CAT ES EN

Dos dies per caminar a Barcelona

23 i 24 d'octubre del 2021

Itineraris molt interessants, que ens permetran conèixer la ciutat de Barcelona i les seves rodalies.

 

LA CAMINADA INTERNACIONAL DE BARCELONA SERÀ ELS DIES 23 i 24 D'OCTUBRE del 2021DOS DIES PER CAMINAR A BARCELONA

Caminada Internacional de Barcelona (IML WA i IVV)

Barnatresc Internacional

AQUEST ÉS EL WEB OFICIAL DE LA CAMINADA INTERNACIONAL DE BARCELONA

L'ÚNICA QUE CONTÉ TOTA LA INFORMACIÓ OFICIAL, REAL i ACTUALITZADA D'AQUESTA ACTIVITAT
LA CAMINADA INTERNACIONAL DE BARCELONA ÉS L'ÚNICA CAMINADA DE L'ESTAT ESPANYOL QUE FORMA PART DE LA IML WA
Codi QR
Si vols tenir accés a aquesta pàgina des del teu telèfon mòbil en qualsevol moment escaneja aquest codi
FITXA TÈCNICA
Mapa de situaciÓ i accessos

Cliqueu sobre el mapa per ampliar-lo


Mapa de situació

LLOC:
Parc de la Maquinista, carrer Ferran Junoy xamfrà amb carrer Sant Adrià, 08030 Barcelona. A 500 metres de l'estació del metro " L1 Sant Andreu"

Horaris CIB 2021
DIA 23
Itinerari de 20 km: (hi ha dos torns de sortida per 250 persones cada un) de 07.15 a 07.45 h i de 08.00 a 08.30h

DIA 24
Itinerari de 20 km: (hi ha dos torns de sortida per 250 persones cada un) de 07.15 a 07.45 h i de 08.00 a 08.30h


Horari d'arribada:
Tots els itineraris de la CIB tenen el límit d'arribada a les 15:00 h.

NOTES:
- Els membres de la IML d'edat superior als 70 anys i els menors de 10 anys, si ho desitgen, poden fer els itineraris del Barnatresc Internacional que es poden ajustar a uns 10 km aprox. ja que, segons la normativa de la IML, els seran vàlids per obtenir el control d'assistència en el seu passaport de la IML. Aquestes persones han de fer la inscripció com si fessin els itineraris de 20 km i abonar l'import establert.
- Els posseïdors del carnet Barnatresc poden efectuar els itineraris de 20 km de la CIB com si fossin caminades del Barnatresc sense drets d'inscripció (vegeu nota a l'apartat del Barnatresc i a la normativa de la CIB).

Horaris BARNATRESC INTERNACIONAL

Cada dia hi ha tres torns de sortides de 250 persones cada un: de 8.45 a 9.15h, de 9.30 a 10.10h i de 10.15 a 10.45h

Horari límit d'arribada del Barnatresc Internacional
Cada dia a les 15:00 hores

INSCRIPCIONS

SOLS ES PODEN Fer INSCRIPCIONS PER internet

Solament es poden fer inscripcions individuals
Les inscripcions es podran fer del dia 4 fins a les 21 hores del dia 21 d'octubre del 2021.
Accés al formulari d'inscripconS TANCAT

Procediment a seguir:
Un cop omplert el formulari d'inscripció i efectuat el pagament corresponent rebreu un correu electrònic de Paypal (també si es paga amb Visa, Master Car, etc.) en el que es confirma la inscripció i el pagament efectuat.
La confirmació d'inscripció i de pagament a Paypal és un procediment mecànic que es genera de forma automàtica. Per aquest motiu, cal tenir en compte que hi ha servidors d'internet que identifiquen aquests correus de resposta com a "correu brossa o correu no desitjat" i els deriven a una carpeta que no queda a la vista.
Cas de no rebre's la confirmació esmentada, abans de fer la reclamació, cal mirar la carpeta indicada del servidor personal.
Si seguidament a efectuar la inscripció i després de consultar la carpeta de "correu no desitjat" es constata que no s'ha rebut la confirmació esmentada NO S'HA D'ESPERAR per informar d'aquest fet, ni s'ha d'esperar a solucionar el problema de forma presencial al punt de sortida.
Cal enviar un correu electrònic (abans de les 21 hores del dia 21) a l'adreça: caminba@euro-senders.com per confirmar que la inscripció realment s'ha realitzat.

Full de ruta
Juntament amb la confirmació de la inscripció es rebrà el full de ruta corresponent que el/la participant/a se l’haurà d’imprimir obligatòriament per participar.
No es pot portar al mòbil ja que se n’ha de llegir el codi de barres a la sortida i a l'arribada i s'ha foradar per enregistrar el pas pels controls.
Aquestes lectures/enregistraments seran l'acreditació d'haver fet l'itinerari la qual cosa donarà accés al registre de l'activitat als membres de la IML WA o de la IVV.
A la sortida no es donarà cap tipus de documentació,
A la confirmació d’inscripció hi haurà un codi QR per poder tenir en qualsevol moment la informació de tota la caminada, recorregut, mapes, etc.

