CAT CAST

BARNATRESC
Presencials i Virtuals

Properes caminades: consulteu l'apartat "propera caminada"
Telèfon per a informació 616 672 173 els dilluns feiners de 17 a 21 hores. Fes clic aquí

FESTA DEL BARNATRESC 2023

ACTE DE LLIURAMENT DE PINS 2023 i MÀSTER 2022

S’efectuarà el dia 23 de gener del 2024 a les 20.00 h a l’Auditori del Centre Cívic Cotxeres de Sants, carrer de Sants, 79 de Barcelona (Metro L1 i L5 Plaça de Sants).

Aquest és un acte obert a tothom i té com a finalitats:

L’Auditori estarà obert a partir de les 19.30 h perquè pugueu consultar quina ha estat la vostra participació en les caminades del 2023 i, en conseqüència, quina versió del pin us correspon. El tancament de l’acte serà a les 21.00 h. 

Relació de persones a qui correspon el PIN D'OR
Relació de persones a qui correspon al PIN DE PLATA
Relació de persones a qui correspon el PIN DE BRONZE
Relació de totes les persones que han participat al BARNATRESC 2023 amb el seu nombre de participacions CLICAR AQUÍ.
En compliment de la legislació vigent sobre la privacitat de les persones, totes aquestes relacions estan confeccionades amb el número del codi de barres de la seva targeta del Barnatresc, sense esmentar en cap moment el nom i/o les dades de la persona.

El pin també es podrà recollir a les instal·lacions de l'Institut Barcelona Esports (IBE), av. de l'Estadi, 40, Montjuïc, darrere de les piscines Picornell, de dilluns a divendres de les 9 a les 18,30 hores del 29 de gener al 29 de febrer.
Per recollir el pin d'una altra persona, tant el 23 de gener com a l'IBE, caldrà presentar el seu carnet Barnatresc i una fotocòpia del seu document d'identificació.

Si es vol conèixerr el procés històrico que ha tingut el Barnatresc pot consultar aquest document

PREMI A LA PARTICIPACIÓ -PINS- Barnatresc 2023

Els caminants/es que hagin acreditat la realització de 3 o més caminades de les que formen el Barnatresc Presencials i/o Virtual 2023 seran obsequiats/des amb un pin commemoratiu amb el següent barem:

Categoria or: realització de 9 a 11 caminades
Categoria plata: realització de 6 a 8 caminades
Categoria bronze: realització de 3 a 5 caminades


Per optar al pin: El sol fet de participar no dóna dret a pin, cal acreditar la realització de cada caminada amb la lectura del codi de barres del carnet del Barnatresc a través dels lectors en la participació presencial o de l'escaner incorporat a l'App.