ACCEPTACIÓ BASE DE DADES CORREU ELECTRÒNIC clicar aquí
20 i 21 d'octubre 2018 Codi QR
Si vols tenir accés a aquesta pàgina des del teu telèfon mòbil en qualsevol moment escaneja aquest codi
DOS DIES PER CAMINAR A BARCELONA


Caminada Internacional de Barcelona (IML WAi IVV)


International Walk on Barcelona (IML WA i IVV

AQUEST ÉS EL WEB OFICIAL DE LA CAMINADA INTERNACIONAL DE BARCELONA
L'ÚNICA QUE CONTE TOTA LA INFORMACIÓ OFICIAL, REAL i ACTUALITZADA D'AQUESTA ACTIVITAT

FITXA TÈCNICA
Accés al punt d'inici/final

- Itineraris: El primer dia hi ha 2 itineraris senyalitzats (20 i 30 km) i el segon dia n'hi ha tres (20,30 i 40 km).
Cada dia també hi ha un itinerari senyalitzat del Barnatresc Internacional (d'uns 10 km).

- Tipus de terreny: Els itineraris combinen trams urbans i trams rurals de dimensions variables.

- Desnivells: En alguns itineraris el desnivell acumulat previst, de pujada i de baixada, és considerable: cal consultar els perfils de desnivells que acompanyen el mapa de cada itinerari.

Inici i final: Complex Esportiu Municipal Trinitat Vella, al costat del Parc de la Trinitat (Metro L1 Trinitat Vella) (Barcelona); llevat dels itineraris de 30 i 40 km del dia 21 que tenen el seu inici (autocar) al Parc de la Trinitat Vella, a la via Bàrcino, al davant de l'estació de metro Trinitat Vella (L-1). 

- Recorregut dels itineraris: Figura al mapa corresponent a cada itinerari, dins de la guia oficial, amb indicació dels avituallaments, controls, etc.

- Controls de pas, avituallaments, serveis i assistència sanitària:
S'estableixen a tots els itineraris i figuren en la informació que es lliurarà als participants. Hi ha uns horaris establerts per a cada un d'ells.

NOTA: El mal temps i/o la pluja no seran motiu de suspensió o d'ajornament de la caminada, tot i que si hi ha una causa de força major, encara que sigui a última hora, es podrà anul·lar o modificar algun itinerari o algun tram dels itineraris previstos.

Horaris CIB
Inscripcions CIB
Barnatresc internacional
Guia i mapes
Full de Control
Avituallament
Serveis assistencials
Medalles
Diplomes
Master CIB
Itineraris dia 20
Itineraris dia 21
Senyalització
Acte d'Inauguració
Festa de la Caminada
Més informació
Allotjament
Col·laboradors

NOVETAT:
Al conjunt d'itineraris del dia 21 s'ha afegit una nova opció
Es tracta d'un recorregut de 40 km aprox. que tindrà el seu inici al coll de can Bordoi, prop de Dosrius, i que a partir del coll de Parpers, el primer control, tindrà el mateix recorregut que la opció de 30 km que ja existia fins a l'arribada.
Una magnífica opció per a caminadors de llargues distàncies que ens permet posar la CIB al mateix nivell que la gran majoria de les altres caminades que formen part de la IML i que ja ofereixen aquesta opció.

Mapes de situació del poliesportiu  i accessos

Cliqueu sobre els mapes per ampliar-los
Mapa de situació
Accés a peu

LLOC:
Complex Esportiu Municipal Trinitat Vella, al costat del Parc de la Trinitat (Metro L1 Trinitat Vella) (Barcelona). 

 

 
HORARIS CIB

Horaris de sortida

DIA 20

Itinerari de 20 km: de 07:00 a 08:00 h
Itinerari de 30 km: de 07:00 a 08:00 h

DIA 21
Itinerari de 20 km: de 08:00 a 08:30 h.
Itinerari de 30 km: de 07:00 a 07:30 h (sortida dels autocars del Parc de la Trinitat Vella, a la Via Bàrcino, enfront de la estació de metro Trinitat Vella (L-1).
Itinerari de 40 km: de 06:30 a 07:00 h (sortida dels autocars del Parc de la Trinitat Vella, a la Via Bàrcino, enfront de la estació de metro Trinitat Vella (L-1).

Horari d'arribada:
Tots els itineraris de la CIB tenen el límit d'arribada a les 17:00 h.

NOTES:

- Els membres de la IML amb edat superior als 70 anys i els menors de 10 anys, si ho desitgen, poden fer els itineraris del Barnatresc Internacional que es poden ajustar a uns 10 km aprox. ja que, segons la normativa de la IML, els seran vàlids per obtenir el control d'assistència en el seu passaport de la IML. Aquestes persones han de fer la inscripció com si fessin els itineraris de 20 o 30 km i abonar l'import establert.