IMPORTANT: Si un cop efectuada la inscripció el/la participant decideix fer-hi algun canvi, en cap cas s'ha de fer una nova inscripció, el que s'ha de fer és trametre un correu electrònic a l'adreça: caminba@euro-senders.com indicant-hi totes les dades personals del/de la participant i el canvi que es vol fer. Aquesta adreça de correu electrònic no es pot utilitzar per fer cap tipus d'inscripció, solament és per a informar de canvis o per demanar informació.

IMPORT DE LA INSCRIPCiÓ

Efectuada i pagada per internet (Paypal) i (targeta de crèdit a través de Paypal): 15€ per persona.

Inclou: La participació a les dues jornades, els avituallaments establerts i una assegurnça d' accidents

Els posseïdors del carnet Barnatresc poden realitzar aquest itinerari, prèvia inscripció, de forma gratuïta, en aquest cas no rebran el full de ruta ja que enlloc d’aquest document hauran de presentar la confirmació d'inscripció i el carnet Barnatresc per tal que es llegeixi el codi de barres corresponent.

INICI

BARNATRESC INTERNACIONAL

Els itineraris del Barnatresc Internacional dels dos dies formen part del calendari anual Barnatresc, en aquesta ocasió tenen un funcionament especial.

Per obtenir tota la informació sobre aquests itineris, demanar el carnet Barnatresc i inscriure's als itineraris Barnatresc Internacional heu d'accedir al web específic del Barnatresc: CLIQUEU AQUÍ quan l'enllaç estigui activat.

REALITZACIÓ DELS ITINERARIS DE LA CIB AMB EL CARNET BARNATRESC

Com es va establir a l'edició del 2019, els posseïdors/es del carnet Barnatresc podran realitzar els itineraris de 20 km de qualsevol dels dos dies de la CIB sense abonar l’import de la inscripció.
Això els representarà que aquestes participacions (siguin una o dues)  els comptin com si haguessin fet itineraris del Barnatresc en el còmput establert per a l’obtenció del pin anual corresponent.
En aquest cas s'haurà de procedir de la forma següent:

  • Els posseïdors/es del carnet Barnatresc que vulguin realitzar els itineraris de 20 km de la Caminada Internacional de Barcelona s'hauran d'inscriure a través del formulari d'inscripcons de la CIB CLICANT AQUÍ quan l'enllaç estigui activat
  • Ha de seguir tot el procediment establert per participar en els itineraris de la CIB
  • Cal acudir a l’hora i lloc establert per a la participació en l'itinerari de la CIB.
  • Per passar el registre de sortida s'haurà de mostrar, a qui els faci la lectura del codi de barres del carnet, la confirmació d’inscripció que hauran rebut per correu electrònic

REGISTRE DE L'ACTIVITAT COM A MEMBRE DE LA IML WA

Segons la normativa vigent de la IML WA, per obtenir el segell que justifiqui la participació a la CIB cal:

• Que cada participant presenti el full de Control amb les acreditacions d’haver passat per tots els controls establerts en els itineraris de com a mínim 20 km dels dos dies de la caminada (amb l'excepció establerta dels majors de 70 anys).
• Que el nom que figuri al full de Control coincideixi amb el nom que figuri al passaport de la IML.
• Que aquesta documentació sigui presentada per cada un dels caminadors personalment.
• Que al passaport de la IML hi hagi la fotografia del caminador, en el cas contrari caldrà presentar un document d’identificació personal.
L’obtenció dels segells justificants de participació en el passaport de la IML WA permet l’obtenció de les diferents versions de medalles i de certificats que emet la IML WA com a premis i incentius a la participació a les caminades que formen part del calendari anual de la IML WA.

AVITUALLAMENTS I CONTROLS DE PAS


En diferents punts dels itineraris s'establiran controls de pas i servei d'avituallament.
La distribució de líquids i/o sòlids s'efectuarà mentre hi hagi disponibilitat de les previsions efectuades. 
El servei d'avituallament no pretén ser un substitut de les necessitats nutricionals dels participants, cal que cada participant faci la seva pròpia previsió de menjar i beguda segons les seves particulars necessitats nutricionals.
El que es dóna en cap cas constitueix un àpat i són purament ingestes de manteniment.


SUBMINISTRAMENT D'AIGUA

Els dispensadors solament seran manipulats per personal de l'organització degudament protegits per evitar contagis
Aquest és un sistema molt més higiènic, que no ofereix dificultats per beure a les persones i és més respectuós amb el medi ambient.
Es demana als participants/tes que vinguin equipats amb cantimplora, got o qualsevol altre recipient per poder recollir l’aigua.

