FESTA BARNATRESC 2018 (lliurament dels pins):
Tindrà lloc el dia 17 de gener a les 20.00 h a l’Auditori del Centre Cívic Cotxeres de Sants, carrer de Sants, 79 de Barcelona (Metro L1 Plaça de Sants) Podeu obtenir la invitació i el calendari d'activitats del 2019 clicant AQUÍ.
Des del mes de maig de 2018 no s'envia correspondència per correu ordinari (paper), solament es pot rebre informació a través de correu electrònic.
Les persones que ja formen part de la base de dades del Barnatresc (que tenen el carnet del Barnatresc) i volen donar el seu consentiment per continuar rebent la informació de les activitats a través del correu electrònic poden fer-nos arribar aquesta conformitat a través d'un correu electrònic a l'adreça: asenexba@euro-senders.com, amb un redactat on quedi ben evident la seva voluntat de donar el seu consentiment i on s'adjuntin les seves dades personals (nom complet, adreça i telèfon).
Això mateix han de fer les persones que no ens hagin facilitat la seva adreça electrònica per rebre la informació per aquest mitjà i volen rebre la informació per correu elecrònic.
RELACIÓ DE PERSONES QUE JA HAN DONAT LA SEVA CONFORMITAT PER REBRE LA PUBLICITAT DE LES ACTIVITATS D'AQUESTA ASSOCIACIÓ clicar aquí

PREGUNTES MÉS FREQÜENTS
Podeu accedir a les respostes de les preguntes més freqüents CLICANT AQUÍ

LES VOSTRES PARTICIPACIONS EN EL BARNATRESC 2018 (de gener a desembre les podeu consultar CLICANT AQUÍ.

GUIES DE LES CAMINADES BARNATRESC REALITZADES 2019 Les podeu obtenir clicant sobre el nom GENER


Podeu consultar el calendari d'activitats del 2019 a l'apartat "Activitats programades" del menú que hi ha a la capçalera
.
Codi QR

Si vols tenir accés a aquesta pàgina des del teu telèfon mòbil en qualsevol moment escaneja aquest codi.

 BARNATRESC CURIÓS DE MONTJUÏC

Es tracta d’una nova iniciativa dins de l’organització del Barnatresc que pretén ampliar el contingut cultural i cívic de les caminades. Per a més informació CLICA AQUÍ.

Per modificacions en el sistema informàtic d'inscripcions, les persones que desitgin assistir a aquesta activitat el proper dia 20 hauran de trucar al tel. 616 672 173 entre les 17 i les 21 hores del dia 14 al 18 per inscriure's.

Les places estan limitades a 25 persones


Realització


Caminada a Horta-Guinardó

10 de febrer 2019

Organització i voluntariat:


Associació d'Entitats
Excursionistes del Barcelonès

NOUS SISTEMA DE PARTICIPACIÓ (CLIQUEU AQUÍ)

Fitxa tècnica
Carnet Barnatres

Organització i patrocini:

Avituallament Properes caminades
Equip escombra Reduïm residus
  MÀSTER BARNATRESC

FITXA TÈCNICA

Lloc de sortida i d’arribada:Velòdrom d’Horta.- Metro L-3 (Mundet)

Hora sortida:  09:00 a 09:30 h

Hora límit d’arribada: 13:00 h.

Distancia aproximada: 12,4 km.

Durada aproximada: 4:00 h.

Avituallament i control de pas: Parc Rieres d’Horta (10:00 – 11:30 h).

