CAT ES

BARNATRESC

Propera caminada:
TOTES LES ACTIVITATS ESTAN AJORNADESTelèfon per a informació 616 672 173 del dilluns al divendres, de 10 a 14 i de 17 a 20 hores.es clic aquí

TOTES LES ACTIVITATS HAN QUEDAT AJORNADES FINS QUE LES AUTORITATS SANITÀRIES CONSIDERIN QUE ES PODEN FER AMB LES GARANTIES ADECUADES

Autorització per rebre informació

Des del mes de maig de 2018 no s'envia correspondència per correu ordinari (paper), solament es pot rebre informació a través de correu electrònic.
Les persones que ja formen part de la base de dades del Barnatresc (que tenen el carnet del Barnatresc) i volen donar la seva autorització per continuar rebent per correu electrònic la informació de les activitats de la nostra associació (AEEB) i dels seus membres i també si volen donar el seu consentiment a l'Institut Barcelona Esports (IBE) de l'Ajuntament de Barcelona per enviar informació del Barnatresc i altres informacions esportives, poden fer-nos arribar aquesta autorització a través d'un correu electrònic a l'adreça: asenexba@euro-senders.com.
En el redactat d'aquest correu electrònic cal que quedi evident la seva voluntat de donar la seva autorització en els dos aspectes indicats (AEEB i IBE) i hi han de fer constar el seu nom complet (tal com figura al seu DNI) i el número del codi de barres del carnet.
Això mateix han de fer les persones que no ens hagin facilitat la seva adreça electrònica per rebre la informació per aquest mitjà i que ara volen rebre la informació per correu elecrònic.

BARNATRESC CURIÓS

Es tracta d’una nova iniciativa dins de l’organització del Barnatresc que pretén ampliar el contingut cultural i cívic de les caminades. Per a més informació CLICA AQUÍ.
En el cas d'aquesta caminada no hi haurà Barnatresc Curiós

Propera Caminada Barnatresc

CAMINADA DEL LLOBREGAT AL BESÒS PER LA COSTA

CAMINADA AJORNADA


CAMINADA AJORNADA


CAMINADA AJORNADA

5 d'abril

Realització:

A.E. Etnografia i Folklore
Organització i voluntariat:
Associació
d'Entitats
Excursionistes
del Barcelonès
qr

Codi QR

Si vols tenir accés a aquesta pàgina des del teu telèfon mòbil
en qualsevol moment escaneja aquest codi.

Organització i patrocini:

NOUS SISTEMA DE PARTICIPACIÓ

Podeu tenir accés a la informació i al formulari de petició si CLIQUEU AQUÍ

FITXA TÈCNICA DELS TRES ITINERARIS

Itinerari llarg
Lloc de sortida: Cornellà de Llobregat (pl. Mari Sampare/Eroski) (Metro L5 Cornellà Centre sortida pl. Estació)
Hora de sortida: 08:00 h en punt
Lloc d'arribada: Sant Adrià de Besòs (pl. de la Vila) (Metro L2 Artigues-Sant Adrià)
Hora límit d'arribada: 16:00 hores
Distància: 30,5 km aprox.
Durada aproximada: 8 h
Controls i avituallament: Carrer A/carrer 4 (Zona Franca (9:00-11:00 h), Pl. de Pau Vila (Barcelona) (10:00-14:00 h) i pg. Marítim de la Mar Bella (complex Esportiu de la Mar Bella) (11:00-15:00 h).

ATENCIÓ: El control de la pl. de Pau Vila (Barcelona) es tancarà, per als que facin aquest itinerari, a les 13:30 hores. Qui hi arribi més tard oficialment no podrà continuar a la caminada.