ASSISTÈNCIA SANITÀRIA

A la sortida/arribada i a diferents punts dels itineraris se situaran serveis sanitaris per atendre els participants que ho necessitin.
També hi haurà ambulàncies que donaran suport als sanitaris.
Per qualsevol incidència que es pugui produir en el decurs de les activitats els participants poden trucar als tels. 609 057 181 i 616 672 173.

INICI

DIA 23 D'OCTUBRE 2021

CIB - ITINERARI 20 KM

Horari de les sortides: de 7.15 a 7.45h i de 8.00 a 8.30h
Hora límit d'arribada: 15.00 h
Longitud: 23,470 km
Durada aproximada: 6 hores.
Control de pas i avituallament (CPA): Portell de Valldaura (8.00 – 11.00 h)
Control de pas (C): Pl. Vall d’Hebron (9.00 – 12.00h)

Itinerari previst: Parc de la Maquinista, c. Barcelonesa, c. Ferran Junoy, passera de vianants, c. Fernando Pessoa, pg. Santa Coloma, parc de la Trinitat, c. Mireia, pont de Sarajevo, c. Sa Tuna, Pas Antonio Cuadrillero, c. Aiguablava, pg. Bosc de Roquetes, camí de les Quatre Estacions, c. Riudecanyes, mirador de Torre Baró, carretera Alta de les Roquetes, Torre Baró, coll de Canyelles, carretera Alta de Roquetes, can Rius, can Ferrer, turó d'en Gras, coll d'en Fotja, portell de Valldaura (CPA), coll de la Magarola, Vista Rica (carretera del Tibidabo BV-1418), camí de can Borni, c. Garriguella, c. Siurana, c. Roses, carretera de les Aigües, c. Trullols, c. Navata, c. Canaan, pl. Vall d'Hebron (C), c. Coll i Alentorn, pl. de la Clota, av. Cardenal Vidal i Barraquer, Els Mistos, av. Cardenal Vidal i Barraquer, pl. Botticelli, c. Rembrandt, pg. de Valldaura, pl. Karl Marx, parc Central de Nou Barris, c. Lorena, pg. de Verdum, pl. República, c. Garrofers, c. Rosselló-Pòrcel, parc Can Dragó, av. Meridiana, c. Malats, pl. Orfila, pg. torres i Bages, ptg. Isabel, passera de vianants, c. Ferran Junoy i parc de la Maquinista.

Perfil de desnivells de l'itinerariBARNATRESC - INTERNACIONAL

Horari de les sortides: de 8.45 a 9.15h, de 9.30 a 10.00h i de 10.15 a 10.45h
Hora límit d'arribada: 15.00h
Longitud: 13,600 km aprox.
Durada aproximada: 3:30 hores
Control de pas (C): Mirador Joan Sales (10.00–12.00 h).

Itinerari previst: Parc de la Maquinista, c. Barcelonesa, c. Ferran Junoy, passera de vianants, ptg. Isabel, pg. Torras i Bages, c. Malats, av. Meridiana, parc Can Dragó, c. Alsamora, c. Brossa, pl. Sóller, c. Estudiant, c. Alloza, c. Santanyí, pl. Virrei Amat, c. Serrano, c. Amilcar, c. Lluís Dalmau Creixell, c. Sant Martí, c. Sant Martí de Porres, c. Alt del Pedrell, parc del Guinardó, c. Panorama, c. Labèrnia, c. Mulhberg, jardins Juan Ponce, pista, mirador de Joan Sales (C), camí de Can Mora, accés nord al parc Güell, carretera del Carmel, escales dels Jesuïtes, av. Pompeu Fabra, pl. Sanllehí, av. Verge de Montserrat, pl. Font Castellana, av. Verge de Montserrat, parc Nen de la Rutlla, av. Verge de Montserrat, c. Sagnier, c. Garcilaso, c. Puerto Príncipe, c. Cienfuegos, c. Olesa, c. Pegàs. parc de la Pegaso, c. Gran de Sant Andreu, pl. Comerç, c. Ajuntament, pl. Orfila, pg. Torras i Bages, ptg. Isabel, passera de vianants, c. Ferran Junoy i parc de la Maquinista.

 Perfil de desnivells de l'itinerari.  


DIA 24 D'OCTUBRE 2021


CIB - ITINERARI 20 KM

Horari de les sortides: de 7.15 a 7.45h i de 8.00 a 8.30h
Hora límit d'arribada: 15.00h
Longitud: 20,900 km
Durada aproximada: 5.30 hores.
Control de pas (C): pl. Rosa dels Vents (Badalona) (8.00 - 11:00 h)
Control de pas i avituallament (CPA): Sant Jeroni de la Murtra (9.00 - 12.00 h).