- Els posseïdors del carnet Barnatresc poden efectuar els itineraris de 20 km de la CIB com si fossin caminades del Barnatresc (vegeu nota a l'apartat del Barnatresc i a la normativa de la CIB).

Horaris BARNATRESC INTERNACIONAL

Horari de sortida
Cada dia entre les 9:00 i les 9:30

Horari límit d'arribada
Cada dia a les 13:00 hores

INICI

INSCRIPCIONS CIB

Solament es poden fer inscripcions individuals

Per internet

Del 10 de setembre al 18 d'octubre del 2018 a les 21 hores.

L'accés al formulari d'inscripcions ja està tancat

Procediment a seguir:

Un cop reomplert el formulari d'inscripció i efectuat el pagament corresponent rebreu un correu electrònic en el qual es confirma la realització de la inscripció i un altre de Paypal (també si es paga amb Visa, Master Car, etc.) en el que es confirma el pagament efectuat. (tutorial per procedir al pagament de la inscripció amb targeta de crèdit CLICAR AQUÍ)

Cas de no rebre's cap d'aquests dos documents cal enviar un correu electrònic (abans de les 21 hores del dia 18 d'octubre) a l'adreça: caminba@euro-senders.com per confirmar que la inscripció realment s'ha realitzat.

Abans de l'inici de la caminada haureu de recollir al Complex Esportiu Municipal Trinitat Vella el full de Control i la guia de la caminada amb els mapes, caldrà presentar un qualsevol dels dos documents esmentats.

És imprescindible recollir el full de Control, ja que s'haurà de presentar per a llegir-ne el codi de barres a la sortida, als diferents controls que hi ha als itineraris i a l'arribada de la caminada.

Aquestes lectures/enregistraments seran l'acreditació d'haver fet un itinerari de 20, 30 o 40 km, la qual cosa donarà accés al diploma i/o medalla corresponent, al registre de l'activitat als membres de la IML o de la IVV i per a la consecució del Master CIB.

La confirmació de la inscripció i/o la del pagament a Paypal és un procediment mecànic que es genera de forma automàtica. Per aquest motiu, cal tenir en compte que hi ha servidors d'internet que identifiquen aquests correus de resposta com a "correu no desitjat" i els deriven a una carpeta que no queda a la vista. Cas de no rebre's cap de les confirmacions esmentades, abans de fer la reclamació, cal mirar la carpeta indicada del servidor personal.

Si seguidament a efectuar la inscripció i després de consultar la carpeta de "correu no desitjat" es constata que no s'ha rebut cap de les confirmacions esmentades NO S'HA D'ESPERAR per informar d'aquest fet i cal trametre seguidament un missatge a l'adreça indicada. Ni s'ha d'esperar a solucionar el problema de forma presencial al punt d'inscripcions.

IMPORTANT: Si un cop efectuada la inscripció e/lal participant decideix fer-hi algun canvi, en cap cas s'ha de fer una nova inscripció, el que s'ha de fer és trametre un correu electrònic a l'adreça: caminba@euro-senders.com indicant-hi totes les dades personals del/de la participant i el canvi que es vol fer. Aquesta adreça de correu electrònic no es pot utilitzar per fer cap tipus d'inscripció, solament és per a informar de canvis o per demanar informació.

Personalment

Es podran realitzar inscripcions presencials al Complex Esportiu Municipal Trinitat Vella, al costat del Parc de la Trinitat (Metro L1 Trinitat Vella) (Barcelona)

Itineraris del dia 20:
Les inscripcions es podran realitzar el dia 19 d'octubre de les 17 a les 20 hores i el dia 20 fins a l'hora de tancament de la sortida de l'itinerari que es faci. 

Itineraris del dia 21:
- Les inscripcions a l'itinerari de 20 km es podrà fer el dia 19 d'octubre de les 17 a les 20 hores, el dia 20 fins a les 8 hores i el dia 21 fins a l'hora de tancament de la sortida.
- Les inscripcions als itineraris de 30 i 40 km es podran realitzar el dia 19 d'octubre de les 17 a les 20 hores i el dia 20 fins a les 8 h. del matí.

IMPORT DE LA INSCRIPCIÓ

Efectuada i pagada per internet (Paypal) i (VISA a través de Paypal): 15€ per persona.

Efectuada personalment:
20€ per persona.

Inclou: La participació a les dues jornades, els avituallaments establerts, el certificat de participació, la medalla (en la primera participació), el distintiu anual i la documentació necessària per poder efectuar les caminades.