Poema visual (Joan Brossa) Parc Marià Cañardo

Itinerari:
Velòdrom d'Horta (#), c. Germans Desvalls, c. Mura, c. Matadepera, c. Muntanyola, c. Cal Notari, c. Síndic Rahola Parc Xavier Montsalvatge (1), c. Scala Dei, pont de la Ronda de Dalt, pg. Vall d’Hebron, Parc Central Nou Barris, c. Albert Einstein, c. Borgonyà, c. Montagut, c. Riells, c. Montsant, c. Trabau, parc del Turó de la Peira (2), pg. Fabra i Puig, c. Congrés, c. Dr. Letamendi, c. Eduard Toda , c. Feliu i Codina, c. Chapí, c. Vent, c. Horta, pl. Eivissa (3), c. Fulton, pg. Maragall, c. Granollers, Baixada de Can Mateu, c.Llobregós, pge.Marí, c.Santa Joana d’Arc, c. Santa Joana d’Arc, c. Lisboa, c. Porto, parc Rieres d’Horta (C) (control de pas i avituallament), av. l’Estatut de Catalunya, c. Juan de Ávila, camí de Sant Genís, c. Alarcón, c. Lisboa, pl.la Clota, av. Cardenal Vidal i Barraquer, camí de Sant Genís, av. Martí Codolar, c. La Granja Vella (Àrea Esportiva de la Vall d’Hebron) (4), c. les Basses d’Horta, av. del Jordà, c. Judea, c. Sinaí, Sant Genís dels Agudells (5), c. Nazaret, c. Arquitectura, c. Vayreda, jardins de Montbau, c. Joan Sales, c. Poesia, recinte Mundet, c. Harmonia, c. Hipàtia d’Alexandria, c. Olympe de Gouges, av. Arturo Mundet, pl. Anna Gironella, Llars Mundet, av. Arturo Mundet, pg. Castanyers i Velòdrom d’Horta/parc del Laberint/Jardins Marià Cañardo (6).

MAPA DE LA CAMINADA
PERFIL DE LA CAMINADA
EQUIP ESCOMBRA

L’equip escombra procedirà a retirar la senyalització a partir del moment que es tanqui el punt de sortida. Els punts de control i el d’arribada es tancaran a l’hora establerta o en el moment que hi arribi l’equip escombra, encara que sigui abans de l’hora límit establerta.

AVITUALLAMENT

Com que no hi ha inscripció prèvia l’organització no pot saber amb anticipació el nombre de participants que hi haurà, per tant, la distribució de líquids i/o sòlids s’efectuarà mentre hi hagi disponibilitat de les previsions efectuades.

Els participants hauran de proveir-se, segons les seves necessitats, de l’aigua i el menjar necessari per realitzar l’activitat, ja que el que es pugui donar al llarg de l’itinerari són solament ingestes de manteniment.

SENYALITZACIÓ DEL BARNATRESC

Per tratar-se d'una caminada del calendari Barnatresc, la senyalització serà la habitual d'aquesta activitat, és a dir, serà a base de cintes i fletxes de plàsticADVERTIMENTS

- L’Associació d’Entitats Excursionistes del Barcelonès i l’Ajuntament de Barcelona no es fan responsables en cap aspecte dels danys i/o perjudicis que els caminadors es puguin causar a si mateixos i/o a terceres persones.
- La direcció de la caminada podrà no autoritzar la participació a aquelles persones que el seu equipament i/o que les seves condicions físiques no responguin, segons el seu criteri, als mínims que la caminada requereix.

REDUÏM RESIDUS

L’organització del Barnatresc vol continuar contribuint a la campanya de reducció de residus i més concretament dels envasos de plàstic de l'aigua que es donava a les caminades. És per això que tant al punt d'avituallament com a l'arribada l'aigua se subministrarà en càntirs.
Això representarà reduir, en un any, en uns 50.000 envasos de plàstic les deixalles que aquesta activitat genera, la qual cosa representa un volum realment important.


 

Inici

L'organització del Barnatresc Barnatresc continua contribuint amb la campanya de reducció de residus per millorar el nostre medi ambient.

El subministrament de l'aigua en càntirs als participants, tant a l'avituallament com a l'arribada, representa reduir en un any unes 62.170 ampolles de plàstic.