Itinerari previst: Parc de la Maquinista, c. Sant Adrià, pont del Molinet, parc del Molinet, pl. Salvador Dalí, av. Pius XII, av. Marquès Sant Mori, rotonda, parc del Turó d’en Caritg, pont sobre la C-31, c. Ramon Llull, Palau Municipal d’Esports de Badalona, c. Ponent, c. Indústria, pl. Vaixell Maria Assumpta, pont sobre el ferrocarril, pl. del Pati de Vela, pg. Marítim de Badalona, pont del Petroli (pantalà), pl. Rosa dels Vents (C), pg. Marítim de Badalona, barques de Pescadors, pas sota les vies del tren, c. Prim, c. Germà Juli, Via Augusta, plaça/parc Pompeu Fabra, av. Martí Pujol, pas sota la C-31, av. Martí Pujol, pas sota la B-20, riera Canyet, camí ca l’Amigó, camí del Monestir, Bifurcació, monestir de Sant Jeroni de la Murtra (CPA) accés al complex Esportiu Torribera, complex Esportiu Torribera, c. Castella, av. Ramon Berenguer IV, av. Pallaresa, parc d'Europa, riu Besòs, pont de Santa Coloma, pg. Santa Coloma, pg. Salsareda, pont de can Peixauret, pg. Salsareda, pont del Molinet, c. Sant Adrià i Parc de la Maquinista.

Perfil dels desnivells de l'itinerari


BARNATRESC INTERNACIONAL

Horari de les sortides: de 8.45 a 9.15h, de 9.30 a 10.00h i de 10.15 a 10.45h
Hora límit d'arribada: 15.00 h
Longitud: 10,5 km aprox.
Durada aproximada: 3.00 hores
Control de pas (C): Plaça de les Roquetes (10.00 – 12.00 h).

Itinerari previst: Parc de la Maquinista, c. Sant Adrià, riba dreta del riu Besòs, pont de Santa Coloma,pg. Santa Coloma, parc de la Trinitat Vella, via Bàrcino, c. Madriguera, pl. Trinitat, c. Mireia, pont de Saragevo, c. sa Tuna, pg. Antoni Quadrillero, c. Aiguablava, c. Portlligat, pg. Bosc de Roquetes, parc del Pla de Fornells, pg. Antaviana, pl. de les Roquetes (c), c. Ballot, c. Mina de la Ciutat, c. Alcàntara, c. Artesania, via Favència, pl. Karl Marx, parc Central de Nou Barris, c. Lorena, pg. Verdum, pl. República, c. Garrofers, c. Rosselló-Pòrcel, parc Can Dragó, av. Meridina, c. Malats, pl. Orfila, pg. Torras i Bages, c. Joan Torras, ptg. Isabel, passera de vianants, c. Ferran Junoy, c. Barcelonesa i parc de la Maquinista.

Perfil dels desnivells de l'itinerariINICI

SenyalitzaciÓ

Consta de FLETXES i de CINTES DE PLÀSTIC.

El color de la fletxa o de la cinta és el corresponent a cada dimensió dels itineraris:


Verd: Barnatresc

Blau: 20 km

Als trams situats dins el perímetre de Parc Natural de Collserola la senyalització és a base de plaques metàl·liques situades als pals indicadors del propi parc; la imatge de les plaques és la mateixa o molt semblant a les fletxes de plàstic però en una versió més reduïda adaptada als pals indicadors.Als controls de pas i avituallament se situen plafons amb un mapa amb la situació del control que informen del punt on s'està, de la distància que falta per acabar l'itinerari i dels serveis que hi ha en el control.

INICI

Acte d'InuaguraciÓ i de de Cloenda

L' Acte d'Inauguració serà a les 7.00 h del dia 23 al parc de la Maquinista.
L'Acte de Cloenda serà a les 17.00 h del dia 24 al parc de la Maquinista
.

MÉS INFORMACIÓlogo_cib.jpg
Associació d'Entitats Excursionistes de Barcelonès
Elkano, 24, bxs. 08004 Barcelona
Tel.: +34 609 057 181 (de l'1 de setembre al22 d'octubre, de dilluns a divendres, de 17 a 21 h)
caminba@euro-senders.com | http// www.euro-senders.com/internacional.


INICI

RESERVES D'ALLOTJAMENT A BARCELONA

Per obtenir informació de l'oferta d'allotjament la ciutat, així com per a efectuar reserves en hotels, pensions, aparthotels, albergs, càmpings, residències d'estudiants, etc., cal posar-se en contacte amb

bturisme.gifTel. 932 853 834 (trucada nacional)
Tel: +34 93 368 9730 (trucada internacional)
teltur@barcelonaturisme.com
www.barcelonaturisme.com
www.hotelsbcn.com

ORGANITZACIÓ
Patrocini

Voluntariat

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
 

INICI