Desplaçaments amb autocar del dia 21
La inscripció als itineraris de 30 i 40 km del dia 21 comportarà l'abonament de 8€ addicionals als drets d'inscripció (15+8 o 20+8) per cobrir les despeses del transport en autocar del tram neutralitzat d'aquests itineraris.
L'abonament dels 8€ per tenir accés a l'autocar s'haurà d'efectuar en el moment de realitzar la inscripció, aquesta inscripció es tancarà a les 8:00 h del matí del dia 20.
Per a realitzar aquests itineraris, segons la normativa, és imprescindible fer el desplaçament fins al punt on es comença a caminar amb l'autocar que proporciona l'organització. 
L'organització no pot garantir la plaça d'autocar a qui no s'hagi inscrit en el termini i en la forma establerta.
Els autocars de l'itinerari de 40 km del dia 21 sortiran cap al coll de can Bordoi entre les 6:30 i les 7:00 h des del Parc de la Trinitat Vella, a la Via Bàrcino, enfront de la estació de metro Trinitat Vella (L-1).
Els autocars de l'itinerari de 30 km del dia 21 sortiran cap al coll de Papers entre les 7:00 i les 7:30 h des del Parc de la Trinitat Vella, a la Via Bàrcino, enfront de la estació de metro Trinitat Vella (L-1).
Els participants podran recollir la documentació els dies 19 i 20 al Complex Esportiu Municipal Trinitat Vella, al costat del Parc de la Trinitat (Metro L1 Trinitat Vella) (Barcelona) o a peu d'autocar el dia 21 a l'hora de sortida.

INICI

BARNATRESC INTERNACIONAL

Els itineraris del Barnatresc Internacional dels dos dies, per formar part del calendari anual Barnatresc, tenen el funcionament propi de les caminades d'aquest calendari:

- No hi ha inscripció prèvia, ni es paguen drets d'inscripció.
- Per participar al Barnatresc cal estar en possessió del carnet oficial d'aquesta activitat.
- Per considerar vàlida una participació al Barnatresc cal que s'hagi llegit el codi de barres del carnet en els lectors situats a la sortida, als controls de pas i a l'arribada.

COM ACONSEGUIR EL CARNET BARNATRESC

1) Les persones que no han participat mai a les caminades del Barnatresc solament han d’acudir al lloc i hora de sortida i facilitar totes les seves dades personals al punt d’inscripcions, on una persona reomplirà l’imprès corresponent i li facilitarà el carnet del Barnatresc. A la sortida se li facilitarà el mapa i la informació de la caminada.

2) Les persones que han participat en altres caminades del Barnatresc però que a la sortida no porten el carnet (tant si l’han perdut, extraviat o se l'han deixat a casa) han de seguir exactament el mateix procediment que les persones que no han participat mai.
CALDRÀ que aquestes persones tinguin en compte que el carnet nou significa la anul·lació del vell a la base de dades i que, per tant, a partir d'aquest moment solament hauran de fer servir el carnet nou; altrament no quedarà constància de la seva participació encara que se'ls hagi llegit el codi de barres del carnet en tots els casos que calgui.

- El carnet del Barnatresc es facilitarà, cada dia, solament a la sortida de les caminades del Barnatresc.

- El carnet del Barnatresc no és d'un sol ús, el que es lliura als participants s'ha d'usar en totes les participacions posteriors. El carnet no s'ha de demanar enlloc, solament se subministra a la sortida de les caminades del Barnatresc.

- L'hora de sortida, cada dia, és de les 9:00 a les 9:30 h del matí.
- L'hora límit d'arribada, cada dia, és a les 13 hores.

Aquests horaris solament són d'aplicació als itineraris del Barnatresc Internacional.

NOVETAT 2018
Els posseïdors del carnet Barnatresc podran realitzar els itineraris de 20 km de la Caminada Internacional de Barcelona sense abonar l’import de la inscripció.
Això els representarà que aquestes participacions (siguin una o dues)  els comptin com si haguessin fet itineraris del Barnatresc en el còmput establert per a l’obtenció del pin anual corresponent.
També els representarà l’accés al diploma corresponent i a la medalla de record de la caminada en les condicions establertes en la normativa vigent de la CIB.
Els participants hauran de seguir tot el procediment establert per participar en la Caminada Internacional de Barcelona és a dir:
- Cal fer la inscripció prèvia que es preveu per als participants als itineraris de 20 km de la
  CIB, que en aquest cas solament podrà fer-se de forma presencial.
- Cal acudir a l’hora i lloc establert per a la participació en els itineraris de 20 km de CIB.
- Per passar el registre de sortida hauran de mostrar a qui els faci la lectura del codi de barres el full de control que els hauran lliurat en fer la inscripció.
- Als controls dels itineraris de 20 km els llegiran el codi de barres el carnet i els faran la marca al full de control conforme han passat pel control, això els servirà per poder justificar a l'arribada l'itinerari que han efectuat i així poder recollir el diploma corresponent.
- Per considerar vàlida una participació per al còmput del pin anual cal que s'hagi llegit el codi de barres del carnet en els lectors situats a la sortida, als controls de pas i a l'arribada.


