicant, ha esdevingut en els últims anys una modalitat esportiva que cada dia guanya nous adeptes, ja que la poden practicar des d’una persona amb baix nivell físic que vol realitzar exercici suau, fins a un esportista d’alt rendiment que practica la marxa nòrdica com a entrenament.

Però cal tenir present que els tres fonaments bàsics de la marxa nòrdica són:

- Tècnica correcta del caminar.
- Una postura correcta, controlant l’alineació del cos
- Ús adequat de la tècnica específica dels bastons

Hi ha un gran avantatge de realitzar correctament la tècnica de la marxa nòrdica. La correcta utilització dels bastons implica l’activament de la part superior del cos en l'acte de caminar, desplaçant-lo cap endavant. L'esforç físic es distribueix de forma equilibrada i apropiada, sobre diversos grups musculars de tot el cos, com l'espatlla, l'esquena, els pectorals, l’abdomen i els braços. A més, gràcies a la utilització dels bastons, s'incrementa la progressió de la gambada i s'augmenta el treball muscular de les cames alhora que s’impliquen la gran majoria de músculs de la resta del cos.

Caminada a Sant Andreu de Palomar (Versió Virtual)

(del 25 de febrer al 07 de març del 2024)

ÉS MOLT RECOMANABLE QUE EN DECIDIR EL MOMENT EN QUE ES VULGUI REALITZAR LA CAMINADA EN LA VERSIÓ VIRTUAL ES TINGUIN EN COMPTE ELS HORARIS D'OBRIR i DE TANCAR DELS PARCS MUNICIPALS TANCATS.

Fitxa Tècnica
Lloc de sortida i d’arribada: Plaça Can Fabra (Metro Sant Andreu - L 1).
Distància: 10,000 km aprox.
Durada aproximada: 3.30 h
Desnivells: Molt poc significatius.

Itinerari: Pl. Can Fabra (#), c. Sant Adrià, c. Ruben Dario, c. Vintró, mercat de Sant Andreu/pl. Mercadal (1), c. Vintró, c. Pons i Gallarza, c. Fraga, c. Matagalls, c. Servet, av. Meridiana, c. Concepción Arenal, c. Ignasi Iglesias, c. Pare Secchi, pl. Palmeres, c. Pare Secchi, c. Sòcrates, ptg. Sòcrates, ptg. Irlanda, c. Irlanda, pg. Fabra i Puig, c. Camil Fabra, c. Dublín, parc de la Pegaso (2), c. Portugal, c. Antonio Ricardos, pl. Assemblea de Catalunya, c. Coll, pl. Maçades, c. Monlau, c. Garcilaso, c. Sense Nom, Pont del Treball Digne (3), església Sant Martí de Provençals (4), pl. Ignasi Juliol, Ca l'Arno, p de Sant Martí, c. Treballs, rambla Guipúscoa, rambla Guipúscoa, c. Sant Adrià, c. Tibidabo, pont dels Passadors (Sant Adrià), riu Besòs, ptg. Pollancreda, ptg. Riu Besós, pont del Molinet (5), c. Arbeca, c. Mollerussa, c. Sas, c. Lima, c. Sao Paulo, c. Ferran Junoy, passarel·la la Maquinista, pg. Estació, estació Sant Andreu (6), pl. Estació, c. Cinca, pl. Ramon Riera, pl. Can Fabra (#).

Mapa (cliqueu sobre la imatge per ampliar-la)

GUIA
Podreu obtenir el fulletó de l'itinerari CLICANT AQUÍ.

DESCRIPCIÓ
Podreu obtenir la descripció detallada de l'itinerari CLICANT AQUÍ.

NOTA: Si es realitza aquesta caminada en la versió presencial i en la versió virtual sols comptarà com una participació als efectes del pin anual.

