PREGUNTES MÉS FREQÜENTS

Podeu accedir a les respostes de les preguntes més freqüents clicant aquí

INFORMACIÓ DE LES PARTICIPACIONS EFECTUADES
Podeu accedir al llistat amb el nombre de les vostres participacions que hi ha enregistrades a la base de dades del Barnatresc en els primers cinc mesos del 2016 clicant aquí.

FULLETONS DE LES CAMINADES REALITZADES

Els podeu obtenir clicant sobre el nom del mes corresponent:

GENER - FEBRER - MARÇ- ABRIL A - ABRIL B - MAIG - JUNY - JULIOL- SETEMBRE-


BARNATRESC INTERNACIONAL

15 i 16 d'octubre
Organització i voluntariat:
Associació d'Entitats
Excursionistes del BarcelonèsFitxa tècnica
Avituallament
Equip escombra

Com participacipar

Reduïm residus
Properes caminades
Organització i patrocini:


FITXA TÈCNICA DIA 15

Lloc de Sortida i arribada: Complex Esportiu Municipal Trinitat Vella, al costat del Parc de la Trinitat (Metro L1 Trinitat Vella) (Barcelona)
Hora sortida: 09:00 a 09:30 h.
Hora límit d’arribada: 13:00 h.
Distancia aproximada: 11,600 km.
Durada aproximada: 3:00 h.
Avituallament i control de pas: Parc de la Pegaso (10:30-12:00 h).

Itinerari previst: Complex Esportiu Municipal Trinitat Vella, via Bàrcino, ptg. Torné, c. Torné, pl. Trinitat, c. Mireia, pont de Sarajevo sobre la carretera C-33, c. Sa Tuna, Pas Antonio Cuadrillero, c. Aiguablava, pg. Bosc de Roquetes (separació dels itineraris de 20 i 30 km CIB), parc del Pla de Fornells, ptg. Antaviana, c. Batllot (escales), c. Mina de la Ciutat, c. Alcántara, c. Simancas, c. Artesania, Via Favència, parc de la Guineueta, pl. República, pg. Verdum, c. Valldemossa, pl. Sóller, pg. Ciutat de Mallorca, av. Río de Janeiro, parc de Can Dragó, av. Meridiana, c. dublín, c. Rovira i Virgili, parc de la Pegaso (CPA), c. Gran de Sant Andreu, rambla Onze de Setembre, pl. Pere Falqués, c. Josep Soldevila, c. Sant Adrià, riba dreta del riu Besòs, pont de Santa Coloma,pg. Santa Coloma, parc de la Trinitat i Complex Esportiu Municipal Trinitat Vella.

Mapa de l'itinerari dia 15


Perfil de desnivells di 15

 

 


 

FITXA TÈCNICA DIA 16

Lloc de Sortida i arribada: Complex Esportiu Municipal Trinitat Vella, al costat del Parc de la Trinitat (Metro L1 Trinitat Vella) (Barcelona)
Hora sortida: 09:00 a 09:30 h.
Hora límit d’arribada: 13:00 h.
Distancia aproximada: 14,500 km.
Durada aproximada: 3:30 h.
Avituallament i control de pas: parc d’Arrizabalaga (urb. Vallençana) (10:30-12:00 h).  

Itinerari previst: Complex Esportiu Municipal Trinitat Vella (20 m), Via Bàrcino, pl. Turó de la Trinitat, c. Torrent de Peguera, Parc d’Aigües de Montcada (40 m, carretera C-17, gasolinera, Horta de la Ponderosa, Rec Comtal (30 m), c. Torre Vella, c. Oristà, pl. Primer de Maig, costat via tren, c. Reixagó, pl. del Bosc, c. Reixagó (30 m), pl. Nicaragua, c. de la Font, av. Unitat, c. de la Mina, Casa de la Mina (35 m) (inici del Rec Comtal),c. dels Horts, av. de la Rivera, pont de vianants sobre el riu Besòs, riba esquerra del riu Besòs (35 m), torrent de la Vallençana, carretera BV-5001, depuradora de Montcada i Reixac (40 m), torre dels Frares, camí dels Minerals, c. del Verdum (urb. Vallençana), parc d’Arrizabalaga (CPA), c. de la Cadernera, camí vell de Montcada, coll de les Ermites (235 m), pista Singerlin (245 m), c. Marcel·lí Calvet, av. Ramon Berenguer IV, av. Pallaresa (40 m), parc d'Europa, riu Besòs, pont de Santa Coloma (15 m), pg. Santa Coloma, parc de la Trinitat i Complex Esportiu Municipal Trinitat Vella (20 m).

Mapa de l'itinerari dia 16


Perfil de desnivells dia 16

 

Inici

OBSERVACIÓ

Els itineraris del Barnatresc Internacional dels dos dies, per formar part del calendari Barnatresc, tenen el funcionament habitual de les caminades incloses en aquest programa:
- No hi ha inscripció prèvia, ni es paguen drets d'inscripció. Cal presentar-se al punt de sortida a l'hora establerta i recollir el full de Participació, que s’haurà de lliurar a l'arribada amb l'acreditació d'haver passat el control de pas i amb totes les dades personals del participant.
Si es disposa del carnet de Barnatresc caldrà passar el control del lector del codi de barres a la sortida, al control de pas i a l'arribada.
- L'hora de sortida, cada dia, és de les 9:00 a les 9:30 h del matí.
- L'hora límit d'arribada, cada dia, és a les 13 hores.
- Si es fan les dues caminades (una el dissabte i l'altra el diumenge) comptarà com a dues participacions per a l'obtenció del pin anual.

