CARNET BARNATRESC


Quan vinguis a les caminades del Barnatresc no et deixis el carnet a casa,
Si no tens el carnet, encara que hagis participat últimament en diverses caminades, no t'impacientis, ja el rebràs.
L'emissió de carnets no es fa després de cada caminada, es fa un o dos cops a l'any, quan hi ha un nombre de carnets a fer que justifiqui econòmicament l'emissió.
Però recorda que pots participar sempre que vulguis tinguis o no el carnet. Tan sols cal que et presentis al lloc de sortida de la caminada a l'hora establerta i ja et direm el que has de fer.

Què és l'Associació?

Es tracta d'una associació que agrupa un bon nombre d'entitats excursionistes ubicades a la comarca del Barcelonès. Els objectius de l'associació són potenciar les entitats que la formen bàsicament amb la realització d'actuacions col·lectives, la difusió de les activitats que són pròpies d'aquestes entitats, la recerca de recursos per a aquestes activitats i la promoció de l'excursionisme/senderisme en tots els àmbits, especialment en el que fa referència al Barcelonès.

Les nostres dades són:

Associació d'Entitats Excursionistes del Barcelonès
Elkano, 24 bxs.
08004 Barcelona
Tel. 933 299 952
C/e: asenexba@ euro-senders.com

connexions principals
ImageImage
ImageImage

 

Barnatresc

Senderisme urbà:
Calendari de caminades per la ciutat de Barcelona aptes i obertes a tothom. Un dia de senderisme, una setmana de salut.

 

Naturtresc

Caminades per la natura, fora de medi urbà, especialment dedicades i concebudes perquè siguin aptes per a tothom i estan especialment orientades cap a les persones que participen al Barnatresc

 

Caminada Internacional de Barcelona

Connexió amb la informació d'aquesta caminada, de dos itineraris: 30 km i 20 km de longitud. Té lloc a la ciutat de Barcelona i les seves rodalies i és oberta a tothom.