Documentació


La guia de la caminada amb mapes inclosos són tota la informació que cal per a poder realitzar les caminades.

Els inscrits per internet hauran de recollir-la abans d'iniciar la caminada al punt on es fan les inscripcions.

Els inscrits personalment la recolliran en el moment de la inscripció.
Full de Control i identificador

L'identificador és una funda de plàstic amb una cinta per penjar-la del coll que permet portar còmodament el full de Control.

El full de Control és imprescindible per a participar a tots els itineraris i serveix per acreditar el pas pels controls establerts. El mateix full de Control serveix per als dos dies.

- Els participants inscrits a través d'internet l'han de recollir, juntament amb la guia, els dies 19, 20 i 21 d'octubre en els horaris establets al Complex Esportiu Municipal Trinitat Vella, al costat del Parc de la Trinitat (Metro L1 Trinitat Vella) (Barcelona) o a peu d'autocar el dia 21 en el punt de sortida.

- Els participants que s'inscriguin personalment el recolliran en el moment de la inscripció.

Registre de l'activitat com a membre de la IML WA

Segons la normativa vigent de la IML WA, per obtenir el segell que justifiqui la participació a la CIB cal:

• Que cada participant presenti el full de Control amb les acreditacions d’haver passat per tots els controls establerts en els itineraris de com a mínim 20 km dels dos dies de la caminada (amb la excepció establerta dels majors de 70 anys).

• Que el nom que figuri al full de Control coincideixi amb el nom que figuri al passaport de la IML.

• Que aquesta documentació sigui presentada per cada un dels caminadors personalment.

• Que al passaport de la IML hi hagi la fotografia del caminador, en el cas contrari caldrà presentar un document d’identificació personal.

L’obtenció dels segells justificants de participació en el passaport de la IML WA permet l’obtenció de les diferents versions de medalles i de certificats que emet la IML WA com a premis i incentius a la participació a les caminades que formen part del calendari anual de la IML WA.

Avituallaments i punts de control de pas

En diferents punts dels itineraris s'establiran controls de pas i servei d'avituallament.
Com que per alguns itineraris no hi ha inscripció prèvia o degut a que la inscripció es pot fer fins al moment de la sortida, l'organització no pot saber amb anticipació i exactitud el nombre concret de participants que hi haurà, per tant, la distribució de líquids i/o sòlids s'efectuarà mentre hi hagi disponibilitat de les previsions efectuades. 
El servei d'avituallament no pretén ser un substitut de les necessitats nutricionals dels participants, cal que cada participant faci la seva pròpia previsió de menjar i beguda segons les seves particulars necessitats nutricionals.
El que es dóna repartit al llarg dels itineraris, a més de beguda, és: fruita, xocolata, fruits secs, etc. que en cap cas constitueixen un àpat i són purament ingestes de manteniment

INICI

Assistència sanitària

A la sortida/arribada i a diferents punts dels itineraris se situaran serveis sanitaris per atendre els participants que ho necessitin.

També hi haurà ambulàncies que donaran suport als sanitaris.

Per qualsevol incidència que es pugui produir en el decurs de les activitats els participants poden trucar als tels. 609 057 181 i 616 672 173.INICI

Medalles/record

A partir del 2013 el primer cop que es participi a la CIB es lliura una medalla i un distintiu anual (barreta) als participant que hagin efectuat dos itineraris de la CIB

En posteriors participacions se’ls lliurarà solament el distintiu anual (barreta).

La barreta anual, pels seus extrems, es pot ajustar a la part de roba de la medalla de manera que quedi visible l’any de participació i en la mateixa medalla es poden incorporar les barretes corresponents a participacions posteriors.

Per recollir la medalla i/o el distintiu anual (barreta) cal presentar el full de Control amb l'acreditació d'haver passat per tots els controls establerts.

Diploma

Cada dia, a l'arribada, es lliurarà el diploma corresponent als participants que hagin efectuat el recorregut de 20, 30 o 40 km; cal presentar el full de Control amb l'acreditació d'haver passat pels controls establerts.

MASTER CIB

PER CONSULTAR EL REGISTRE DE
CERTIFICATS MASTER ATORGATS
CLICAR AQUÍ

A partir del 2013 s’institueix aquest reconeixement a les persones que hagin demostrat la seva constància en la participació a la CIB a partir d'aquesta edició. No té caràcter retrospectiu.

A partir del 2013, quan el caminant hagi completat tres participacions anuals, seguides o alternes, tindrà dret a l’obtenció del títol de Màster CIB. Se li lliurarà un certificat nominal, amb data i registre dels lliurats, signat i segellat per l'organització de la CIB, a l’arribada del caminador/a.

