CAT ES

BARNATRESC

Propera caminada: Barnatresc Internacional

Dies 5 i 6 d'octubre 2019

Fes clic aquí

Propera Caminada Barnatresc

Autorització per rebre informació

Des del mes de maig de 2018 no s'envia correspondència per correu ordinari (paper), solament es pot rebre informació a través de correu electrònic.
Les persones que ja formen part de la base de dades del Barnatresc (que tenen el carnet del Barnatresc) i volen donar la seva autorització per continuar rebent per correu electrònic la informació de les activitats de la nostra associació (AEEB) i dels seus membres i també si volen donar el seu consentiment a l'Institut Barcelona Esports (IBE) de l'Ajuntament de Barcelona per enviar informació del Barnatresc i altres informacions esportives, poden fer-nos arribar aquesta autorització a través d'un correu electrònic a l'adreça: asenexba@euro-senders.com.
En el redactat d'aquest correu electrònic cal que quedi evident la seva voluntat de donar la seva autorització en els dos aspectes indicats (AEEB i IBE) i hi han de fer constar el seu nom complet (tal com figura al seu DNI) i el número del codi de barres del carnet.
Això mateix han de fer les persones que no ens hagin facilitat la seva adreça electrònica per rebre la informació per aquest mitjà i que ara volen rebre la informació per correu elecrònic.
Relació de persones que ja han donat la seva autorització per rebre la publicitat de les activitats indicades CLICAR AQUÍ

 

BARNATRESC CURIÓS

Es tracta d’una nova iniciativa dins de l’organització del Barnatresc que pretén ampliar el contingut cultural i cívic de les caminades. Per a més informació CLICA AQUÍ.

El mes d'octubre no hi ha Barnatresc Curiós


 

Barnatresc Internacional

5 i 6 d'octubre

Realització:
Organització i voluntariat:
Associació
d'Entitats
Excursionistes
del Barcelonès
qr

Codi QR

Si vols tenir accés a aquesta pàgina des del teu telèfon mòbil
en qualsevol moment escaneja aquest codi.

Organització i patrocini:

NOUS SISTEMA DE PARTICIPACIÓ (CLIQUEU AQUÍ)

Notes:

FITXA TÈCNICA DE L'ITINERARI DEL DIA 5
CONSULTAR LA PÀGINA DE LA CAMINADA INTERNACIONAL DE BARCELONA

Lloc de sortida:
Rambla de Sants (Metro L5 Plaça de Sants)
Lloc d'arribada:
Auditori del Centre Cívic Cotxeres de Sants
Hora de sortida
: de les 9:00 a les 9:30 h 
Hora límit d'arribada: 
13:00 h 
Longitud: 
11,000 km 
Durada aproximada: 
3 hores
Control de pas i avituallament (CPA): Camp Municipal de Beisbol (10:00-12:00 h).    

Recorregut previst:
Rambla de Sants (c. Antoni de Campmany), c. Finlandia, c. Ferna´nadez Duró, c. Olzinelles, c. Ibèria, pl. Ibèria, c.. Rossend Arús, pl. de la Farga, c. Ferreria, c. Gaiarre, c. Gavà, carretera de la Bordeta, Gran Via Corts Catalanes, pl. Espanya, av. Reina Maria Cristina, font Màgica, Palau Nacional, av. de l'Estadi, pg. Olímpic, c. Font i Quer, jardins Verdaguer, jardins Joan Brossa, mirador de l'Alcalde, Camí de Mar, castell de Montjuïc, mirador de Migdia, c. Foc (separació dels itineraris de 20 i 30 km), c. Pierre de Coubertin, Camp Municipal de Beisbol (CPA), av. de l’Estadi, anella Olímpica, av. de l’Estadi, av. dels Muntanyans, pl. Sant Jordi, av. Ferrer i Guàrdia, c. Mèxic, carretera de la Bordeta, c. Gavà, c. Gayarre, c. Ferreria, c. Rossend Arús, pl. Ibèria, c. Ibèria, c. Olzinelles, c. Fernández Duró, c. Finlàndia i Auditori del Centre Cívic Cotxeres de Sants.

MAPA DE L'ITINERARI

PERFIL DE DESNIVELLSFITXA TÈCNICA DE L'ITINERARI DEL DIA 6
CONSULTAR LA PÀGINA DE LA CAMINADA INTERNACIONAL DE BARCELONA

Lloc de sortida: Plaça de Sants (Metro L5 Plaça de Sants)
Lloc d'arribada:
Auditori del Centre Cívic Cotxeres de Sants
Longitud total: 10,9 km.
Duració: 3:00 h.
Hora límit d’arribada: 13:00 h.- L’equip escombra tanca la caminada.
Control de pas: Pavellons de la Torre Güell (10:00-12:00 h).

Recorregut previst: Pl. Sants , pg. Sant Antoni, pl. Joan Peiró, pl. Països Catalans, av. Roma, c. Mallorca, Pg. de Gràcia, la Pedrera (1), Diagonal, pl. Francesc Macià (2), av. Diagonal, av. de Sarrià, pl. Prat de la Riba, porta Miralles (4), c. Manuel Girona, (separació de l’itinerari de 20 km), Manuel Girona, Pavellons de la Torre Güell (CPA) (5), c. Jordi Girona, av. de l'Exèrcit, c. González Tablas, av. Diagonal (unió amb els itineraris de 20 i 30 km), av. Gregorio Marañón, Palau Blaugrana, c. Aristides Maillol, riera Blanca, c. de Sants, pl. de Sants i Auditori del Centre Cívic Cotxeres de Sants.