VERSIÓ VIRTUAL
Per obtenir la informació de com funciona la versió virtual podeu CLICAR AQUÍ

BARNATRESC VIRTUAL

Presentació

Aquesta sí que és una novetat que pot donar molt de “joc” per fer caminades en qualsevol circumstància.
La idea és oferir-vos un sistema fàcil, còmode i a l'abast de tothom per realitzar les caminades del Barnatresc.
El sistema virtual permet fer l'activitat el dia que es vulgui (dins el període establert), a l'hora que es vulgui (de dia o de nit) i que la pot fer qualsevol persona que faria el Barnatresc presencial, amb la possibilitat de que el pot fer una persona sola o amb la companyia que desitgi d'amics, familiars o coneguts.
Un altre aspecte que considerem molt positiu d'aquest sistema és el de que les persones que no puguin assistir a les caminades del Barnatresc Presencial les puguin fer per aquest sistema virtual, la qual cosa els permetrà que els computin com a participacions als efectes de l'obtenció del pin anual, ja que l'App té uns mecanismes de control que permeten verificar que el participant ha seguit correctament l’itinerari.
Però caldrà tenir en compte que les repeticions d'una mateixa caminada sols comptarà com una participació.
Les caminades del Barnatresc en la versió Presencial que se puguin efectuar un diumenge o en un cap de semana concret també es podran efectuar al llarg de les dues setmanes següents per versió Virtual.


Com "baixar-se" l'App

Teniu dues opcions
1) Accediu al "Play Store" del vostre mòbil Android o a l'"App Store" en cas de que feu servir Iphone. En el cercador d'aplicacions escriviu Barnatresc, quan el tingueu a la vista cliqueu sobre aquest nom i després cliqueu al botó corresponent per iniciar la instal·lació.

Un cop triada l'activitat en aquest web cal acudir al punt d'inici de la caminada (que s'indica a la fitxa tècnica corresponent al nostre web), posar en funcionament el mòbil i obrir l'aplicació "Barnatresc (i altres caminades)", a continuació cal triar la caminada que es vol fer, prémer el botó "iniciar caminada", i seguir les indicacions per iniciar la localització.
Cal tenir en compte que els itineraris no estaran senyalitzats.
El sistema té prevista una forma de pausar la realització de l'itinerari, però per remprendre'l cal fer-ho des del mateix punt en que s'ha pausat.
L'itinerari no es pot fer a trossos en dies diferents, quan es comença cal acabar-lo, altrament no queda enregistrat.

Per poder participar hi ha tres condicions ineludibles per a cada persona:
- Estar en possessió del carnet Barnatresc. Qui no disposi del carnet Barnatresc el pot demanar tot CLICANT AQUÍ
- Disposar d'un smartphone amb Android o IOS i connexió a dades.
- Baixar-se l'App del Barnatresc

2) Accediu-hi directament a través d'aquests enllaços:

Android
: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.barnatresc

IOS: https://apps.apple.com/app/barnatresc/id1555951124Quan tingueu instal·lada l'APP veureu a la vostra pantalla aquesta icona:

Si cliqueu sobre ella s'obrirà l'aplicació directament

Com participar a les activitats virtuals

Manual
Podeu consultar el manual clicant aquí
Política de Privacitat
Podeu consultar el text corresponent a aquest tema clicant aqui
ADVERTIMENTS

1.- La realització d'aquestes activitats no té caràcter competitiu, cada persona participa al seu ritme, pel seu compte i risc i sota la seva responsabilitat.
2.- L'Associació d’Entitats Excursionistes del Barcelonès i l’Ajuntament de Barcelona no es fan responsables de:
- L’incompliment de les normatives esmentades
- Dels danys i/o perjudicis que els caminadors es puguin causar a si mateixos i/o a terceres persones.
- Dels possibles desperfectes que de forma aliena es pugui causar a la senyalització, la qual serà revisada periòdicament.

Si voleu caminar, fer salut, conèixer més a fons la ciutat de Barcelona, aquí teniu unes propostes que us permetran portar a terme els vostres desigs en les millors condicions ja que tenen el suport de les entitats excursionistes que formen l'Associació d'Entitats Excursionistes del Barcelonès (AEEB) i de l'Institut Barcelona Esports de l'Ajuntament de Barcelona.

qr
CODI QR Si voleu tenir accés a aquesta pàgina des del vostre telèfon mòbil en qualsevol moment escanegeu aquest codi.

MÉS INFORMACIÓ:

INFO-BARNATRESC Tel.: 616 672 173 (dilluns laborables de 17 a 21 hores)