Recorregut previst:
Cornellà de Llobregat (pl. Mari Sampere/Eroski), carretera d’Esplugues, pl, carretera d’Esplugues, pl. de l’Església, rambla Anselm Clavé, c. Marcelino Menéndez i Pelayo, pl. Lluís Companys, c. Verge de Montserrat, palanca sobre el riu Llobregat, riba dreta del Llobregat, pont de la B-20, pont de la C-31, pont del ferrocarril, pont de la B-250a, carrer 6, carrer A (control de pas) carrer 2 pas sota les vies del tren, carrer Motors, av. Joan Carles I, carrer Botànica, carrer Foc, pg. del Migdia, mirador del Migdia, camí de Mar, castell de Montjuïc, jardins del Mirador de l’Alcalde, pl. de la Sardana, carretera de Montjuïc, carretera Antiga de Montjuïc, pl. Carlos Ibáñez, jardins de Miramar,  pl. de l’Armada, escales Forestier, ptg. de les Bateries, pg. de Montjuïc, pg. Josep Carner, pl. de les Drassanes, pg. Josep Carner, pl. del Portal de la Pau, pg. de Colom, pl. Pau Vila (control de pas), pg. Joan de Borbó, pl. del Mar, pg. Marítim de la Barceloneta, c. Marina, pg. Marítim del Port Olímpic, pg. Marítim de la Nova Icària, pg. Marítim del Bogatell, pg. Marítim de la Mar Bella (control de pas), pl. del Camp de la Bota (Fòrum), moll de les Escales, moll de la Ronda, parc de la Pau, desembocadura del Besòs, pont de la Marina del Besòs, av. Eduard Maristany, parc Marina Besòs, carrer Olímpic, parc de la Ribera, pg. de la Rambleta, carrer Dr. Barraquer, Sant Adrià de Besòs (pl. de la Vila). 

Itinerari mitjà
Lloc de sortida: Cornellà de Llobregat (pl. Mari Sampare/Eroski) (Metro L5 Cornellà Centre sortida pl. Estació)
Hora de sortida: 08:00 h en punt
Lloc d'arribada: Pl. de Pau Vila (Barcelona) (Metro L4 Barceloneta)
Hora límit d'arribada: 14:00 hores
Distància: 20,500 km aprox.
Durada aproximada: 5:00 h
Control i avituallament: Carrer A/carrer 4 (Zona Franca (9:00-11:00 h)

Recorregut previst:
Cornellà de Llobregat (pl. Mari Sampere/Eroski), carretera d’Esplugues, pl. de l’Església, rambla Anselm Clavé, c. Marcelino Menéndez i Pelayo, pl. Lluís Companys, c. Verdaguer, c. Sant Isidre, pl. de la Sardana, c. Layret, av. Baix Llobregat, c, Verge de Montserrat, palanca sobre el riu Llobregat, riba dreta del Llobregat, pont de la B-20, pont de la C-31, pont del ferrocarril, pont de la B-250a, carrer 6, carrer A, (control de pas), carrer 2, pas sota les vies del tren, carrer Motors, av. Joan Carles I, carrer Botànica, carrer Foc, pg. del Migdia, mirador del Migdia, camí de Mar, castell de Montjuïc, jardins del Mirador de l’Alcalde, pl. de la Sardana, carretera de Montjuïc, carretera Antiga de Montjuïc, pl. Carlos Ibáñez, jardins de Miramar,  pl. de l’Armada, escales Forestier, ptg. de les Bateries, pg. de Montjuïc, pg. Josep Carner, pl. de les Drassanes, pg. Josep Carner, pl. del Portal de la Pau, pg. de Colom i pl. Pau Vila

Itinerari curt
Lloc de sortida: Pl. de Pau Vila (Barcelona) (Metro L4 Barceloneta)
Hora de sortida: 10:00 h en punt
Lloc d'arribada: Sant Adrià de Besòs (pl. de la Vila) (Metro L2 Artigues-Sant Adrià)
Hora límit d'arribada: 16:00 hores
Distància: 10,5 km aprox.
Durada aproximada: 3:30 h
Control i avituallament: pg. Marítim de la Mar Bella (complex Esportiu de la Mar Bella) (11:00-15:00 h).

