CAT ES

BARNATRESC
Senyalitzades i Virtuals

Properes caminades: consulteu l'apartat "propera caminada"
Telèfon per a informació 616 672 173 del dilluns al divendres, de 10 a 14 i de 17 a 20 hores. Fes clic aquí

PREMI A LA PARTICIPACIÓ -PINS- BarnatresC 2021

Els caminants/es que hagin acreditat la realització de 3 o més caminades de les que formen el Barnatresc Virtual 2021seran obsequiats/des amb un pin commemoratiu amb el següent barem:

Categoria or: realització de 9 a 12 caminades
Categoria plata: realització de 6 a 8 caminades
Categoria bronze: realització de 3 a 5 caminades


Per optar al pin: El sol fet de participar no dóna dret a pin, cal acreditar la realització de cada caminada amb la lectura del codi de barres del carnet del Barnatresc a través de l'escaner incorporat a l'App.

Relació anual de participacions (de totes les categories de pins)

La relació anual amb les participacions enregistrades per l’organització (bronze, plata i or) es farà pública a través del web del Barnatresc com a mínim a partir del dia 7 de gener de cada any.
Un cop publicada aquesta relació hi haurà un període de 10 dies per efectuar les reclamacions que es considerin oportunes i el dia 20 de gener, com a molt tard, es farà pública la relació de participacions de l’any anterior que ja es considerarà definitiva.
Les reclamacions a la relació esmentada, que hauran de ser argumentades, caldrà fer-les a través del correu electrònic: asenexba@euro-senders.com

Lluirament de pins

El pin corresponent es podrà recollir a la Festa del Barnatresc, l’acte anual que expressament s’organitza el mes de gener, (si les autoritats sanitàries ho permeten) juntament amb el lliurament dels premis del concurs de Fotografia i del concurs Vivències Barnatresc.. i després a l’Institut Barcelona Esport, Av. de l’Estadi, 40 de Barcelona, en dies laborables de les 9 a les 19 hores i com a màxim fins al dia 31 de març del 2021.
El dia, el lloc i l’hora concret que s’efectuarà la Festa es comunicarà a tots els assistents al Barnatresc i també es farà públic a través del web www.euro-senders.com/barnatresc.

PREMI A LA PARTICIPACIÓ -PINS- BarnatresC 2020


DEGUT A QUE NO ES VA PODER PORTAR A TERME EL CALENDARI D'ACTIVITATS DEL 2020 AQUESTA ACTIVITAT NO ES PODER PORTAR A TERME

FESTA BARNATRESC 2019

(Lliurament de pins, premis fotografia, vivències i dels Màster Barnatresc)

La festa es va celebrar el 23 de gener al Recinte Fabra i Coats de Sant Andreu de Palomar (Metro L1 est. Sant Andreu) amb una extraordinària participació de caminadors/es que van poder recollir el pin corresponent, segons la seva participació en el Barnatresc 2019. També vam assistir al liurament de premis del concurs fotogràfic i del concurs literari i conèixer el calendari de caminades del Barnatresc i del Naturtresc per al 2020.

Es va fer una exposició dels pins lliurats durant aquests anys i es va instal·lar una pantalla especial on es projectava un resum de la història dels 20 anys del Barnatresc. Podeu obtenir aquest resum històric CLICANT AQUÍ.

Per primer cop a la història, també van poder assistir al lliurament dels primers MÁSTER BARNATRESC.
El MASTER BARNATRESC és una iniciativa que vol ser un premi als/les participants que se signifiquen per la seva constància i fidelitat a les caminades.

L'acte va comptar amb la presència de destacats membres de l'Ajuntament de Barcelona, com és el cas del Sr. Gabriel Arranz Herrero, Director de Promoció i Esdeveniments Esportius de l'Institut Barcelona Esports de l'Ajuntament de Barcelona, i de l'Associació d'Entitats Excursionistes del Barcelonès, com és el cas del seu president el Sr. Enrique Francés Gaspar.

Tot això en un ambient festiu i agradable com corresponia a la celebració del 20è aniversari del Barnatresc, per aquesta ocasió es va fer lliurament als membres de l'Associació d'Entitats Excursionistes del Barcelonès Enrique Francés Gaspar i Josep M. Jerez Amat d'un record commemoratiu de l'efemèride.

Relació de persones a qui correspon el PIN D'OR
Relació de persones a qui correspon al PIN DE PLATA
Relació de persones a qui correspon el PIN DE BRONZE
Relació de totes les persones que han participat al BARNATRESC 2019 amb el seu nombre de participacions.
En compliment de la legislació vigent sobre la privacitat de les persones, totes aquestes relacions estan confeccionades amb el número del codi de barres de la seva targeta del Barnatresc, sense esmentar en cap moment el nom de la persona.

FOTOGRAFIES DE LA FESTA DEL BARNATRESC 2019