CAT ES

BARNATRESC

Properes caminades: ha concretar.
Consulteu l'apartat "propera caminada"
Telèfon per a informació 616 672 173 del dilluns al divendres, de 10 a 14 i de 17 a 20 hores.Fes clic aquí

Properes caminades del Barnatresc

Consulteu l'apartat "propera caminada" d'aquest web i hi trobareu la informació corresponent a les activitats programades del Barnatresc.
Això sí, tot estarà condicionat al que estableixin les autoritats sanitàries, ès per això que us recomanem:

Què és Barnatresc?

CAMINEM, FEM SALUT i REDESCOBRIM BARCELONA


Si vols caminar, fer salut, conèixer més a fons la ciutat de Barcelona, aquí tens una sèrie de propostes que et permeteran portar a terme els teus desigs en les millors condicions que t'ofereixen les entitats excursionistes que formen l'Associació d'Entitats Excursionistes del Barcelonès (AEEB) amb el suport de l'Institut Barcelona Esports de l'Ajuntament de Barcelona.

CARNET BARNATRESC

CarnetBarnatresc.jpgQuan tinguis el carnet i vinguis a les caminades no te'l deixis a casa i procura no perdre'l.

Consulta el text corresponent a aquest tema a l'apartat "propera caminada" on trobaràs la informació del nou sistema de participació a les caminades del Barnatresc.


BARNATRESC AMB LA SOSTENIBILITAT

REDUÏM RESIDUS

L'organització del BARNATRESC vol contribuir en la campanya de reducció de residus i més concretament dels envasos de plàstic de l'aigua que es dóna a les caminades.

Des del 2011 s'han suprimit, tant als controls de pas com a l'arribada, les botelles de plàstic. Aquest canvi representa la reducció, en un any, d'uns 49.000 envasos de plàstic els desperdicis que aquesta activitat genera, la qual cosa representa un volum realment important.


A més d'aquestes mesures, vosaltres també podeu contribuir a fer que encara més el BARNATRESC sigui un exemple de sostenibilitat:


- Porteu l'aigua de casa, utilitzeu la cantimplora

- Utilitzeu per a les deixalles les papereres adequades per al seu reciclatge, o en el cas de no poder fer-ho, emporteu-vos-les a casa.

GRÀCIES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