Recorregut previst:
Pl. de Pau Vila, pg. Josep Carner, pl. del Portal de la Pau, pg. de Colom, pl. Pau Vila, pg. Joan de Borbó, pl. del Mar, pg. Marítim de la Barceloneta, c. Marina, pg. Marítim del Port Olímpic, pg. Marítim de la Nova Icària, pg. Marítim del Bogatell, pg. Marítim de la Mar Bella (control de pas), pl. del Camp de la Bota (Fòrum), moll de les Escales, moll de la Ronda, parc de la Pau, desembocadura del Besòs, pont de la Marina del Besòs, av. Eduard Maristany, parc Marina Besòs, carrer Olímpic, parc de la Ribera, pg. de la Rambleta, carrer Dr. Barraquer, Sant Adrià de Besòs (pl. de la Vila).    

MAPA DE L'ITINERARI CURT

MAPA DE L'ITINERARI MITJANOTA: LA SUMA DELS DOS ITINERARIS CORRESPON A L'ITINERARI LLARG

PERFIL DE DESNIVELLS DE L'ITINERARI CURT


PERFIL DE DESNIVELLS DE L'ITINERARI MITJA


PERFIL DE DESNIVELLS DE L'ITINERARI LLARG


EQUIP ESCOMBRA

Un equip escombra sortirà de Cornellà de Llobregat després de tancar la sortida i anirà fins a la pl. de Pau Vila (Barcelona), si aquest equip arriba a aquest control abans de les 13:30 hores s’esperarà a aquesta hora i a continuació es tancarà el control per als que facin l’itinerari llarg i sortirà un segon equip escombra fins a Sant Adrià de Besòs.
Si a les 13:30 hores no ha arribat el primer equip escombra, es tancarà el control per als que facin l’itinerari llarg i sortirà el segon equip escombra cap a Sant Adrià de Besòs.
A partir de les 13:30 hores a tots els participants que arribin a la pl. de Pau Vila (Barcelona) se’ls recollirà el full de ruta o es farà la lectura del codi de barres del carnet i oficialment no podran continuar la caminada, si ho fan serà per al seu compte i sabent que no trobaran la senyalització, ni els controls de pas i d’avituallament i que darrera seu no hi ha ningú que els pugui donar una informació en cas necessari.
Els punts de control i els d’arribada es tancaran a l’hora establerta o quan hi arribi l’equip Escombra, encara que sigui abans de l’hora límit establerta.

Avituallament
Com que no hi ha inscripció prèvia l’organització no pot saber amb anticipació el nombre de participants que hi haurà, per tant, la distribució de líquids i/o sòlids s’efectuarà mentre hi hagi disponibilitat de les previsions efectuades. Els participants hauran de proveir-se, segons les seves necessitats, de l'aigua i el menjar necessari per realitzar l'activitat, ja que el que es pugui donar al llarg de l’itinerari són solament ingestes de manteniment.

SENYALITZACIÓ DEL BARNATRESC

Per tratar-se d'una caminada del calendari Barnatresc, la senyalització serà la habitual d'aquesta activitat, és a dir, serà a base de cintes i fletxes de plàsticADVERTIMENTS

- L'Associació Excursionista d'Etnografia i Folklore, l’Ajuntament de Barcelona i l’Associació d’Entitats Excursionistes del Barcelonès no es fan responsables en cap aspecte dels danys i/o perjudicis que els caminadors es puguin causar a si mateixos i/o a terceres persones.
- La direcció de la caminada podrà no autoritzar la participació a aquelles persones que el seu equipament i/o que les seves condicions físiques no responguin, segons el seu criteri, als mínims que la caminada requereix.

