PREGUNTES MÉS FREQÜENTS

Podeu accedir a les respostes de les preguntes més freqüents clicant aquí

FESTA DELS PINS

Tindrà lloc el dia 19 de gener a les 20 hores a Auditori del Centre Cívic Cotxeres de Sants, carrer de Sants, 79 de Barcelona (Metro L1 i L5 Plaça de Sants).
S'efectuarà el repartiment dels pins segons el nombre de caminades efectuat al llarg del 2016, s'informarà de les novetats per al 2017 i moltes coses més. No hi falteu!
Podeu obtenir la carta/initació si cliqueu aquí

FULLETONS DE LES CAMINADES REALITZADES

Els podeu obtenir clicant sobre el nom del mes corresponent:
GENER - FEBRER - MARÇ- ABRIL A - ABRIL B - MAIG - JUNY - JULIOL- SETEMBRE- OCTUBRE_1 - OCTUBRE_2 - NOVEMBRE- DESEMBRE

CONSULTA DE LES PARTICIPACIONS EFECTUADES

Aquí podeu accedir al llistat amb el nombre de les vostres participacions que hi ha enregistrades a la base de dades del Barnatresc durant tot el 2016 cliqueu aquí


Realització

CAMINADA A SANT MARTÍ DE PROVENÇALS

22 de gener
Organització i voluntariat:
Associació d'Entitats
Excursionistes del BarcelonèsFitxa tècnica
Avituallament
Equip escombra

Com participacipar

Reduïm residus
Properes caminades
Organització i patrocini:


FITXA TÈCNICA

Lloc de sortida i arribada: Pl. dels Porxos (Metro Bac de Roda L-2)
Hora sortida: de les 9:00 a les 9:30 h.
Hora límit d’arribada: 13:00 h.
Distancia aproximada: 12,400 km.
Durada aproximada: 3:30 h.
Avituallament i control de pas: Complex Esportiu de la Mar bella (de 10:00 a 11:30 h).

Itinerari: Pl. dels Porxos, c. Eduard Torroja, c. Selva de Mar, av. Guipúscoa, c. Treball, c. Menorca, c. Agricultura, c. Fondal de Sant Martí, Sant Martí de Provençals, pl. Ignasi Juliol, c. Selva del Camp, c. Agricultura, c. Santander, rambla Prim, c. Menorca, c. Cantàbria, Gran Via Corts Catalanes, c. Maresme, c. Cristòbal de Moura, rambla Prim, pl. Fòrum, pl. Camp de la Fraternitat, av. Litoral, Complex Esportiu Mar Bella (control de pas i avituallament), c. Calvell, rambla Poble Nou, c. Pallars, c. Granda, c. Tànger, av. Meridiana, c. Castillejos, c. Pujades, pl. de les Glòries Catalanes, c. Escultors Claperós, ca. Cabanyal, pl. Font i Sagué, c. Clot, c. Aragó, av. Guipúscoa, c. Fluvià, c. Concili de Trento, c. Joan Besteiro i pl. dels Porxos 

Mapa de l'itinerariPerfil de desnivells

 


Inici

AVITUALLAMENT

Com que no hi ha inscripció prèvia l’organització no pot saber amb anticipació el nombre de participants que hi haurà, per tant, la distribució de líquids i/o sòlids s’efectuarà mentre hi hagi disponibilitat de les previsions efectuades.
Els participants hauran de proveir-se, segons les seves necessitats, de l’aigua i el menjar necessari per realitzar l’activitat, ja que el que es pugui donar al llarg de l’itinerari són solament ingestes de manteniment.

EQUIP ESCOMBRA

L’equip escombra procedirà a retirar la senyalització a partir del moment que es tanqui el punt de sortida.
El punt de control i el d’arribada es tancaran a l’hora establerta o en el moment que hi arribi l’equip escombra, encara que sigui abans de l’hora límit establerta.

REDUÏM RESIDUS

L’organització del Barnatresc vol continuar contribuint a la campanya de reducció de residus i més concretament dels envasos de plàstic de l'aigua que es donava a les caminades. És per això que tant al punt d'avituallament com a l'arribada l'aigua se subministrarà en càntirs.
Això representarà reduir, en un any, en uns 50.000 envasos de plàstic les deixalles que aquesta activitat genera, la qual cosa representa un volum realment important.