Es considerarà com a participació la realització, com a mínim, d'un itinerari de 20 o un de 30 km o un de 40 km en qualsevol dels dos dies de la CIB.

Per a recollir el diploma serà imprescindible presentar el registre de participació o documents acreditatius d’haver fet el mínim de tres participacions establert.

S'obrirà un registre dels certificats de Màster CIB atorgats que es farà públic a través d'aquest web oficial.

Registre de Participació.- Als participants que hagin efectuat, com a mínim, un itinerari de 20 o de 30 o de 40 km en qualsevol dels dos dies de la CIB se’ls lliurarà el Registre de Participació; per a recollir aquest document caldrà presentar el full de Control amb l'acreditació d'haver passat pels controls establerts.
En aquest registre es podran fer constar les futures participacions del caminador.

INICI

ITINERARIS
DIA 20 D'OCTUBRE

CIB - ITINERARI 30 KM

Hora de sortida: de les 7:00 a les 8:00 h
Hora límit d'arribada: 
17:00 h 
Longitud: 
30,5 km aprox.
Durada aproximada:
   8 hores 
Control de pas i avituallament (CPA) : Coll d'en Fotjà (08:00-11:00 h), Can Coll (09:00-12:00 h) i Camí de Cal Borni (09:00-13:00 h).   

Itinerari previst: Complex Esportiu Municipal Trinitat Vella, via Bàrcino (20 m), ptg. Torné, c. Torné, pl. Trinitat, c. Mireia, pont de Sarajevo sobre la carretera C-33 (50 m), c. Sa Tuna, Pas Antonio Cuadrillero, c. Aiguablava, pg. Bosc de Roquetes (separació Barnatresc), camí de les Quatre Estacions, c. Riudecanyes, mirador de Torre Baró (190 m), carretera Alta de les Roquetes, Torre Baró (210 m) (1), coll de Canyelles (280 m), carretera Alta de Roquetes (265 m), can Rius (250 m), can Ferrer, turó d'en Gras, coll d'en Fotja (300 m) (CPA)(separació de l'itinerari de 20 km), serra d'en Ferrer (245 m), torrent de Sant Iscle (165 m), Sant Iscle de les Feixes, can Catà (85 m) (2), àrea de lleure del torrent de can Coll (115 m)(CPA), Patronat Flor de Maig (145 m), coll de la Torrefera (165 m), can Borrell (155 m) (3), Sant Medir (215 m) (4), Vista Rica (395 m)(unió amb l'itinerari de 20 km), carretera del Tibidabo (BV-1418), camí de can Borni (400 m)(CPA), c. Garriguella, c. Siurana, c. Roses, carretera de les Aigües (285 m), c. Trullols, c. Navata, c. Canaan, pg. de la Vall d'Hebron (165 m) (5), c. Coll i Alentorn, pl. de la Clota, av. Cardenal Vidal i Barraquer, Els Mistos (110 m) (6), av. Cardenal Vidal i Barraquer, pl. Botticelli, c. Rembrandt, pg. de Valldaura, pl. Karl Marx (115 m), parc Central de Nou Barris, c. Lorena, pg. de Verdum, pl. República (70 m) (7)(creuament amb Barnatresc), pg. de Valldaura, pont del Dragó, c. Bartrina, pl. Mossèn Clapés (35 m), c. Gran de Sant Andreu, pg. Santa Coloma, parc de la Trinitat, via Bàrcino i Complex Esportiu Municipal Trinitat Vella (20 m).

Perfil de desnivells de l'itinerari.  

CIB - ITINERARI 20 KM

Hora de sortida: 
de les 7:00 a les 8:00 h
Hora límit d'arribada: 
17:00 h 
Longitud:
 21,5 km aprox. 
Durada aproximada: 
6 hores.
Control de pas i avituallament (CPA):   Coll d'en Fotjà (08:00-11:00 h) i Camí de Cal Borni (09:00-13:00 h).   