Per altra part, la substitució del correu ordinari pel correu electrònic representa un estalvi de paper equivalent a més de 217.500 folis, la qual cosa és un gran estalvi de consum de cel·lulosa.

Si tens fitxa a la base de dades del Barnatresc i encara no ens has facilitat la teva adreça de correu electrònic ho pots fer a través de: asenexba@euro-senders.com.


PROPERES CAMINADES (informació provisional)

Podeu consultar el calendari d'activitats a l'apartat "activitats programades"
Aquesta informació està subjecta a canvis, la informació oficial i el màxim d’actualitzada la trobareu en aquest web

Inici

AVANTAGE DE TENIR EL CARNET BARNATRESC

A partir d'ara els posseïdors del carnet Barnatresc poden gaudir d'un descompte especials en l'adquisició del seu calçat.


NOU SISTEMA DE PARTICIPACIÓ


La participació és gratuïta i no s'ha de fer cap inscripció prèvia
.

- Per participar al Barnatresc cal estar en possessió del carnet oficial d'aquesta activitat.

- Per considerar vàlida una participació al Barnatresc cal que s'hagi llegit el codi de barres del carnet en els lectors situats a la sortida, als controls de pas i a l'arribada.

COM ACONSEGUIR EL CARNET BARNATRESC

1) Les persones que no han participat mai a les caminades del Barnatresc solament han d’acudir al lloc i hora de sortida i facilitar totes les seves dades personals al punt d’inscripcions, on una persona reomplirà l’imprès corresponent i li facilitarà el carnet del Barnatresc. A la sortida se li facilitarà el mapa i la informació de la caminada.

2) Les persones que han participat en altres caminades del Barnatresc però que a la sortida no porten el carnet (tant si l’han perdut, extraviat o se l'han deixat a casa) han de seguir exactament el mateix procediment que les persones que no han participat mai.
CALDRÀ que aquestes persones tinguin en compte que el carnet nou significa la anul·lació del vell a la base de dades i que, per tant, a partir d'aquest moment solament hauran de fer servir el carnet nou; altrament no quedarà constància de la seva participació encara que se'ls hagi llegit el codi de barres del carnet en tots els casos que calgui.

El carnet del Barnatresc no és d'un sol ús, el que es lliura als participants s'ha d'usar en totes les participacions posteriors. El carnet no s'ha de demanar enlloc, solament se suministra a la sortida de les caminades.

Això sí: quan el tinguis i vinguis a les caminades no te'l deixis a casa i procura no perdre'l.

Diversos

El carnet té un codi de barres que és únic i si es participa sense fer les lectures d'aquest codi de barres la participació no computarà per al nombre de caminades de cada participant, que és el que donarà dret a obtenir el pin segons el nombre de participacions anuals.

Per tal de preservar la privacitat de les dades personals dels participants als llistas que periòdicament es publiquen en aquesta web en lloc de presentar la relació per noms s'efectuarà pel número de codi de barres que figura al carnet.

La possessió del carnet Barnatresc no representa cap cost per al titular ni tampoc representa el pertànyer a algun club o entitat de cap mena, tampoc representa cap vincle entre el titular i la organització de les caminades, tan sols és un instrument per a facilitar la participació a les caminades i per a simplificar el registre informàtic de les participacions.  

La participació a les caminades del Barnatresc no té caràcter competitiu, cada persona camina al seu ritme i s'aconsella no córrer per poder gaudir de les coses interessants que es trobaran al llarg de l'itinerari. Cal tenir en compte, però, que hi ha un horari límit per a l'arribada i uns horaris per accedir als controls de pas i avituallament que s'han de respectar.

Per tenir fitxa a la base de dades del Barnatresc i poder rebre la informació de les activitats, cal participar en alguna de les caminades programades tot seguint el procediment establert

Inici

MÉS INFORMACIÓ:

INFO-BARNATRESC Tel.: 616 672 173 (solament els dilluns laborables de 17 a 21 hores)

Servei d\'informació esportiva: tel. 934 023 000