REDUÏM RESIDUS/NOVETAT

L’organització del Barnatresc vol continuar contribuint a la campanya de reducció de residus i vol facilitar el sistema d'obtenir l'aigua als caminants/es.
A partir de les properes caminades s'eliminaran els càntirs (en alguns casos són poc higiènics i complicats d'utilitzar per algunes persones) i seran substituïts per dispensadors aplicats directament a les garrafes d'aigua de l'organització als controls de pas i a l'arribada de cada caminada.
Per aquest motiu es demana a totes les persones participants que procurin portar una cantimplora o envàs on puguin recollir l'aigua dels dispensadors

Això no obstant, l'organització posarà a disposició dels participants uns gots especialment fabricats amb material compostable que, fins i tot, han de ser dipositats al contenidor de color marró.

Inici

Per altra part, la substitució del correu ordinari pel correu electrònic representa un estalvi de paper equivalent a més de 255.000 folis, la qual cosa és un gran estalvi de consum de cel·lulosa.


Si tens fitxa a la base de dades del Barnatresc i encara no ens has facilitat la teva adreça de correu electrònic ho pots fer a través de: asenexba@euro-senders.com.


PROPERES CAMINADES (informació provisional)

Podeu consultar el calendari d'activitats a l'apartat "activitats programades"
Aquesta informació està subjecta a canvis, la informació oficial i el màxim d’actualitzada la trobareu sempre en aquest web
Inici

NOU SISTEMA DE PARTICIPACIÓ

Per participar al Barnatresc és imprescindible estar en possessió del carnet oficial d'aquesta activitat.COM ACONSEGUIR EL CARNET BARNATRESC

Ara hi ha dos procediments per obtenir el carnet:

1) El que ja existia, és a dir, obtenir-lo fent cua a la sortida de cada caminada.
2) Un nou sistema d'obtenir el carnet sense fer cues a la sortida a través d'internet.

Podeu tenir accés a la informació i al formulari de petició si CLIQUEU AQUÍ
El formulari no està accessible entre el dijous al vespre anterior i el dilluns a la tarda posterior a cada caminada.

La participació al Barnatresc és gratuïta i no s'ha de fer cap inscripció prèvia.
Per considerar vàlida una participació al Barnatresc cal que s'hagi llegit el codi de barres del carnet en els lectors situats a la sortida, als controls de pas i a l'arribada.
El carnet del Barnatresc no és d'un sol ús, el que es lliura als participants s'ha d'usar en totes les participacions posteriors.
Això sí: quan el tinguis i vinguis a les caminades no te'l deixis a casa i procura no perdre'l.

El carnet té un codi de barres que és únic i si es participa sense fer les lectures d'aquest codi de barres la participació no computarà per al nombre de caminades de cada participant, que és el que donarà dret a obtenir el pin segons el nombre de participacions anuals.
Per tal de preservar la privacitat de les dades personals dels participants als llistas que periòdicament es publiquen en aquesta web en lloc de presentar la relació per noms s'efectuarà pel número de codi de barres que figura al carnet.
La possessió del carnet Barnatresc no representa cap cost per al titular ni tampoc representa el pertànyer a algun club o entitat de cap mena, tampoc representa cap vincle entre el titular i la organització de les caminades, tan sols és un instrument per a facilitar la participació a les caminades i per a simplificar el registre informàtic de les participacions.  
La participació a les caminades del Barnatresc no té caràcter competitiu, cada persona camina al seu ritme i s'aconsella no córrer per poder gaudir de les coses interessants que es trobaran al llarg de l'itinerari. Cal tenir en compte, però, que hi ha un horari límit per a l'arribada i uns horaris per accedir als controls de pas i avituallament que s'han de respectar.
Per tenir fitxa a la base de dades del Barnatresc i poder rebre la informació de les activitats, cal participar en alguna de les caminades programades tot seguint el procediment establert.

Inici

MÉS INFORMACIÓ:

INFO-BARNATRESC Tel.: 616 672 173 (solament els dilluns laborables de 17 a 21 hores)