Itinerari previst: 
Complex Esportiu Municipal Trinitat Vella, via Bàrcino (20 m), ptg. Torné, c. Torné, pl. Trinitat, c. Mireia, pont de Sarajevo sobre la carretera C-33 (50 m), c. Sa Tuna, Pas Antonio Cuadrillero, c. Aiguablava, pg. Bosc de Roquetes (separació Barnatresc), camí de les Quatre Estacions, c. Riudecanyes, mirador de Torre Baró (190 m) (1), carretera Alta de les Roquetes, Torre Baró (210 m), coll de Canyelles (280 m), carretera Alta de Roquetes (265 m), can Rius (250 m), can Ferrer, turó d'en Gras, coll d'en Fotja (300 m)(CPA)(separació de l'itinerari de de 30 km), portell de Valldaura (350 m), coll de la Magarola (400 m) (2), Vista Rica (395 m)(unió amb l'itinerari de 30 km), carretera del Tibidabo (BV-1418), camí de can Borni (400 m)(CPA), c. Garriguella, c. Siurana, c. Roses, carretera de les Aigües (285 m), c. Trullols, c. Navata, c. Canaan, pg. de la Vall d'Hebron (165 m) (3), c. Coll i Alentorn, pl. de la Clota, av. Cardenal Vidal i Barraquer, Els Mistos (110 m) (4), av. Cardenal Vidal i Barraquer, pl. Botticelli, c. Rembrandt, pg. de Valldaura, pl. Karl Marx (115 m), parc Central de Nou Barris, c. Lorena, pg. de Verdum, pl. República (70 m) (5) (creuament Barnatresc), pg. de Valldaura, pont del Dragó, c. Bartrina, pl. Mossèn Clapés (35 m), c. Gran de Sant Andreu, pg. Santa Coloma, parc de la Trinitat, via Bàrcino i Complex Esportiu Municipal Trinitat Vella (20 m).


Perfil de desnivells de l'itinerari
BARNATRESC - INTERNACIONAL

Hora de sortida: de les 9:00 a les 9:30 h
Hora límit d'arribada: 13:00 h
Longitud: 11,4 km aprox.
Durada aproximada: 3:30 hores
Control de pas i avituallament (CPA): Parc de la Pegaso (10:00-11:30 h).

Itinerari previst:Complex Esportiu Municipal Trinitat Vella, via Bàrcino (20 m), ptg. Torné, c. Torné, pl. Trinitat, c. Mireia, pont de Sarajevo sobre la carretera C-33 (50 m), c. Sa Tuna, Pas Antonio Cuadrillero, c. Aiguablava, pg. Bosc de Roquetes (separació 20 i 30 km), parc del Pla de Fornells (1), ptg. Antaviana, c. Batllot (escales), c. Mina de la Ciutat, c. Alcántara, c. Simancas, c. Artesania, Via Favència, parc de la Guineueta (2), pl. de la República (creuament 20 i 30 km), pg. Verdum, c. Valldemosa, pl. Sóller, pg. Ciutat de Mallorca, av. Rio de Janeiro, parc de Can Dragó (3), av. Meridiana, c. Dublín, c. Rovira i Virgili, parc de la Pegaso (CPA), c. Gran de Sant Andreu (4), rambla Onze de Setembre, c. Virgili, c. Segre, c. Sant Adrià, parc Fluvial del Besòs (5), pg. Santa Coloma, via Bàrcino i Complex Esportiu Municipal Trinitat Vella  (20 m).

 Perfil de desnivells de l'itinerari.  INICI

DIA 21 D'OCTUBRE

CIB - ITINERARI 40 KM

Hora de sortida (autocar)
: de les 6:30 a les 7:00 h
Hora límit d'arribada: 17:00 h
Longitud: 40,0 km aprox.
Durada aproximada: 9:30 h aprox.
Controls de pas i avituallament (CPA): Coll de Parpers (8:30-10:00) Roca d'en Toni (08:30-12:00 h), Alella Park (09:00-13:00 h) i Sant Jeroni de la Murtra (11:30-15:00 h).

Itinerari previst:Parc de la Trinitat (tram neutralitzat amb autocar), coll de Can Bordoi (315 m) (#), Urb. Turó dels Castellans (355 m), coll de Parpers (290 m) (CPA) (1) (unió itinerari 30 km), Camí de Parpers a Orrius, pista a la dreta (340 m), bosc de Can Païssa, coll de Sant Bartomeu de Cabanyes (385 m) (2), can Tarrascó (385 m), cal Camat Vell (375 m), la Roca d'en Toni (420 m) (3)(CPA), coll de Cal Boquet (360 m), can Bernadó (415 m), mirador de la Cornisa (430 m) (4), coll de Can Gurguí (350 m), coll de Clau (315 m), coll de Pau Arenes (335 m), coll de la Font de Cera (275 m), Alella Park (360 m) (CPA) (5), coll de Galceran (395 m), colònia Bosc (340 m), coll de Montalegre (310 m) (6), alberg La Conreria (310 m), bosc de la Font de les Monges, roques de Poca-roba (290 m), carretera dels Germans Trias i Pujol, Germans Trias i Pujol, hospital Universitari Trias i Pujol (7), torrent de l’Amigó, carretera BV-5011 (155 m), mas Oliver, camí de la Carrerada, riera del Canyet, Camí ca l’Amigó (100 m) (8), (unió amb itineraris de 30 i 40 km), Camí del Monestir, monestir de Sant Jeroni de la Murtra (145 m) (9) (CPA), accés al complex Esportiu Torribera (10) (220 m), (unió amb itinerari Barnatresc Internacional), complex Esportiu Torribera (105 m), c. Castella, av. Ramon Berenguer IV (80 m), av. Pallaresa (40 m) (11), parc d'Europa, riu Besòs, pont de Santa Coloma (15 m), pg. Santa Coloma, parc de la Trinitat i Complex Esportiu Municipal Trinitat Vella (20 m) (#).

