BARNATRESC

Propera caminada: Caminada a Horta-Guinardó

Dia 10 de febrer 2019


Fes clic aquí

BARNATRESC AMB LA SOSTENIBILITAT

REDUÏM RESIDUS

L'organització del BARNATRESC vol contribuir en la campanya de reducció de residus i més concretament dels envasos de plàstic de l'aigua que es dóna a les caminades.

Des del 2011 s'han suprimit, tant als controls de pas com a l'arribada, les botelles de plàstic. Aquest canvi representa la reducció, en un any, d'uns 49.000 envasos de plàstic els desperdicis que aquesta activitat genera, la qual cosa representa un volum realment important.


A més d'aquestes mesures, vosaltres també podeu contribuir a fer que encara més el BARNATRESC sigui un exemple de sostenibilitat:


- Porteu l'aigua de casa, utilitzeu la cantimplora

- Utilitzeu per a les deixalles les papereres adequades per al seu reciclatge, o en el cas de no poder fer-ho, emporteu-vos-les a casa.

GRÀCIES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ

REDUÏM L'ÚS DEL PAPER

El volum de paper que es gasta amb la tramesa d'informació (fulletons, sobres, etc.) a domicili és realment important.

Ens proposem reduir-lo al màxim amb l'ús del correu electrònic i potenciar les visites a aquesta pàgina web.

És per aquest motiu que demanem a les persones que ja teniu fitxa a la base de dades del Barnatresc que ens proporcioneu la vostra adreça electrònica

Podeu fer-nos arribar la vostra adreça de correu electrònic a: asenexba@euro-senders.com

És imprescindible que ens indiqueu el nom complet de la persona o persones que rebran el correu electrònic.

Qui no disposi de correu electrònic que no es preocupi perquè se li seguirà trametent la correspondència al seu domicili com fins ara.

Encara hi ha una altra manera de reduir el volum de paper que actualment gastem en la informació, es tracta d'eliminar totes les trameses innecessàries. Per aquest motiu, a partir del 2011 les trameses d'informació es faran amb el principi: una tramesa per domicili. Les persones que viuen en un mateix domicili amb un fulletó que rebin en tenen prou per estar correctament informades, per tant, es pot aplicar aquest principi sense cap problema.


CARNET BARNATRESC

CarnetBarnatresc.jpg
Quan tinguis el carnet i vinguis a les caminades no te'l deixis a casa i procura no perdre'l.


Consulta el text corresponent a aquest tema a l'apartat "propera caminada" on trobaràs la informació del nou sistema de participació a les caminades del Barnatresc.

Què és Barnatresc?

CAMINEM, FEM SALUT i REDESCOBRIM BARCELONA (Barnatresc) i REDESCOBRIM CATALUNYA (Naturtresc)

Si vols caminar, fer salut, conèixer més a fons la ciutat de Barcelona o la geografia catalana, aquí tens una sèrie de propostes que et permeteran portar a terme els teus desigs en les millors condicions que t'ofereixen les entitats excursionistes que formen l'Associació d'Entitats Excursionistes del Barcelonès (AEEB) i amb el suport de l'Institut Barcelona Esports de l'Ajuntament de Barcelona.

connexions principals

 

Barnatresc

Senderisme urbà:
Calendari de caminades per la ciutat de Barcelona aptes i obertes a tothom. Un dia de senderisme, una setmana de salut.

 

Naturtresc

Caminades per la natura, fora de medi urbà, especialment dedicades i concebudes perquè siguin aptes per a tothom i estan especialment orientades cap a les persones que participen al Barnatresc

 

Caminada Internacional de
Barcelona

Connexió amb la informació d'aquesta caminada, de dos itineraris: 30 km i 20 km de longitud. Té lloc a la ciutat de Barcelona i les seves rodalies i és oberta a tothom.