MAPA DE L'ITINERARI

PERFIL DE DESNIVELLS


EQUIP ESCOMBRA

L’equip escombra procedirà a retirar la senyalització a partir del moment que es tanqui el punt de sortida. Els punts de control i el d’arribada es tancaran a l’hora establerta o en el moment que hi arribi l’equip escombra, encara que sigui abans de l’hora límit establerta.


AVITUALLAMENT

Com que no hi ha inscripció prèvia l’organització no pot saber amb anticipació el nombre de participants que hi haurà, per tant, la distribució de líquids i/o sòlids s’efectuarà mentre hi hagi disponibilitat de les previsions efectuades.

Els participants hauran de proveir-se, segons les seves necessitats, de l’aigua i el menjar necessari per realitzar l’activitat, ja que el que es pugui donar al llarg de l’itinerari són solament ingestes de manteniment.

SENYALITZACIÓ DEL BARNATRESC

Per tratar-se d'una caminada del calendari Barnatresc, la senyalització serà la habitual d'aquesta activitat, és a dir, serà a base de cintes i fletxes de plàstic

ADVERTIMENTS

L’Associació Excursionista d’Etnografia i Folklore, l’Ajuntament de Barcelona i l’Associació d’Entitats Excursionistes del Barcelonès no es fan responsables en cap aspecte dels danys i/o perjudicis que els caminadors es puguin causar a si mateixos i/o a terceres persones.

La direcció de la caminada podrà no autoritzar la participació a aquelles persones que el seu equipament i/o que les seves condicions físiques no responguin, segons el seu criteri, als mínims que la caminada requereix.

REDUÏM RESIDUS

L’organització del Barnatresc vol continuar contribuint a la campanya de reducció de residus i més concretament dels envasos de plàstic de l'aigua que es donava a les caminades. És per això que tant al punt d'avituallament com a l'arribada l'aigua se subministrarà en càntirs.
Això representarà reduir, en un any, en uns 50.000 envasos de plàstic les deixalles que aquesta activitat genera, la qual cosa representa un volum realment important.
Inici

L'organització del Barnatresc Barnatresc continua contribuint amb la campanya de reducció de residus per millorar el nostre medi ambient.

El subministrament de l'aigua en càntirs als participants, tant a l'avituallament com a l'arribada, representa reduir en un any unes 62.170 ampolles de plàstic.

Per altra part, la substitució del correu ordinari pel correu electrònic representa un estalvi de paper equivalent a més de 217.500 folis, la qual cosa és un gran estalvi de consum de cel·lulosa.

Si tens fitxa a la base de dades del Barnatresc i encara no ens has facilitat la teva adreça de correu electrònic ho pots fer a través de: asenexba@euro-senders.com.


PROPERES CAMINADES (informació provisional)

Podeu consultar el calendari d'activitats a l'apartat "activitats programades"
Aquesta informació està subjecta a canvis, la informació oficial i el màxim d’actualitzada la trobareu en aquest web

Inici

NOU SISTEMA DE PARTICIPACIÓPer participar al Barnatresc cal estar en possessió del carnet oficial d'aquesta activitat.

COM ACONSEGUIR EL CARNET BARNATRESC
Ara hi ha dos procediments per obtenir el carnet:

1) El que ja existia, és a dir, obtenir-lo fent cua a la sortida de cada caminada.
2) Un nou sistema d'obtenir el carnet sense fer cues a la sortida a través d'internet. Pots consultar i realitzar el nou procediment CLICANT AQUÍ

La participació al Barnatresc és gratuïta i no s'ha de fer cap inscripció prèvia.
Per considerar vàlida una participació al Barnatresc cal que s'hagi llegit el codi de barres del carnet en els lectors situats a la sortida, als controls de pas i a l'arribada.
El carnet del Barnatresc no és d'un sol ús, el que es lliura als participants s'ha d'usar en totes les participacions posteriors.
Això sí: quan el tinguis i vinguis a les caminades no te'l deixis a casa i procura no perdre'l.

DiversosEl carnet té un codi de barres que és únic i si es participa sense fer les lectures d'aquest codi de barres la participació no computarà per al nombre de caminades de cada participant, que és el que donarà dret a obtenir el pin segons el nombre de participacions anuals.
Per tal de preservar la privacitat de les dades personals dels participants als llistas que periòdicament es publiquen en aquesta web en lloc de presentar la relació per noms s'efectuarà pel número de codi de barres que figura al carnet.
La possessió del carnet Barnatresc no representa cap cost per al titular ni tampoc representa el pertànyer a algun club o entitat de cap mena, tampoc representa cap vincle entre el titular i la organització de les caminades, tan sols és un instrument per a facilitar la participació a les caminades i per a simplificar el registre informàtic de les participacions.  
La participació a les caminades del Barnatresc no té caràcter competitiu, cada persona camina al seu ritme i s'aconsella no córrer per poder gaudir de les coses interessants que es trobaran al llarg de l'itinerari. Cal tenir en compte, però, que hi ha un horari límit per a l'arribada i uns horaris per accedir als controls de pas i avituallament que s'han de respectar.
Per tenir fitxa a la base de dades del Barnatresc i poder rebre la informació de les activitats, cal participar en alguna de les caminades programades tot seguint el procediment establert.

Inici

MÉS INFORMACIÓ:

INFO-BARNATRESC Tel.: 616 672 173 (solament els dilluns laborables de 17 a 21 hores)

Servei d\'informació esportiva: tel. 934 023 000