AVITUALLAMENT

Com que no hi ha inscripció prèvia l’organització no pot saber amb anticipació el nombre de participants que hi haurà, per tant, la distribució de líquids i/o sòlids s’efectuarà mentre hi hagi disponibilitat de les previsions efectuades.
Els participants hauran de proveir-se, segons les seves necessitats, de l'aigua i el menjar necessari per realitzar l'activitat, ja que el que es pugui donar al llarg de l’itinerari són solament ingestes de manteniment.

EQUIP ESCOMBRA

L’equip escombra procedirà a retirar la senyalització a partir del moment que es tanqui el punt de sortida.
El punt de control i el d’arribada es tancaran a l’hora establerta o en el moment que hi arribi l’equip escombra, encara que sigui abans de l’hora límit establerta

Inici

SENYALITZACIÓ DEL BARNATRESC

Els itineraris de les caminades del Barnatresc es marquen amb cintes i amb fletxes de plàstic


REDUÏM RESIDUS


 

L'organització del Barnatresc Barnatresc continua contribuint amb la campanya de reducció de residus per millorar el nostre medi ambient.

El subministrament de l'aigua en càntirs als participants, tant a l'avituallament com a l'arribada, representa reduir en un any unes 62.170 ampolles de plàstic.

Per altra part, la substitució del correu ordinari pel correu electrònic representa un estalvi de paper equivalent a més de 217.500 folis, la qual cosa és un gran estalvi de consum de cel·lulosa.

Si tens fitxa a la base de dades del Barnatresc i encara no ens has facilitat la teva adreça de correu electrònic ho pots fer a través de: asenexba@euro-senders.com.


PROPERES CAMINADES (informació provisional)

Podeu consultar el calendari d'activitats a l'apartat "activitats programades"
Aquesta informació està subjecta a canvis, la informació oficial i el màxim d’actualitzada la trobareu en aquest web
Inici

COM PARTICIPAR

La participació és gratuïta i no s'ha de fer inscripció prèvia.
Solament cal acudir al lloc i hora de sortida, recollir el Full de Participació i lliurar-lo a l'arribada amb totes les dades personals del participant i l'acreditació d'haver passat pels controls establerts.
O bé presentar el carnet Barnatresc per llegir el seu codi de barres a la sortida, al control de pas i a l'arribada.
Aquests requisits són els que permeten considerar com a vàlida una participació.
A la sortida també es facilita als participants la informació necessària per fer el recorregut: mapa, relació de carrers, etc.

El carnet del Barnatresc no s'ha de demanar enlloc i no és cap requisit per participar a les caminades.

Per obtenir-lo solament cal que participis en alguna de les caminades programades i reomplis amb totes les teves dades el Full de Participació, amb aquestes dades quan es faci una edició de carnets, normalment se'n fan una a l'any (no després de cada caminada), s'editarà el teu i te l'enviarem a domicili.

Si no tens el carnet, encara que hagis participat últimament en diverses caminades, no t'impacientis, ja el rebràs. Si passa un any des de la teva primera participació i no l'has rebut fes-nos-ho saber a través d'un correu electrònic a l'adreça: asenexba@euro-senders.com.

Això sí: quan tinguis el carnet i vinguis a les caminades no te'l deixis a casa i procura no perdre'l.


Qui disposi del carnet del Barnatresc  a la sortida haurà de passar el codi de barres del carnet pel lector corresponent, aquesta mateixa operació s'haurà d'efectuar als controls de pas i a l'arribada. 

El Full de Participació no es el mitjà establert per a informar, reclamar o qualsevol altra gestió que es vulgui realizar, per a aquesta finalitat hi ha els sistemes que es detallen al peu d'aquesta nota.

Important: Qui participi amb el carnet no ha de fer servir el Full de Participació.

El lliurament del Full de Participació degudament complimentat i reomplert a l'arribada, o les lectures del codi de barres del carnet Barnatresc, serà el que acrediti la participació en cada una de les caminades i el que donarà dret a obtenir el pin segons el nombre de participacions anuals.

La possessió del carnet Barnatresc no representa cap cost per al titular ni tampoc representa el pertànyer a algun club o entitat de cap mena, tampoc representa cap vincle entre el titular i la organització de les caminades, tan sols és un instrument per a facilitar la participació a les caminades i per a simplificar el registre informàtic de les participacions.

La participació a les caminades del Barnatresc no té caràcter competitiu, cada persona camina al seu ritme i s'aconsella no córrer per poder gaudir de les coses interessants que es trobaran al llarg de l'itinerari. Cal tenir en compte, però, que hi ha un horari límit per a l'arribada i uns horaris per accedir als controls de pas i avituallament que s'han de respectar.

Per tenir fitxa a la base de dades del Barnatresc i poder rebre la informació de les activitats, cal participar en alguna de les caminades programades i lliurar el Full de Participació completament complimentat a l'arribada.

Inici

MÉS INFORMACIÓ:

INFO-BARNATRESC Tel.: 616 672 173 (solament els dilluns laborables de 17 a 21 hores)
Servei d\'informació esportiva: tel. 934 023 000
010 (el preu de la trucada és de 0,64 € / 3 minuts)