CIB - ITINERARI 30 KM

Hora de sortida (autocar): de les 7:00 a les 7:30 h
Hora límit d'arribada: 17:00 h
Longitud: 32,4 km aprox. 
Durada aproximada: 8 hores.
Controls de pas i avituallament (CPA): Roca d'en Toni (08:30-12:00 h), Alella Park (09:00-13:00 h) i Sant Jeroni de la Murtra (11:30-15:00 h).

Itinerari previst: Parc de la Trinitat (tram neutralitzat amb autocar), coll de Parpers (290 m)(La Roca del Vallès) (#) (inici del tram a peu), Camí de Parpers a Orrius, pista a la dreta (340 m), bosc de Can Païssa, coll de Sant Bartomeu de Cabanyes (385 m) (1), can Tarrascó (385 m), cal Camat Vell (375 m), la Roca d'en Toni (420 m) (CPA) (2), coll de Cal Boquet (360 m), can Bernadó (415 m), mirador de la Cornisa (430 m) (3), coll de Can Gurguí (350 m), coll de Clau (315 m), coll de Pau Arenes (335 m), coll de la Font de Cera (275 m), Alella Park (360 m)(4) (CPA), coll de Galceran (395 m), colònia Bosc (340 m), coll de Montalegre (310 m) (5), alberg La Conreria (310 m), bosc de la Font de les Monges, roques de Poca-roba (290 m), carretera dels Germans Trias i Pujol,Germans Trias i Pujol, hospital Universitari Trias i Pujol (6), torrent de l’Amigó, carretera BV-5011 (155 m), mas Oliver, camí de la Carrerada, riera del Canyet, Camí ca l’Amigó (100 m) (7), (unió amb itineraris de 30 i 40 km), Camí del Monestir, monestir de Sant Jeroni de la Murtra (145 m) (8) (CPA), accés al complex Esportiu Torribera (220 m) (9), (unió amb itinerari Barnatresc Internacional), complex Esportiu Torribera (105 m), c. Castella, av. Ramon Berenguer IV (80 m), av. Pallaresa (40 m) (10), parc d'Europa, riu Besòs, pont de Santa Coloma (15 m), pg. Santa Coloma, parc de la Trinitat i Complex Esportiu Municipal Trinitat Vella (20 m)(#).

Perfil dels desnivells de l'itinerari

CIB - ITINERARI 20 KM

Hora de sortida: de les 8:00 a les 8:30 h
Hora límit d'arribada:
 17:00 h
Longitud: 20 km 
Durada aproximada: 6 hores.
Control de pas i avituallament (CPA): pl. Rosa dels Vents (Badalona) (09:30-12:00 h) i Sant Jeroni de la Murtra (11:30-15:00 h).

Itinerari previst: Complex Esportiu Municipal Trinitat Vella (20 m) (#), parc de la Trinitat, pg. Santa Coloma, pont de Santa Colom (15 m), av. Salzareda, pont de can Peixauret, pg. Salzareda (15 m), av. Mossèn Josep Maspons, parc del Molinet (30 m) (1), pl. Salvador Dalí, av. Pius XII, av. Marquès Sant Mori (20 m), rotonda, parc del Turó d’en Caritg (65 m) (2), pont sobre la C-31 (35 m), c. Ramon Llull, Palau Municipal d’Esports de Badalona (10 m), c. Ponent, c. Indústria, pl. Vaixell Maria Assumpta, pont sobre el ferrocarril, pl. del Pati de Vela (5 m), pg. Marítim de Badalona, pont del Petroli (pantalà) (3), pl. Rosa dels Vents (CPA), pg. Marítim de Badalona, barques de Pescadors (4), pas sota les vies del tren (5 m), c. Prim, c. Germà Juli, Via Augusta (10 m), plaça/parc Pompeu Fabra (5), av. Martí Pujol, pas sota la C-31 (35 m), av. Martí Pujol, pas sota la B-20 (75 m), riera Canyet, Camí ca l’Amigó (100 m)(unió amb itineraris de 30 i 40 km), Camí del Monestir, Bifurcació (6), monestir de Sant Jeroni de la Murtra (145 m) (7) (CPA) accés al complex Esportiu Torribera (220 m) (8), (unió amb itinerari Barnatresc Internacional), complex Esportiu Torribera (105 m), c. Castella, av. Ramon Berenguer IV (80 m), av. Pallaresa (40 m) (9), parc d'Europa, riu Besòs, pont de Santa Coloma (15 m), pg. Santa Coloma, parc de la Trinitat i Complex Esportiu Municipal Trinitat Vella (20 m) (#).

