ACCEPTACIÓ D'ALTA PER REBRE LA INFORMACIÓ PER CORREU ELECTRÒNIC clicar aquí

ACCÉS AL FORMULARI PER DONAR-SE D'ALTA (SOLS PER A LES PERSONES QUE JA TENEN FITXA A LA BASE DE DADES DEL BARNATRESC) clicar aquí

RELACIÓ DE PERSONES QUE JA S'HAN DONAT D'ALTA clicar aquí

PREGUNTES MÉS FREQÜENTS
Podeu accedir a les respostes de les preguntes més freqüents CLICANT AQUÍ

LES VOSTRES PARTICIPACIONS EN EL BARNATRESC 2018 (de gener fins a l'octubre les podeu consultar CLICANT AQUÍ.

GUIES DE LES CAMINADES BARNATRESC REALITZADES 2018 Les podeu obtenir clicant sobre el nom GENER - FEBRER - MARÇ
- ABRIL - MAIG - JUNY - JULIOL

Podeu consultar el calendari d'activitats del 2018 a l'apartat "Activitats programades" del menú que hi ha a la capçalera
.
Codi QR

Si vols tenir accés a aquesta pàgina des del teu telèfon mòbil en qualsevol moment escaneja aquest codi.

 BARNATRESC CURIÓS DE MONTJUÏC

Es tracta d’una nova iniciativa dins de l’organització del Barnatresc que pretén ampliar el contingut cultural i cívic de les caminades. Per a més informació CLICA AQUÍ.

EL MES DE DESEMBRE NO ES REALITZARÀ EL BARNATRESC CURIÓS


Realització


Caminada del Nadal

16 de desembre

Organització i voluntariat:


Associació d'Entitats
Excursionistes del Barcelonès

NOUS SISTEMA DE PARTICIPACIÓ (CLIQUEU AQUÍ)

Fitxa tècnica
Carnet Barnatres

Organització i patrocini:

Avituallament Properes caminades
Equip escombra Reduïm residus
  MÀSTER BARNATRESC

FITXA TÈCNICA

Lloc de sortida i d’arribada: Parc de la Ciutadella (pg. dels Til·lers, prop de l’estàtua del general Prim) (Metro L1 Arc de Triomf i L4 Barceloneta).

Hora sortida:  09:00 a 09:30 h

Hora límit d’arribada: 13:00 h.

Distancia aproximada: 11,0 km.

Durada aproximada: 3:30 h.

Avituallament i control de pas: Jardins del Dr. Duran i Reinals (davant del Clínic) (de 10 a 11:30 h)


Itinerari:
Parc de la Ciutadella (#), av. Marquès de l’Argentera, c. Rere Palau, c. Vidrieria, pg. del Born, Fossar de les Moreres, Santa Maria del Mar (1), c. Argenteria, Via Laietana, pl. Ramon Berenguer el Gran, c. Tapineria, av. Catedral, Catedral (2), c. Doctor Joaquim Pou, c. Copons, c. Ripoll, pl. dels Peixos, c. Duran i Bas, pl. Vuit de Març, c. Duran i Bas, pl. Carles Pi i Sunyer, c. Canuda, pl. Vila de Madrid, c. Canuda, La Rambla, c. Bonsuccés, pl. Bon Succés, c. Elisabets, c. Montalegre, pl. dels Àngels, c. Ferlandina, pl. Pes de la Palla, ronda de Sant Antoni, Mercat de Sant Antoni (3), c. Tamarit, av. Mistral, c. Vilamarí, Parc Joan Miró (4), c. Vilamarí, c. Provença, c. Entença, La Model (5), c. Rosselló, Compte d’Urgell, Escola Industrial (6), c. Còrsega, c. Casanovas, Jardins Dr. Duran i Reinals (davant del Clínic) (Control de pas i avituallament) (7), c. Rosselló, c. Enric Granados, pl. Doctor Letamendi, c. Enric Granados, c. Diputació, Seminari Conciliar de Barcelona, c. Pau Claris, pl. Urquinaona, ronda de Sant Pere, pg. Sant Joan, Arc de Triomf (8), pg. Lluís Companys  i parc de la Ciutadella (#).

MAPA DE LA CAMINADA
PERFIL DE LA CAMINADA
NADAL SOLIDARI:

Per tal de contribuir a cobrir les necessitats dels més necessitats, s’ha arribat a un acord amb CÀRITAS per instal·lar a la sortida de la caminada un punt de recollida d’aliments (es prega de concentrar les ofrenes en: Llet normal, llet sense lactosa, llet per nadons, conserves, llegum cuit en pots de vidre, llegum cru, embotits al buit, galetes, oli, sucre i pasta. Es demana la col·laboració de tots els participants en l’aportació d’aquest tipus d’ajuda i s’apel·la a la sensibilitat de les festes nadalenques perquè la generositat sigui significativa.
Per tractar-se de la caminada del nadal solidari, s’ha decidit destinar l’import del menjar de l’avituallament i de l’arribada, a la compra d’aliments per col·laborar en la recapta.
Per aquest mateix motiu, a l’arribada no s’efectuaran els sorteigs que habitualment es fan i l’import dels que se sortejaria també serà destinat a la compra d’aliments per a la recapta.

EQUIP ESCOMBRA

L’equip escombra procedirà a retirar la senyalització a partir del moment que es tanqui el punt de sortida. Els punts de control i el d’arribada es tancaran a l’hora establerta o en el moment que hi arribi l’equip escombra, encara que sigui abans de l’hora límit establerta.

AVITUALLAMENT

Com que no hi ha inscripció prèvia l’organització no pot saber amb anticipació el nombre de participants que hi haurà, per tant, la distribució de líquids i/o sòlids s’efectuarà mentre hi hagi disponibilitat de les previsions efectuades.