Inici

SENYALITZACIÓ DEL BARNATRESC

Els itineraris de les caminades del Barnatresc es marquen amb cintes i amb fletxes de plàstic


REDUÏM RESIDUS


 

L'organització del Barnatresc Barnatresc continua contribuint amb la campanya de reducció de residus per millorar el nostre medi ambient.

El subministrament de l'aigua en càntirs als participants, tant a l'avituallament com a l'arribada, representa reduir en un any unes 62.170 ampolles de plàstic.

Per altra part, la substitució del correu ordinari pel correu electrònic representa un estalvi de paper equivalent a més de 217.500 folis, la qual cosa és un gran estalvi de consum de cel·lulosa.

Si tens fitxa a la base de dades del Barnatresc i encara no ens has facilitat la teva adreça de correu electrònic ho pots fer a través de: asenexba@euro-senders.com.


PROPERES CAMINADES (informació provisional)

Podeu consultar el calendari d'activitats a l'apartat "activitats programades"
Aquesta informació està subjecta a canvis, la informació oficial i el màxim d’actualitzada la trobareu en aquest web
Inici

COM PARTICIPAR

La participació és gratuïta i no s'ha de fer inscripció prèvia.
Solament cal acudir al lloc i hora de sortida, recollir el Full de Participació i lliurar-lo a l'arribada amb totes les dades personals del participant i l'acreditació d'haver passat pels controls establerts.
O bé presentar el carnet Barnatresc per llegir el seu codi de barres a la sortida, al control de pas i a l'arribada.
Aquests requisits són els que permeten considerar com a vàlida una participació.
A la sortida també es facilita als participants la informació necessària per fer el recorregut: mapa, relació de carrers, etc.

El carnet del Barnatresc no s'ha de demanar enlloc i no és cap requisit per participar a les caminades.

Per obtenir-lo solament cal que participis en alguna de les caminades programades i reomplis amb totes les teves dades el Full de Participació, amb aquestes dades quan es faci una edició de carnets, normalment se'n fan una a l'any (no després de cada caminada), s'editarà el teu i te l'enviarem a domicili.

Si no tens el carnet, encara que hagis participat últimament en diverses caminades, no t'impacientis, ja el rebràs. Si passa un any des de la teva primera participació i no l'has rebut fes-nos-ho saber a través d'un correu electrònic a l'adreça: asenexba@euro-senders.com.

Això sí: quan tinguis el carnet i vinguis a les caminades no te'l deixis a casa i procura no perdre'l.


Qui disposi del carnet del Barnatresc  a la sortida haurà de passar el codi de barres del carnet pel lector corresponent, aquesta mateixa operació s'haurà d'efectuar als controls de pas i a l'arribada. 

El Full de Participació no es el mitjà establert per a informar, reclamar o qualsevol altra gestió que es vulgui realizar, per a aquesta finalitat hi ha els sistemes que es detallen al peu d'aquesta nota.

Important: Qui participi amb el carnet no ha de fer servir el Full de Participació.

El lliurament del Full de Participació degudament complimentat i reomplert a l'arribada, o les lectures del codi de barres del carnet Barnatresc, serà el que acrediti la participació en cada una de les caminades i el que donarà dret a obtenir el pin segons el nombre de participacions anuals.

La possessió del carnet Barnatresc no representa cap cost per al titular ni tampoc representa el pertànyer a algun club o entitat de cap mena, tampoc representa cap vincle entre el titular i la organització de les caminades, tan sols és un instrument per a facilitar la participació a les caminades i per a simplificar el registre informàtic de les participacions.

La participació a les caminades del Barnatresc no té caràcter competitiu, cada persona camina al seu ritme i s'aconsella no córrer per poder gaudir de les coses interessants que es trobaran al llarg de l'itinerari. Cal tenir en compte, però, que hi ha un horari límit per a l'arribada i uns horaris per accedir als controls de pas i avituallament que s'han de respectar.

Per tenir fitxa a la base de dades del Barnatresc i poder rebre la informació de les activitats, cal participar en alguna de les caminades programades i lliurar el Full de Participació completament complimentat a l'arribada.

Inici

MÉS INFORMACIÓ:

INFO-BARNATRESC Tel.: 616 672 173 (solament els dilluns laborables de 17 a 21 hores)
Servei d\'informació esportiva: tel. 934 023 000
010 (el preu de la trucada és de 0,64 € / 3 minuts)