Perfil dels desnivells de l'itinerari
BARNATRESC INTERNACIONAL


Hora de sortida
: de les 9:00 a les 9:30 h
Hora límit d'arribada: 13:00 h
Longitud: 14,5 km aprox.
Durada aproximada: 4:00 hores.
Control de pas i avituallament (CPA): Urb. La Vallençana (10:30-12:00 h).

Itinerari previst: Complex Esportiu Municipal Trinitat Vella (20 m) (#), Via Bàrcino, pl. Turó de la Trinitat, c. Torrent de Peguera, Parc d’Aigües de Montcada (40 m) (1), carretera C-17, gasolinera, Horta de la Ponderosa (2), Rec Comtal (30 m), c. Torre Vella, c. Oristà, pl. Primer de Maig, costat via tren, c. Reixagó, pl. del Bosc, c. Reixagó (30 m), pl. Nicaragua, c. de la Font, av. Unitat, c. de la Mina, Casa de la Mina (35 m) (3) (inici del Rec Comtal), c. dels Horts, av. de la Rivera, pont de vianants sobre el riu Besòs, riba esquerra del riu Besòs (35 m), torrent de la Vallençana, carretera BV-5001 (4), depuradora de Montcada i Reixac (40 m), torre dels Frares, camí dels Minerals, c. del Verdum, c. de la Cadernera, camí vell de Montcada, Urb. La Vallençana (CPA) (5), coll de les Ermites (235 m) (5), camí de Puig Castellar a Sant Jeroni de la Murtra, accés al complex Esportiu Torribera (220 m), (unió amb itineraris 20, 30 i 40 km CIB), complex Esportiu Torribera (105 m) (6), c. Castella, av. Ramon Berenguer IV (80 m), av. Pallaresa (40 m) (7), parc d'Europa, riu Besòs, pont de Santa Coloma (15 m), pg. Santa Coloma, parc de la Trinitat i Complex Esportiu Municipal Trinitat Vella (20 m) (#).

Perfil dels desnivells de l'itinerariINICI

Senyalització

Consta de FLETXES i de CINTES DE PLÀSTIC.

El color de la fletxa o de la cinta és el corresponent a cada dimensió dels itineraris:

Verd: Barnatresc
Blau: 20 km
Vermell: 30 km
Negre: 40 km

Als trams situats dins el perímetre de Parc Natural de Collserola la senyalització és a base de plaques metàl·liques situades als pals indicadors del propi parc; la imatge de les plaques és la mateixa o molt semblant a les fletxes de plàstic però en una versió més reduïda adaptada als pals indicadors.

Als controls de pas i avituallament se situen plafons amb un mapa amb la situació del control que informen del punt on s'està, de la distància que falta per acabar l'itinerari i dels serveis que hi ha en el control.

INICI

Desfilada de banderes i acte d'Inuaguració - Festa de la Caminada - Acte de Cloenda

La desfilada de Banderes i l'Acte d'Inaugura-ció tindran lloc el dia 19 d'octubre. La desfilada de Banderes s'iniciarà a les 16:00 hores als Jardins de la Via Bàrcino, seguirà per la via Bàrcino per dirigir-se al Complex Esportiu Municipal de Trinitat Vella on s’arribarà a les 16:15 h aprox.

L'Acte d'Inauguració serà a les 16:30 hores al Complex Esportiu Municipal Trinitat Vella, amb l'actuació del cor Tesalia.

La Festa de la Caminada s'efectuarà a la zona d'arribada, al Complex Esportiu Municipal Trinitat Vella, entre les 12 i les 14 hores dels dies 20 i 21 d'octubre. 

L'Acte de Cloenda s'efectuarà al mateix lloc el dia 8 d'octubre després de la Festa de la Caminada.


Més informaciólogo_cib.jpg
Associació d'Entitats Excursionistes de Barcelonès
Elkano, 24, bxs. 08004 Barcelona
Tel.: +34 609 057 181 (de l'1 de setembre al 19 d'octubre, de dilluns a divendres, de 17 a 21 h)
caminba@euro-senders.com | http// www.euro-senders.com/internacional.INICI

Informació i reserves d'allotjament a Barcelona

Per obtenir informació de l'oferta d'allotjament la ciutat, així com per a efectuar reserves en hotels, pensions, aparthotels, albergs, càmpings, residències d'estudiants, etc., cal posar-se en contacte amb

bturisme.gifTel. 932 853 834 (trucada nacional)
Tel: +34 93 368 9730 (trucada internacional)
teltur@barcelonaturisme.com
www.barcelonaturisme.com
www.hotelsbcn.com

ORGANITZACIÓ

Patrocini

Voluntariat

Amb la col·laboració de:

INICI