Els participants hauran de proveir-se, segons les seves necessitats, de l’aigua i el menjar necessari per realitzar l’activitat, ja que el que es pugui donar al llarg de l’itinerari són solament ingestes de manteniment.

SENYALITZACIÓ DEL BARNATRESC

Per tratar-se d'una caminada del calendari Barnatresc, la senyalització serà la habitual d'aquesta activitat, és a dir, serà a base de cintes i fletxes de plàsticADVERTIMENTS

- L’Associació d’Entitats Excursionistes del Barcelonès i l’Ajuntament de Barcelona no es fan responsables en cap aspecte dels danys i/o perjudicis que els caminadors es puguin causar a si mateixos i/o a terceres persones.
- La direcció de la caminada podrà no autoritzar la participació a aquelles persones que el seu equipament i/o que les seves condicions físiques no responguin, segons el seu criteri, als mínims que la caminada requereix.

REDUÏM RESIDUS

L’organització del Barnatresc vol continuar contribuint a la campanya de reducció de residus i més concretament dels envasos de plàstic de l'aigua que es donava a les caminades. És per això que tant al punt d'avituallament com a l'arribada l'aigua se subministrarà en càntirs.
Això representarà reduir, en un any, en uns 50.000 envasos de plàstic les deixalles que aquesta activitat genera, la qual cosa representa un volum realment important.


 

Inici

L'organització del Barnatresc Barnatresc continua contribuint amb la campanya de reducció de residus per millorar el nostre medi ambient.

El subministrament de l'aigua en càntirs als participants, tant a l'avituallament com a l'arribada, representa reduir en un any unes 62.170 ampolles de plàstic.

Per altra part, la substitució del correu ordinari pel correu electrònic representa un estalvi de paper equivalent a més de 217.500 folis, la qual cosa és un gran estalvi de consum de cel·lulosa.

Si tens fitxa a la base de dades del Barnatresc i encara no ens has facilitat la teva adreça de correu electrònic ho pots fer a través de: asenexba@euro-senders.com.


PROPERES CAMINADES (informació provisional)

Podeu consultar el calendari d'activitats a l'apartat "activitats programades"
Aquesta informació està subjecta a canvis, la informació oficial i el màxim d’actualitzada la trobareu en aquest web

 

 

Inici

AVANTAGE DE TENIR EL CARNET BARNATRESC

A partir d'ara els posseïdors del carnet Barnatresc poden gaudir d'un descompte especials en l'adquisició del seu calçat.


NOU SISTEMA DE PARTICIPACIÓ


La participació és gratuïta i no s'ha de fer cap inscripció prèvia
.

- Per participar al Barnatresc cal estar en possessió del carnet oficial d'aquesta activitat.

- Per considerar vàlida una participació al Barnatresc cal que s'hagi llegit el codi de barres del carnet en els lectors situats a la sortida, als controls de pas i a l'arribada.

COM ACONSEGUIR EL CARNET BARNATRESC

1) Les persones que no han participat mai a les caminades del Barnatresc solament han d’acudir al lloc i hora de sortida i facilitar totes les seves dades personals al punt d’inscripcions, on una persona reomplirà l’imprès corresponent i li facilitarà el carnet del Barnatresc. A la sortida se li facilitarà el mapa i la informació de la caminada.

2) Les persones que han participat en altres caminades del Barnatresc però que a la sortida no porten el carnet (tant si l’han perdut, extraviat o se l'han deixat a casa) han de seguir exactament el mateix procediment que les persones que no han participat mai.
CALDRÀ que aquestes persones tinguin en compte que el carnet nou significa la anul·lació del vell a la base de dades i que, per tant, a partir d'aquest moment solament hauran de fer servir el carnet nou; altrament no quedarà constància de la seva participació encara que se'ls hagi llegit el codi de barres del carnet en tots els casos que calgui.

El carnet del Barnatresc no és d'un sol ús, el que es lliura als participants s'ha d'usar en totes les participacions posteriors. El carnet no s'ha de demanar enlloc, solament se suministra a la sortida de les caminades.

Això sí: quan el tinguis i vinguis a les caminades no te'l deixis a casa i procura no perdre'l.

Diversos

El carnet té un codi de barres que és únic i si es participa sense fer les lectures d'aquest codi de barres la participació no computarà per al nombre de caminades de cada participant, que és el que donarà dret a obtenir el pin segons el nombre de participacions anuals.

Per tal de preservar la privacitat de les dades personals dels participants als llistas que periòdicament es publiquen en aquesta web en lloc de presentar la relació per noms s'efectuarà pel número de codi de barres que figura al carnet.

La possessió del carnet Barnatresc no representa cap cost per al titular ni tampoc representa el pertànyer a algun club o entitat de cap mena, tampoc representa cap vincle entre el titular i la organització de les caminades, tan sols és un instrument per a facilitar la participació a les caminades i per a simplificar el registre informàtic de les participacions.  

La participació a les caminades del Barnatresc no té caràcter competitiu, cada persona camina al seu ritme i s'aconsella no córrer per poder gaudir de les coses interessants que es trobaran al llarg de l'itinerari. Cal tenir en compte, però, que hi ha un horari límit per a l'arribada i uns horaris per accedir als controls de pas i avituallament que s'han de respectar.

Per tenir fitxa a la base de dades del Barnatresc i poder rebre la informació de les activitats, cal participar en alguna de les caminades programades tot seguint el procediment establert

Inici

MÉS INFORMACIÓ:

INFO-BARNATRESC Tel.: 616 672 173 (solament els dilluns laborables de 17 a 21 hores)

Servei d\'informació esportiva: tel. 934 023 000